A+ A-

A főnök legjobb barátai

Jane ideális kurva volt. Nem is tudta volna elképzelni, hogy valami mást csináljon. Szeretett baszni, szeretett szopni, és kifejezetten élvezte az ondó illatát és ízét. Nem is véletlen, hogy o volt itt az igazi sztár a bárban. O mindig éjfél után lépett fel a live show - ban, és az volt a fo musorszám, amikor órákig volt a szinpadon, és különbözo partnerekkel, különbözo pózokban ment a szex. A fonöke szerint kincset ér, hiszen kevés olyan no van, aki ezt valóban élvezetbol végigcsinálná. Persze jól meg is fizetik érte, hiszen nagyon sok konkurens próbálta már elcsábítani. Olyan nagy odaadással tud "dolgozni", hogy a vendégek szinte kivétel nélkül kedvet kapnak tole elobb - utóbb egy kis etyepetyére. Egyszóval az o produkciója lendíti fel általában az üzletet a cég kurváinak. És mivel szereti csinálni, jól is csinálja ezért a fonök a megkülönböztetett vendégeinek olykor külön szobát bizzosít, hogy testközelbol megtapasztalhassák Jane tudását.
Ma este is ilyen fontos vendégeket kellet szórakoztatnia. Jim és Don, a fonök régi barátai látogattak el ide egy másik városból, és Jane egy Kate nevu lánnyal kapta azt a feladatot, hogy istápolják a vendégeket. Egy igencsak oldott hangulatú pezsgos vacsora után négyesben mentek fel a szobába. A két férfi már vacsora közben is láthatóan felajzottan viselkedett, még alig fejezték be az evést, Don már Kate lába közé nyúlkált, Jim pedig Jane telt kebleit símogatta állandóan. Úgy a második üveg pezsgo után Don az asztal alatt elovette a farkát, és Kate kezét odairányítva játszadoztak. Jane látta, hogy Jimre is hatással van ez a jelenet, így - bár csak a nadrágon keresztül - o is símogatni kezdte a férfi szerszámát, és Jim kezét a szoknyája alá dugva ösztökélte ténykedésre. A férfi nem kérette magát, bátran ujjazni kezdte a lányt. Némi játszadozás után aztán a férfiak jelezték, hogy ideje lenne már komolyabban is szórakozni, így aztán felmentek a szobába.
Amint becsukták maguk mögött az ajtót, Jane nyomban vetkozni kezdett, néhány pillanat múlva ott állt elottük anyaszült meztelenül. Szó se róla, igencsak kívánatos teremtés volt. Telt, izmos combok, karcsú derék, amit mégjobban kihangsúlyozott két jókora, de feszesen álló formás melle, egészben és részleteiben is felcsigázó jelenség volt. Míg a két férfi szájtátva bámulta, Kate is nekivetkozött. A lány magas, sudár termetu volt, viszonylag kicsi, de feszes mellekkel, hosszú lábakkal, érzékien vastag ajkakkal. Jim és Don hirtelen azt sem tudta, hová nézzen. A lányok ekkor odaléptek a férfiakhoz, és vetkoztetni kezdték oket. Profik lévén, hamar kihámozták oket ruháikból, de ennyi is elég volt ahhoz, hogy mire ezzel végeztek, már mindkettejüknek feszesen meredjen elore a dákójuk. Jim hanyatt feküdt a széles ágyon, Jane elélépett, és lehajolva cirógatni kezdte a férfi farkát, közben szólt Donnak, hogy foglalkozzon a hátsó fertályával. Don nem is kérette magát, beült Jane lábai közé, és nyelvével kezelésbe vette a lány punciját. Ezután Jane ajkai rátapadtak Jim farkára, lassan tövig szívta, majd ugyancsak lassan kihúzta magából, közben nyelvével lefetyelve a kemény dákón. Jim felkönyökölt az ágyon, úgy figyelte a lány munkálkodását. Kate közben a földön ülo Don lábai közé térdelt, és egyik kezével a férfi farkát símogatta, másikkal pedig saját puncijával játszott. Kis ido múltán Jane elvette Don szája elol a csemegét, és Jim fölé térdelt úgy, hogy miközben o szopott tovább a férfinak, Jim nyalta a pináját. Miután Kate megfeleloen felizgatta magát, marokra fogva Don farkát, ügyesen irányítva beleült. Ahogy testével ránehézkedett, a férfi fasza tövig csusszant lucskos puncijába, mindkettejük testét átjárta a gyönyör borzongása. Kate lovagolni kezdett a kemény dákón, lassan tövig csúsztatta magába, aztán fenekét megemelve teljesen kihúzta, majd megint tövig benyomta. Don közben a lány apró melleibol hegyesen eloremeredo bimbókat birizgálta. Kate egy ido után gyorsított kicsit a lendületen, a gyönyör nedveitol lucskos pináját már teljesen betöltötte a férfi keményen meredo szerszáma.
Az ágyon közben Jane és Jim lassan, elmélyülten franciázott. Jane szájüregének minden zegzugában megjáratta a merev dákót, miközben mindkét kezével folyamatosan símogatta, maszírozta Jim herezacskóját, farkának tövét. A férfi arcát már szinte mindenhol elborította a lány punci - váladékából és saját nyálából keveredett elegy, a gyönyör nedve, fáradhatatlan ajkaival a csiklót maszírozta, nyelvét tövig a puncilukban járatta. Aztán nyelve feljebbcsuszszant, Jane segglukát kezdte nyalogatni, míg egyik kezének ujjait mélyen a lány pinájába dugta. Jane a gyönyörtol picit megvonaglott, és fenekét hátrábbnyomva ösztökélte a férfit még mélyebbre. Jim kezével picit tágítva a popsilukon, belenyomta a nyelvét, miközben a lehetséges teljes intenzitással ujjazta a lány pináját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 04:55
Nemrossz.
#9 feherkalman1 2017. 05. 26. péntek 07:43
Egyszer jó volt.
#8 zsuzsika 2015. 10. 29. csütörtök 10:05
Közepes.
#7 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:54
Nem rossz
#6 sztbali 2014. 03. 9. vasárnap 17:52
Nagyon jó.
#5 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:30
Elég jó.
#4 sikamika 2012. 07. 17. kedd 15:44
jo smile
#3 eve 2007. 06. 5. kedd 22:41
Finom...!!!!!
#2 SAovany Jozsef 2002. 02. 20. szerda 11:14
EZ JOOOOOO!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?