A+ A-

A Lány szilveszter éjszakáján

Az illetőt nevezzük Péternek, szülei pedig maradjanak ismeretlenek, úgyse fontosak! :)
A szülőket már rég elhívták erre az év végi bulira, de most december 29 - én lebetegedtek, ilyen enyhe megfázás szerű dologgal. A hely konkrét volt. Egy kastély, de nemcsak egy része, hanem egy teljes kastély. Nos, Péternek sikerült kikönyörögni - e, hogy Ő is lemenjen szüleivel vidékre, ahol ez a kastély volt. Szóval december 30 - án elindultak, és megérkeztek a kastélyba délután 4 - kor. Még nem volt ott senki, ők érkeztek elsőként. Fél 5 körül megérkezett az a család, aki kibérelte a kastélyt. Nos ennek a családnak volt két gyönyörű lánya. Egyikük Kriszti, ő 16 éves volt és nagyon jól nézett ki. Hosszú barna haja, és barna szeme kiemelte arca szépségét, a húgát Niki - nek hívták. A húga csak 12 éves, de az arca és a teste is egyaránt nagyon lenyűgözte Pétert. Kb. 7 óra körül már mindegyik család ott volt, és már a szobákat osztották ki. Péter és szülei az egyik toronyszobát kapta, ami éppenséggel nem volt túl tágas hármójuknak. Péter, úgy döntött, hogy lent alszik a többi "gyerek" között, de mint később rájött, ő van egyedül itt fiú. És túl sok lány, de az sohasem baj. A szobát úgy kell elképzelni, mint egy iskolai éttermet, csak annál is nagyobbat. Kicsit lépjünk az időben. Dec. 31 - e van és 3 és fél óra múlva lesz éjfél. Péter és a lányok (Kriszti, Niki, Zsófi, Petra, Kinga) twistert játszottak.
Már csak Péter és Kriszti volt benn, amikor is eléggé egy olyan pózt kellett fölvenniük, hogy Kriszti behajol és Péter ott áll mögötte, és a kezével rá kell hajolnia az egyik pirosra. És ekkor Péter észrevette a Kriszti gyönyörű fenekén a feszülő tangát, aminek a széle kilógott és látszódott, hogy csipkés mintájú. Kicsit meglepődött, megilletődött, szóval így rájött minden hirtelen. És a kis Peti is elkezdett éledni, erre Péter nem tudta tovább tartani magát, és elvesztette az egyensúlyát és belebukott Kriszti fenekébe. Szegény Péter úgy vöröslött, mint egy főtt rák. Amikor fölálltak, akkor Kriszti rámosolygott, lenézett Péter nadrágjára, és észrevette a dudort a nadrágján. Odament Péter mellé, belesúgott a fülébe.
- Van egy kis meglepetésem számodra - mondta Kriszti. És rákacsintott a fiúra. Péter csak vöröslött tovább. És Kriszti odament hozzá, kézen ragadta és kivitte. A többieket nem nagyon érdekelte, meg nem is keltett nagy feltűnést.
Kriszti, amint kiléptek a szobából és beléptek a szembe levő fürdőszobába, azonnal letámadta "szegény" srácot.
Legalább 10 percig csókolóztak, és testük egybeforrt a csókolózás alatt. Aztán Kriszti benyúlt Peti nadrágjába, ahol már a kis Peti már eléggé élénk volt. Először csak puszikat adott rá a Kriszti, majd szépen húzogatta a bőrt a farkán, aztán hirtelen bekapta tövig és Peti fölnyögött. Látta Kriszti arcán az átsuhanó mosolyt. Majd elkezdett a nyelvével jó érzést szerezni Petinek. Peti érezte, hogy mindjárt elszáll, és szólt is Krisztinek, de Ő nem állt le, sőt tovább izgatta a farkát a nyelvével, és pár perccel később a srác telelőtte a spermájával Kriszti száját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 05:56
4P
#5 papi 2014. 06. 2. hétfő 05:40
Nehéz lehetett egy jó történetet így elszúrni.
#4 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:29
Gyenge lett.
#3 listike 2014. 03. 7. péntek 19:16
Ezt jól elkapkodtad.
#2 wergy 2006. 04. 29. szombat 00:24
jó sztori - lehetett volna.
Gyenge 2 pötty maximum
#1 Törté-Net 2006. 04. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?