A+ A-

A nyaralás

Alexa vagyok, és most azt szeretném elmesélni, hogy hogyan is alakult ki az nálam, hogy a szexben legjobban egy noi test látványa izgat fel. Azt mondják egyes elso szexuális élmények meghatározóak az ember életében, úgyhogy szerintem ott kezdodött azon a nyaraláson.
Nem is igazán nyaralás volt, csak három nap. Anyámék elváltak kiskoromban, utána anyám sokáig nem is ment férjhez. Hogy volt - e barátja, azt nem tudom, nem kötötte az orromra.
Mikor anyám felvetette, hogy ruccanjunk le vidékre egy hétvégére, nagyon megörültem. Mindenképpen olyan helyre akartunk menni, ahol fürödni lehet. Ki is néztünk egy kis vidéki fürdohelyet. Találtunk mellette egy kempinget, ahol kiadó bungalók voltak. Mindegyik kétszobás volt, négyágyas, így anyám felvetette, hogy mi lenne, ha a barátnoje is velünk jönne. Szerettem Kati barátnojét, néha nálunk vacsorázott, nagyon rendes csaj volt, nagyjából egyidos lehetett anyámmal. Boldogan beleegyeztem.
Végre eljött a nagy nap. Anyám barátnoje korán megérkezett, bepakoltuk a csomagját az autónkba, persze a sajátjainkat is, és nekivágtunk. A kempingben a bungalóról kiderült, hogy egy nagy szobája van, a másik csak egy kicsi, függönnyel elválasztva. Rögtön azt javasoltam, hogy hadd legyen az enyém a kicsi, ok mégis jobban elférnének a nagyban, meg hát a generációs különbségek is ugye...
Beleegyeztek, ígyhát gyorsan bepakoltunk.
- Irány a strand! - kiabáltam, és gyorsan magamra kaptam a fürdoruhámat. Ok is követték példámat. Mikor Kati levetkozött,megláttam, hogy milyen kis fehérnemu van rajta, alóla kikandikált amúgy fazonraigazított puncija.
- Én is vehetek majd egy ilyen bugyit? - kérdeztem anyámat, aki nem volt túl boldog ettol.
- majd ha nagyobb leszel. Addig hordjál csak szolídabbakat.
Egész nap strandoltunk, estére nagyon elfáradtam, hamar elaludtam a hálófülkében, anyámék is a másik szobában. Éjszaka felébredtem valamire. Néma csend volt a házban. Egyszer csak némi motozás a szomszéd szobában, mint amikor valaki megfordul álmában. Utána ismét néma csend. Én is csendben feküdtem ágyamban, próbáltam elaludni. Ismét némi motozás. Én is az oldalamra fordultam. Egy halk cuppanás. Nem, ezt biztosan rosszul hallottam. Majd mégegy cuppanás. Persze a barátnok néha adnak puszit egymásnak. A motozás újraindult, egyre erosebben, már mintha két ember mocorogna. Ekkor furcsa gyanú kezdett motoszkálni bennem.
Kilopakodtam az ágyból, és halkan az ajtóhoz lopakodtam. Átlestem az elhúzott függöny résén, ekkor a félhomályban furcsa alakzatot láttam. Mintha az egyikük a másikra hajolna az ágyban. Ekkor belémvillámlott a felismerés. Csókolóznak. Anyám egy novel. Egy pillanatig levegot sem kaptam a meglepetéstol. Aztán egy pillanat múlva már nem találtam annyira furcsának. Végül is miért ne. Ha nekik jó? Visszamentem az ágyamba, de elaludni nem tudtam. A motozás mostmár teljesen határozott volt. Aztán arra gondoltam, miért ne nézhetném tovább oket. Ismét kilopóztam az ágyból, picit félrehúztam a függönyt. Sokat nem láttam a sötét miatt, még azt sem tudtam kivenni, hogy anyám van - e fölül. Aztán az alak, aki eddig háttal feküdt nekem, átfordult a másik oldalra. Ott folytatták a csókolózást. Ki tudtam venni, hogy simogatja a másik melleit, amelyek már kint voltak a takaró alól. Így megismertem anyámat, o feküdt hanyatt. Szóval Kati a kezdeményezo. De nem is, mert a következo pillanatban anyám átölelte Kati fejét, és letolta gyöngéden a melleihez. O nem tiltakozott, rövidesen egyik kezével anyám egyik mellét simogatta, a szájával a másik melbimbóját babusgatta. Anyám halk nyögdécselésivel hálálta meg a kényeztetést. Én egyre izgalmasabbnak tartottam a dolgot, és lassan elkezdtem simogatni magam a hasamtól lefelé.
Aztán egyszerre olyan dolog történt, hogy azt hittem rögtön elájulok. Kati felnézett, egyenesen rám. Persze nem láthatott a függöny mögött. Vagy mégis? Vagy csak megérezte, hogy nézem oket? Most már mindegy. Ha visszafutok az ágyamba, csak zajt csinálok, akkor aztán tényleg bukta van. Úgy döntöttem maradok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 09. 12. kedd 06:38
Sima leszbi történet, meg leskelődés, amúgy semmi különös.
#9 A57L 2017. 03. 22. szerda 03:33
Nem jó.
#8 listike 2014. 12. 3. szerda 11:17
Csak ígéret maradt.
#7 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 02:17
igéret szépszó.
#6 krumpli 2008. 03. 9. vasárnap 22:48
sztem ez egy fos volt má bocs xD Nuku izgalom
#5 Bratyó 2006. 04. 6. csütörtök 15:37
Remélem a folytatása ténleg családi történet lesz.
#4 vtomi0 2006. 04. 6. csütörtök 14:53
ja..és.valóban mitől családi?
irják rá,h leszbi...és.akkor nem olvasom el..:(
#3 tomi 2006. 04. 6. csütörtök 14:51
nagy nulla..
#2 Lala 2006. 04. 6. csütörtök 09:01
És ez mitől családi ?
#1 Törté-Net 2006. 04. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?