A+ A-

A konyhában ültél...

A konyhában ültél, éppen jégkrémet ettél az asztalnál, mikor én is beléptem. Egy gyors puszit adtam az arcodra, majd a hűtő ajtaját tártam ki, s belenéztem.
Megkérdezted, kérek e? De valami táplálóbb étket kerestem.
Meredtem a hűtőbe, mintha most látnám először, pedig csak elgondolkodtam.Tegnap névnapot ünnepeltünk a cégnél, kicsit többet is ittam a kelleténél, bár nem szóltál érte.
Mindenesetre zavart, mert teljesen lefáradtam, korán ágyba dőltem. Végül, becsuktam a fehér ajtót, s bezártam a hideget. Leültem melléd, elnéztem, ahogy a kávéskanállal apró csíkokat szántasz az eperfagyiba. Szádhoz emelve, még az ajkad is kicsit megdermedt a hidegtől.
Mit nézel kedvesem? Kérdezted kíváncsian.
Én nem kapok? Vágtam rá kérkedve.
Már nyújtottad is felém kanaladba rejtett finomságot. Kicsit nagyobbra nyitottam a szám, várva az ízek harmóniáját. Amilyen udvariasan közelítetted felém, olyan kegyetlenül is kaptad be a kanalat, eljátszva többször.
Kinevettél, én meg közben már törtem is a fejem, hogyan is viszonozhatnám fondorlatosan kitervelt húzásodat. Újabb vájat a jégkrémes dobozban, s a falat most már csukott ajkaimhoz ért, éreztem szám apró redőin a jeges krémet. Ki is nyitottam a szám, s nyelvem aljához ért a kanál alja, nyelvemmel vettem el az édességet, ízelő bimbóimon folyt végig a jégkrém minden aromája. Egész jó volt, de valami mintha hiányzott volna. Felálltam, ismét kinyitottam a hűtő ajtaját, jobbra nyúltam, a tejszínhabért, s be is löktem az kitárt ajtót, halk puffanással záródott be. Visszaültem melléd, de egész közel húztam a széket.
Térdem a combodhoz ért, ajkam, pedig az arcodon terült el egy pillanatra.
Te csak tovább ettél, mintha idén még nem is ettél volna, ilyen finomat. A kanál ismét a jégkrémbe tévedt, de mielőtt a szádhoz emelted volna, apró kis pöttyöt biggyesztettem rá a habból.
Így még finomabb nem? Kérdeztem kíváncsisággal telve. Mivel épp az ízeket élvezted, egy kellemes Hmmm fáradt ki belőled. Aztán a kiskanál, ismét felém közeledett, nyomtam megint rá a puha habból, de kicsit túl sok lett. A túlcsordult kanálból, a kézfejemre is jutott.
Feléd nyújtottam, te pedig ajkadat tártad ki, s levetted róla a falatot, szád körül, még felfedeztem a rózsaszín foltokat, amit nyelvem hegyével próbáltam megtisztítani.
Kinyújtottad hideg nyelvedet, s kérkedően hívogattad ajkadba az enyémet.
Éreztem is a bent váró hidegséget, melyet sikerült felhevítenem szenvedélyes csókom forró tüzével. Behunyt szemeidet figyeltem, miközben a kezemben még ott volt a tejszínhabos flakon. Másik kezem szabad volt, s tétlen, nem is vártam sokáig.
Hálóingedhez értettem, oldaladat simogattam meg. A nagy tenyér, pedig lecsúszott combod meztelenségére, cirógató simogatásaim hatására, kicsit megborzong a tested, s apró dombocskákat formál bőröd. A csók abbamaradt, mert elmosolyodtál szelíden.
Már megint kezded?
Én? Mit?
Szinte kuncogtál már, s a fejedet csóváltad, de a simogatás nem maradt abba, csak bőrödet borzolta. Combod belső feléhez értek a barázdás ujjpárnák, lecsúsztak, ameddig csak tudtak.
Felém fordultál, letetted a kanalat a jégkrémes dobozba, tenyereddel érintetted arcom vonalait. A kezek pedig, leértek a nyakamra, hidegségtől, pedig én is megborzongtam.
Akárcsak te, amint ajkam mellkasodhoz ért.
A flakont a combodhoz értettem, te, mint aki tűzről pattan fel, úgy ugrottál fel a székből. Felálltam veled, sikolyodat érzéki csókkal csendesítettem el.
Átöleltük egymást, ahogy hozzám simultál merevedésemet, érezhetted, a boxeremem keresztül. A habot az asztal sarkára helyeztem a bársonyos csókok alatt.
Hálóingedtől, türelmetlenül szabadítottalak meg. Te sem voltál rest, s kezeiddel pólómat húztad fel, majd bújtattál ki belőle. A ruhák halkan értek a székre, s csúsztak le a földre, valahogy ez most nem tudott érdekelni minket. Meztelenségünk fokozta csak a bennünk előtörő vágyakat. Felkaptalak az ölembe, az asztalra ültettelek. A flakon meginogott, de a gravitáció nem fejtett rá komolyabb hatást. Fogaiddal ajkamat harapdáltad, kicsit fájón is, de tudtam, csak hergelni akartál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 05. 31. kedd 06:26
Közepes!
#6 zsuzsika 2014. 10. 19. vasárnap 19:44
Közepes.
#5 A57L 2014. 01. 8. szerda 04:51
Egész jó.
#4 papi 2013. 12. 10. kedd 05:27
Nem rossz
#3 genius33 2013. 03. 6. szerda 07:12
Remek sztory.
#2 Andreas 2006. 01. 23. hétfő 23:45
Tetszett. Egy dolog zavaró: kb. kétszer annyi a vessző, mint amennyire szükség lenne. Például, mint, ebben, a, mondatban....
#1 Törté-Net 2006. 01. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?