A+ A-

Ottó és az anyósjelölt

Állandóan csavarog, sose mondja meg, hogy hova megy!- szólt az anya Ottóra nézve. A fiú kicsit elkedvetlenedve hallgatta barátnője anyjának szavait, miközben a konyhaszéken ült. Ez már a sokadik alkalom volt, hogy hiába jött el a barátnőjéért.
Egész délután a randira készült és most nagyon becsapottnak érezte magát. Nem volt kimondottan szerelmes a lányba, de rendkívül csinosnak, vonzónak, kívánatosnak találta, ráadásul Katika a szexben sem volt olyan suta, mint a hozzá hasonló tizenéves lányok. Ami ennyire a lányhoz láncolja, az a szex. Tulajdonképpen most sem az elmaradt diszkó miatt érzett csalódottságot, hanem az miatt, hogy ma nem élvezheti Katika testét. Ottó már jó néhány lányt lefektetett, de egyik sem volt ilyen vad, buja, nyílt, odaadó, mint Katika! Először találkozott olyan lánnyal, akitől nem tud olyant kérni, amit az ne teljesítene. És milyen szabad szájú! Kefélés közben milyen izgató ennek a kedves lánynak a szájából hallani azokat a pajzán szavakat! És ma úgy látszik, le kell mondani minderről. Pedig már ki is gondolta, hová fogja elvinni a lányt, készülődés közben már szinte érezte Katika testét.
- Akkor ma lőttek a mozinak! - szólt a neki éppen háttal álló asszonynak. "Meg a baszásnak is." - tette hozzá magában és szemei önkéntelenül az asszony fenekére tévedtek. "Egészen jó a te segged is!" - gondolta és a farka megrándult a szűk farmerben. Éppen ebben a pillanatban nyúlt fel az asszony a konyhaasztal fölötti szekrényhez és az amúgy is rövidke otthon-ka alól félig kivillantak fejlett, formás combjai. Ottó farka apró rángásokkal kezdett dagadni és a fiúban feltartóztathatatlanul növekedett a nemi izgalom. Az asszony háttal állt neki és ő nyíltan, szemtelenül nézte. Már nem először nézett sóvárgó szemekkel erre a nőre. Még most is, közel a negyvenhez, kifejezetten jó alakú, csinos és igen kívánatos! Ottó tudta, hogy számára elérhetetlen az asszony, de a gondolattal már sokszor eljátszadozott. "De meg-basználak! Kurva jó tested van! Ezek a formás, húsos combok! Mit szólnál, ha most megfogdosnám? Sikoltoznál, vagy hagynád magad? Meg akarlak farkalni, hallod? Biztosan jól tudsz kefélni, nagy gyakorlatod lehet, elvégre a férjed rendesen leápol, igaz? Milyen a pinád? Gondolom, forró, selymes és nedves! Érezni akarom a faszomon! A lányod se baszik rosszul, de te ezerszer jobban, így van?"
- Hát igen!-fordult meg a nő. - Ő már csak ilyen. Ottó túl későn kapta el a tekintetét a formás fenekéről és érezte, hogy lebukott az asszony előtt. Zavartan nézett a nőre, aki mosolyogva folytatta:
- Úgy látszik, ma barátnő nélkül leszel kénytelen mozizni. Hacsak nincs még egy kislány tartalékban.
- Dehogy van! -szólt Ottó és kerülte az asszony tekintetét. "Téged viszont szívesen megkúrnálak!"
- És akkor ma mit fogsz csinálni?
- Nem is tudom...Talán haza megyek és tévézek. Vagy a fene tudja! "Ki fogom verni a faszom és közben arra fogok gondolni, hogy téged kúriák!" Az asszony szinte belenevetett a fiú arcába.
- Hát igen, gondolom nem így tervezted a mai estét, igaz? - és ismét hátat fordítva a fiúnak, felnyúlt, kinyitotta a szekrény ajtaját és rendezgetni kezdte az edényeket. -Egy kis mozi, egy kis séta, aztán valami csendes helyen rá lehet térni a lényegre, igaz?
Ottó szemei ismét maguktól kalandoztak el a neki háttal álló nő idomain. Az otthonka még az előbbinél is jobban felhúzódott és a fiú farka megrándult, mikor kivillant a hófehér bugyi csíkja. Bár fél szemmel azt figyelte, nem fordul-e feléje a nő, egyre nagyobb élvezettel, egyre nyíltabban gyönyörködött a számára olyan izgató látványban. "Megint mutogatod a segged, te szuka! Mit akarsz? Megkeféljelek? Direkt csinálod igaz? Azt akarod, hogy felizguljak? Kínálgatod magad nekem? Nagyon jó lábaid vannak! A kurva életbe, legalább valahogy jeleznéd, hogy direkt hergelsz-e? Tényleg nem is sejted, hogy kilátszik a segged ez alól a rövid ruha alól? Szerintem direkt csinálod! Mi van? Azt akarod, hogy belemarkoljak a seggedbe? Vigyázz, mert megteszem! Rádöntelek a mosogatóra és mire észhez térsz, már tövig benned lesz a farkam!"
- Nem csinálunk mi olyasmit! - füllentett Ottó a rend kedvéért. Az asszony, továbbra is buzgón rendezgetve az edényeket, folytatta:
- Ugyan, ugyan! Nem kell azt tagadni! Az én Katikám már nagy lány, azt tesz, amit jónak lát! Azt hiszed, haragszok érte, ha lefekszetek? Eszemben sincs! Nagyon jól teszi, ha enged az olyan csinos fiú csábításának, amilyen te is vagy!
Ottó farka már szinte fájt, annyira nyomta a szűk nadrág. Buja szemekkel bámulta az elébe tárulkozó formás, rózsaszín combokat és képzeletében a matató kezei már mélyen a combok között jártak. "Mi van?! Szóval te tudsz róla, hogy én kefélem a lányodat? Ilyen jóban vagytok? És azzal mit akarsz mondani, hogy én csinos fiú vagyok? Tetszem? Mondd már ki, hogy kúrni akarsz velem és akkor legalább tudni fogom, hogy nemcsak a szád jár, nemcsak hülyeségből hergelsz!"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2016. 02. 26. péntek 14:07
nagyon király, 10 pont!
#14 zsuzsika 2014. 11. 18. kedd 07:37
A vége miatt csak közepes.
#13 halasz66 2014. 11. 10. hétfő 05:27
Nagyon jól sikerült! Folytathatnád...
#12 listike 2014. 06. 14. szombat 07:44
Nagyon tetszett, folytathatnád.
#11 papi 2014. 03. 31. hétfő 06:25
Nagyon jó
#10 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:33
Szuper történet.
#9 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 06:56
es a gumi?
#8 károly 2008. 07. 29. kedd 23:17
imádom kurni szerető aszonyokat
#7 viggen 2006. 05. 20. szombat 01:30
Komám, Mester vagy !

Hozd össze a lányával....!
#6 soad 2006. 03. 19. vasárnap 14:13
nagyon jó!!! gratula!! várom a folytatást!!!!!! 10 pötty
#5 szaki 2006. 03. 2. csütörtök 11:45
Ütős, 10 pont
#4 Sasha 2006. 03. 1. szerda 13:16
az eleje jó, kár, hogy a tegeződéssel eldurvult a hangnem!
#3 gerontofil 2006. 02. 25. szombat 05:46
Istenien írsz!Bár igazán kinyalhatta volna anyucit!10p
#2 valaki 2006. 02. 24. péntek 12:15
nagyon király
#1 Törté-Net 2006. 02. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?