A+ A-

Iroda

Harmadik hete dolgoztam az ügyvédi irodában. Igazából semmi jelentős dolgot nem bíztak még rám, tisztában voltam vele, hogy kezdő vagyok, ráadásul nő, méghozzá a "plázacica" fajtából. Ja és persze szingli.
Egyik tárgyalásról csak este hat óra körül értem vissza. Fogalmam sem volt, hogy az ügy miről szól. Annyit tudtam, hogy egy 25 éves lányt rablással vádoltak. A lány le volt tartóztatva, narancssárga kezes-lábas rabruhában, bilincsben kísérték a rendőrök mindvégig.
Amikor visszaértem az irodába még ott volt Steve főnököm.
- Ha hazafelé igyekszel, elviszlek. - ajánlotta fel. Igent mondtam rá, már csak azért is, mert tudtam, hogy nem túl messze lakunk egymástól. Az autóm éppen szervizben volt, ezt tudta a főnököm is, mert reggel szóltam neki, hogy lenne egy ki magánügyem.
Az autóban közölte, hogy fel kell ugrania megnézni egy nagyon várt, személyes e-mailt. Annyit tudtam Róla, hogy egyedül él, így logikusnak tűnt, hogy nincs, aki megnézze, továbbküldje üzeneteit.
- Volt ma valami érdekes? - kérdezte "sablonból".
- Semmi, csak a rabló lány tárgyalásán voltam.
- És...? - kérdezte, amit nem tudtam mire vélni.
- Furcsa volt hogy egy törékeny, fiatal lányt bilincsben, rabruhában hoznak-visznek. - válaszoltam tárgyilagosan.
- Hát... aki le van tartóztatva, annál így szokás, függetlenül nemtől, életkortól és bármi mástól.
- Jó, de nekem akkor is furcsa volt. Nem láttam még ilyet soha és belegondoltam, hogy mi lenne, ha én így járnék. Egyik percben még szabadon, a másikban már bilinccsel a csuklómon. Főleg, hogy már fél éve le van csukva. - közöltem. Magamból indultam ki: semmi fodrász, kozmetikus, viszonylag legutolsó divat szerinti öltözködés. Épp tegnap voltam fodrásznál és műkörmösnél, vetve egy pillantást vörös alapon ezüst csillagokkal díszített 3 centis körmeimre. Nem beszélve a szexuális életről.
- Ismerem a lányt. Én is védtem egy ideig és gondolom, milyen megalázó lehet neki ez a helyzet. Ráadásul csinos, dekoratív lány volt, amikor "bekerült".
Megérkezvén a lakáshoz, megkérdezte nem megyek-e fel szétnézni egy legénylakásban. Miért is ne, gondoltam.
Belépve a lakásba Steve közölte, hogy érezzem magam otthon és ezzel ott is hagyott az egyszerűen, de ízlésesen berendezett nappaliban. Tűsarkú cipőmben óvatosan lépkedtem a szemmel láthatóan frissen lerakott parkettán. Már vagy öt perce nézegettem a roskadozó könyvespolcán található igen értékes könyveket, amikor az egyik lexikon méretű könyvet felemelve szinte áramütés ért. A méretes könyv alatt egy fémes tárgy villant fel. Pár másodpercig fel sem fogtam mi az, majd csak amikor tudatomig elért a kép és a fémesen csörgő hang. Egy komplett kéz-láb bilincs kombináció volt az. Furcsa, izgató érzés futott át rajtam, épp olyan, mint amikor a tárgyalásra hozott lányon megláttam a bilincset.
Steve ekkor lépett be a nappaliba.
- Mit találtál Lisa? Csak nem a kedvenc játékszeremet? - kérdezte gúnyosan.
- Ööö... én csak nézegettem a könyveket és véletlenül...ööö. - próbáltam magyarázkodni teljesen eredménytelenül. Időközben már a kezemben volt a "játékszer".
- Nem akarod felpróbálni? Az előbb erről beszéltél. Most megtudhatod milyen érzés. Amúgy is megérdemelsz már egy kis büntetést. Annyira csinos és kihívó vagy, hogy az már szexuális bűncselekménynek számít. - A mondat végére Steve hozzám lépett és kivette kezemből a bilincseket, de azzal a mozdulattal már nyitotta is ki az egyik, majd a másik kézi részét kedvenc "csuklószorítójának". Nem is tudtam, hogyha továbbkattintják a bilincs fogazott részét, akkor nem is kell kulcs hozzá, át lehet forgatni és már használható is. Már ha nincs benne mondjuk egy csukló.
Kíváncsiságom legyőzte félelmemet és meglepődöttségemet. Kezeimet mosolyogva nyújtottam előre, de ez nem volt elég.
- Csak nem gondolod, hogy egy ilyen kíváncsiskodó, rosszkislányt előre fogok bilincselni? - jelentette ki Steve ellenkezést nem tűrő hangon, de ebben a pillanatban már kattant is bal csuklómon a bilincs. Ezzel a mozdulattal mögém lépett és elkapván a jobb kezemet, hátracsavarta, majd arra is rákattintotta a karperec ikertestvérét.
- Steve! Ez...ez...ez. - kapkodtam levegő után. Persze kellemes érzés volt a fém hűvös érintése és izgató volt a fémes kattanás hangja is.
- Örülj annak, hogy nem vagy letartóztatva...mondjuk fél éve. Ahogy látom, nemrég voltál "karbantartáson", gyönyörű rab vagy. Rabruhám sajnos nincs.
Ekkor már mögöttem guggolt, kezeivel térd fölé érő szoknyám alá nyúlt és simította végig testszínű, combfixes harisnyás lábamat fenekemtől lefelé. Megmozdulni nem tudtam, mert rátaposott a lelógó láncra. Leérve lábaimon, rákattintotta bokáimra a lábbilincseket is.
Hogy lehetek ekkora hülye. Itt állok talpig bilincsben a főnököm előtt és gyakorlatilag azt csinál velem, amit akar. Egyébként már akkor benedvesedtem, amikor mindkét kezemre rákattant a bilincs, majd végigsimította a lábaimat. Félig elveszettem a fejem már ekkor.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:16
stilusos, jo.
#2 PAvlov 2006. 01. 24. kedd 15:18
Kedves Dr. Szöszi! Ez naggyon király történet lett! Ugye lesz folytatás? Én adtam rá egy tízest, csak kár, hogy nem volt benne cumi! Esetleg legközelebb?
#1 Törté-Net 2006. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?