A+ A-

Fent Lent Bent

Az következő héten nem voltak problémáim. Tudtam, Péter nincs itthon, külföldön van, de nem is hiányzott olyan nagyon. El voltam foglalva a munkámmal és az kitöltötte a lelkemet, testemet egyaránt.
Pár nap múlva azonban, elkövetkezett az idő, amikor újra nem tudtam elaludni. Ilyenkor azután hiába nyúlok magamhoz, az nem olyan mintha belégyűrik a lompost. Csak forgolódtam, és a második nap már nem is aludtam. Pedig vagy háromszor is felbirizgáltam magam. Harmadszorra már el sem élveztem, csak üreset pukkant az agyam. Nem bírtam tovább! Reggel alig mertem szembenézni a tükörrel, mert tudom hogyan változtatja át az arcomat a feltörő nimfomániám.
Péter, pedig még nem volt itthon, tudtam, hiába hívnám. Bugyit, sem vettem fel aznap, mert ilyenkor még az is irritál. Vagyis irrigál. Gyalog indultam, mert képtelen lettem volna az autómat vezetni. A liften lefelé benyúltam a szoknyám alá, csiklózni egy kicsit, de hamar leért a lift, és félbe kellett hagynom. Ettől azután egészen kiakadtam.
Bent a munkahelyemen csak kóvályogtam egész nap. Csupa hülye vénlány volt körülöttem az óvodában, úgyhogy velük mit kezdhettem volna. Hát még a kiscsoportos ovisokkal. Nem is volt aznap türelmem rájuk, rábíztam őket Margitkára, a dadusra. Én meg be a vécébe, befejezni amit a liftben félbehagytam. Pechemre azonban a vibrátoromat a reggeli zavarban otthonfelejtettem. Négy újjal turkáltam a hüvelyemben, hiába élveztem el hamar, tudtam az elömlő geci hiányzik belőlem, és ezt nem pótolhatja semmi sem, csak a fölöttem hörgő férfitest.
Nem bírtam magammal és hamarabb eljöttem az oviból.
Nem szálltam villamosra, hanem sétáltam az utcán. Szemben van az iskola, éppen akkor volt vége a délelőtti üzemnek. Tódultak ki a kölykök a gimnáziumból. Egyszerre egy csapat nagyobbacska között találtam magam. Hangosak voltak és büdösek, nagyon megzavart, hogy kerülgetnem kellett őket. Miután láttam, itt így nem lehet elmenni mellettük, valószínűleg hisztérikusan ki is fakadtam. Lehülyeseggfejeztem őket. Rögtön lett utam,
Az egyik pimaszarcu megjegyezte, biztosan az este nem sikerülhetett a lihegés, és ha ilyen ügyetlen a hapsim ő szívesen elintézné, hogy mással mocskoljam a számat.
Dühösen szembefordultam a nálam magasabb szőke kamasszal. Kitört belőlem a feszültség. Valami olyasmit mondhattam, hogy az ő farka mellé még vagy öt kellene, hogy egyáltalán megérezzem, van bennem valami.
Mikor hátatfordítottam nekik és elindultam, hallottam magam mögött a kamaszos hahotát. Valamit utánam kiabált a kis szőke, de nem értettem pontosan. Mikor befordultam a sarkon, láttam, két barátjával a nyomomba eredt.
Nemsokára utol is értek és kamaszkodva pimaszkodtak. Visszanyelveltem nekik, ahogy félig mellettem, félig mögöttem lépdeltek. A szőke vihorászta, ő szívesen kipróbálná az ötszörös túlerőt. Végignéztem a srácot. Jó nagydarab volt.
Megbizsergett bennem valami. Aztán a másik kettőt néztem. Egyik, nálam alacsonyabb kisszeplős fiúka, éretlen, mint a tavaszi alma. Harmadik meg egy buta birkózóképű felfújt beképzelt arcu sportgyerek, aki egyetlen lökés után kifújja magát.
Dacosan végigmértem őket, aztán csak a szőkének válaszoltam, mert abból néztem ki valamit. Azt mondhattam, menjenek szépen haza, pisiljék ki magukat, mert arra való még a szerszámuk. Láthatóan bedühödtek ezen, engem meg izgatott, ahogy felidegesedtek.
Megfordultam, és a villamosmegálló felé indultam. Tudtam, hogy követni fognak.
A villamoson alig voltak, mégis egészen szorosan körülálltak Éreztem rajtuk az átható fiús kanszagot. Kérdeztem, most meg mit akarnak, menjenek szépen haza, mert kihűl a mamika ebédje. A szőke nyelvelt vissza, hogy ők csak meg akarják nekem mutatni, mekkora tévedésben vagyok. Ahogy a fiukat elnéztem, úgy gondoltam, nem tévedhetek túl nagyot. Néztem a kis vörösre, és két ujjam között mutattam, szerintem mekkora lehet neki. Nevettek, azt mondták, ez nagy tévedés, mert talán az egész iskolában neki van a legnagyobb. Ezt ugyan nem hittem, kuncogtam, na szép kis fiúiskola az, ahol egy ilyen puhapuca a legmenőbb. De azért megbizsergetett a gondolat.
Vannak csodák, és az én tapasztalatom is tévedhet.
Átléptem a témán, de kíváncsivá tett. Ismét szurkálódtam. Még ott az anyatej a szájuk szélén, és a mamika cicijén kívül nem is tudják, hogyan kell egy nőt megfogni. Ez mintha felkérés lett volna a táncra. A szőke hirtelen mögém perdült, és szorosan átkarolva nyúlt előre, hogy leszorította a karomat, így mozdítani sem bírtam, majd két erős markolással rámarkolt a csöcseimre. Így smárolt rá a nyakamra. Végigfutott a jól ismert bizsergés, és megvallom tetszett a mozdulat. Éreztem fenekemen a fiú nyomuló meleg altestét, és a fenekemnek nyomuló hirtelen merevedő forró faszát.
Nem is tudtam csak pillanatok múlva felébredni a kábulatból, és futott át eszemen, hogy a villamoson vagyunk. Nehéz erőfeszítéssel tudtam csak szabadulni a szorításból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Tattissa 2014. 03. 21. péntek 15:43
Szerintem a vörössel tovább kavart a csaj,hol a többi rész?
#15 zsuzsika 2014. 03. 15. szombat 13:51
Jó írás.
#14 A57L 2013. 07. 31. szerda 04:32
Nem rossz.
#13 papi 2013. 04. 6. szombat 08:03
Ez jó
#12 tiborg 2011. 11. 2. szerda 23:26
Distilalt "puhapuca".Exelent locs allito!
#11 ppali 2009. 03. 23. hétfő 17:40
Profi módon megírt story!Gratulálok! Erre csak a maximumot lehet adni!
#10 lili 2006. 09. 30. szombat 17:59
nagyon szép....
#9 Loverman 2006. 03. 20. hétfő 15:18
MIért nem talákok ilyen nőt?...
#8 Rebyc 2006. 03. 18. szombat 10:04
Isteni történet! Írjál még! Írjál még! Hogy írhattál ilyen jó, vágyódó, ribancos sztorit?
#7 Mugen 2006. 03. 17. péntek 21:06
Profi 100 pont
#6 Bratyó 2006. 03. 17. péntek 01:39
Fenséges!!!!!!
#5 Sasha 2006. 03. 17. péntek 01:03
miket írok, remélem nő vagy! Bár szerintem egy hapsi nem tudná ilyen érzékletesen leírni egy vágyódó nőstény érzéseit..
#4 Sasha 2006. 03. 17. péntek 01:02
miket írok, remélem nő vagy! Bár szerintem egy hapsi nem tudná ilyen érzékletesen leírni egy vágyódó nőstény érzéseit..
#3 Hegylakó 2006. 03. 17. péntek 00:53
lol
#2 Sasha 2006. 03. 17. péntek 00:51
Úristen!! Iszonyat jó sztori, írj még, nagyon jó a stílusod! Mintha filmet néztem volna, csak én beléd lettem szerelmes!
#1 Törté-Net 2006. 03. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?