A+ A-

Halloweeni buli

Írta: analplayplease
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. január

Október 29-e volt, épp irodalomóráról értem haza. Az ajtómon egy papírcetli fogadott. A barátom, Cory hívott meg rajta a lakóközösségünk Halloweeni bulijára. Érkezés 10 és 11 óra között. Jelmez kötelező. Sör, amennyi belénk fér, és lesz egy kis likőr is. Bulizás végkimerülésig.
Úgy döntöttem, elhalasztom, amit aznapra terveztem, és átugrok Cory-hoz további infóért. Az autója a ház előtt állt, úgyhogy tudtam, hogy otthon van. Gondosan bezártam az ajtómat, és átmentem a lakásához. Kopogtam, és tíz másodperc múlva hallottam, hogy "bújj be!"
Mosolyogtam, és átöleltem Cory-t. Megveregette a díványt, és leültem mellé.
- Szóval megkaptad a meghívót? - kérdezte.
- Igen, de egy kissé későn kezdted el a szervezést, nem?
- Dehogy, két nap elég lesz.
Mosolyogtam, tudtam, hogy igaza van.
- Gondolom, én is jelmezben kell majd menjek, ugye?
Ő meg csak bólintott. Megkérdeztem, ő mit fog majd felvenni, de ő csak mosolygott önelégülten, és azt mondta, nem árulja el.
Felajánlottam neki, hogy segítek, de elutasította. Hazamentem, és azon töprengtem, milyen jelmezt vegyek fel. Valami szexit akartam. Gonosz nővérkét? Á, nem. Playboy-nyuszi? Uncsi. Ördögkisasszony? Elcsépelt. Olyat akartam, ami nem lesz egyetlen más nőn sem. Nem elég, hogy jól nézzek ki benne; a legdögösebb akartam lenni. Csöndesen szemlélgettem hiányos ruhatáramat, amikor betoppant a szomszédom, Becca, hogy kölcsönkérjen egy filmet. Azt mondtam, vigyen, amit csak akar, és nemsoká fel is kiáltott:
- Szeretem ezt a filmet!
A Zorro álarcát tartotta a kezében. Rápillantottam a borítóra, és rájöttem, hogy ez jó ötlet. Becca elvitte a DVD-t, én meg elrohantam, hogy beszerezzem a kellékeket.
Elmentem a jelmezboltba. Ezúttal teljesen tele volt, aminek örültem. Nem volt szükségem teljes kosztümre, csak egy maszkra, köpenyre és egy kardra. Megtaláltam a kellékek polcát, és összeszedtem a három kiegészítőt A maszk típusán azért töprengtem egy kicsit. Végül egy teljesen fekete darabot választottam, és a pénztárhoz mentem.
Hazafelé elképzeltem magamon a kosztümöt. Bőrnadrág, magassarkú cipő, fekete csipkefűző, maszk, kard, és középkori frizura. Már alig vártam.
A következő nap nagyon lassan múlt el. Mindent összeszedtem, amire másnap szükségem lehet, és felpróbáltam. Még én magam is le voltam nyűgözve. Az est hátralévő részében azt próbáltam kitalálni, hogy milyen legyen a hajam. Úgy öt próbálkozás után megtaláltam a tökéletes formát, és lefeküdtem.
Eljött a Halloween. Egész nap órákra rohangáltam. Az egyetemen mindenki a jelmezéről traccsolt. Mélyen hallgattam, és mulattam rajta, hogy minden lány a szokásos dolgokat fogja alakítani: ördögöket, nővérkéket, nyuszilányokat, szellemeket és hercegnőket...
Hazamentem és az órára pillantottam: volt még úgy hat órám. És ezúttal tényleg hatásos belépőt terveztem, amihez hosszadalmas előkészületekre volt szükség. Néhány ruhadarabot a mosógépbe dugtam, és kimentem a konyhába vacsorát csinálni. Egy kis csirkemaradékot dobtam pár salátalevélre, és visszamentem a szobába, hogy megnézzem a híreket. Nem a legjobb móka a tévé előtt enni, de ha az ember egyedül van, jobb, mint semmi. Mielőtt feleszméltem volna, három óra is eltelt.
Felkeltem, és a szárítóba tettem a kimosott fehérneműt. A fürdőszobába mentem, és megfürödtem. Hagytam, hogy a hajam a víz alá merüljön. Forró voltam és pezsegtem: a hajam meztelen testemre ereszkedett. Aztán a fürdéshez használt párnára eresztettem a fejemet. Addig szenderegtem, míg meg nem hallottam a szárító sípolását. Felkeltem és kiengedtem a vizet. Megtörölköztem, és az órára pillantottam. Már nagyon vártam, hogy elkezdődjön a buli.
Teljesen el akartam készülni, tartson bármeddig is. Szépen beállítottam a hajamat, míg nedves volt, hogy jobban tartson. Félórát vesztegettem a pedikűrre. Bekentem testápolóval a testemet, aztán a hajszárítóval addig melengettem, míg az egészet be nem szívta. Félretettem az összes ruhát, és bementem a fürdőszobába, hogy elkészítsem a sminkemet.
Jól megterveztem a látványt. Nyers kell legyen, de nem nyomasztóan. Könnyű alapozót kentem fel. Aztán jött a púder. Sötét színeket használtam, de a szememet nem húztam ki. Úgyis maszk lesz rajta. Mivel a maszk sötét volt, ki akartam emelni az ajkaimat. Vörös-barna keveréket választottam, és az ajkamra kentem, mielőtt még a második réteg következett volna. Hagytam megszáradni, aztán rádobtam egy szuper szárító mázt. A ragyogás és a szárazság illúzióját keltette. Az ajkaim így már jobban villogtak, mint bármikor máskor. Csillámport szórtam a hajamba, és kimentem a fürdőszobából.
A hálószobába mentem, és felvettem egy fekete bőrnadrágot. Megcsodáltam magam benne. Aztán felvettem a hozzáillő fűzőt, és összefűztem a hátamon. Egyedül elég sokáig tartott. Még sosem kellett magamnak megcsinálnom. Felvettem a fekete magassarkú csizmát is. A tükörhöz álltam, és végignéztem magamon. A látvány tökéletes volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 9. szerda 04:29
Elég jó.
#4 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:38
kellemes smile
#3 papi 2013. 06. 7. péntek 05:32
Egész jó
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:21
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2006. 02. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?