A+ A-

Szexbarátság

Már hosszú ideje tudtam, hogy ki vagy, míg Te észre sem vettél. Évek teltek el úgy, hogy csak elsétáltunk egymás mellett, míg egy napon, mikor már mindkettőnket messzire sodort a Sors, azt internet csodálatos világa folytán mégis egymásra találtunk
Tetszettél a szőke hajaddal és a kék szemeddel. Már az első találkozásunkkor elbódított a férfias kisugárzásod és a belőled áradó szexuális energia. Mindennél jobban vágytam arra, hogy megérints, mégsem tetted. Elérhetetlennek tűntél, azt hittem, hogy számodra én csak a "kiscsaj a szomszédból" vagyok. Próbáltam mindent megtenni azért, hogy megkívánj. Végül próbálkozásaimat siker koronázta. Szexbarátok lettünk.
Egy napfényes, meleg, őszi csütörtök délután van. Alig múlt el a nyár. A fák koronái lassan sárgára színeződnek, hogy később minden egyes színpompás levél a földön fejezze be életét. Várod, hogy megérkezzem. Egy apró puszival köszöntesz. Kezed súrolja a hajamat, majd a vállamra vándorol. Az érintésedtől megborzongok, mert magában hordozza egy izgalmas éjszaka ígéretét. Rövid időn belül ott kötök ki, ahol a legjobb helyen vagyok, az ágyadban. Segítesz levenni a pólómat, majd a melltartóm sem menekülhet. Alám terítesz egy lepedőt, és masszázsolajat csöpögtetsz a hátamra. Finoman oszlatod szét, illata betölti a szobát ,és még inkább kiélezi érzékeimet. Magamon érzem a bőröd melegét, érzem, ahogy ujjaid játékos köröket rajzolnak rám, hol erősebben, hol finomabban megdolgozol. Mozdulni sem bírok, csak élvezem ezt az édes kínt. Legszívesebben sikítanám már, hogy tegyél a magadévá, de meg sem mukkanok. A nyakamra hajolsz, birtoklóan megcsókolod. Megfordítasz, várakozóan nézel rám. A szememben nem látsz mást, csupán a vágy lobogó tüzét. Szemérmetlenül kívánlak. Magamhoz húzlak, a kezemmel a hajadba túrok. Ízlelgetjük egymás száját. Nyelvünk táncot jár. Innen már nincs visszaút, menthetetlenül Rád izgultam, kellesz nekem, érezni akarlak. A puncim már csak Rád vár.
Végigcsókolod az arcom, közben a kezed a hajamról a mellemre vándorol. Megmarkolászod és mosolyogva figyeled, milyen hegyes a bimbóm. Szádba veszed, ízlelgeted, csintalanul megharapdálod. Próbállak kihámozni a pólódból. Nincs szükségünk efféle teljesen felesleges ruhadarabokra. A földön egyre növekszik a ruhakupac. Ülünk egymással szemben teljesen pucéran és gyönyörködünk a másik testében. Finoman lenyomlak az ágyra. Ajkam befedi ajkadat, a kezem a mellkasodat cirógatja. Csókokkal borítom be az ujjaim nyomát. Érintéseimet hosszú csókokkal és karmolásokkal fűszerezem. Már a hasadnál járok, érezni akarom a tested minden porcikáját. Tetszik, ahogy az izmaid összerándulnak, mikor belenyalok a köldöködbe. Lejjebb csúszva megcsodálom a merev péniszedet, végigfuttatom a kezem az apró anyajegyeden, a finom bőrön. Érzem, hogy lüktet benne a vér. Érzem a forróságát, hogy mennyire kívánsz. Csókot lehellek a duzzadó makkra. De nem állok meg itt, még nem...
Simogatom a combod belső felét egyre feljebb és feljebb, áttérek heréidre. Gyengéden összeszorítom, majd finoman masszírozni kezdem őket a nyelvemmel. Próbálgatom, hogy beférnek-e egyszerre a számba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Bob__ 2015. 07. 7. kedd 12:11
Érdekes nézőpont, de nem túl izgalmas.
#1 Törté-Net 2008. 04. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?