A+ A-

Először megbaszva

16 éves voltam amikor már nagyon érdekeltek a sexy női fehérneműk és rucik, már egy ideje szereztem is be magamnak ruhákat és tangákat ismerős csajoktól. Sokszor öltöztem be és képzeltem magam az adott csaj helyébe akinek a rucija rajtam volt. Imádtam ha felvehetem ezeket és finom kis csajszinak éreztem magam. Popsim szép kerek és szőrtelen volt és nagyon csinin néztem ki a rucikban. Sokszor ujjaztam is magam, azt képzelve, hogy épp egy jó kemény nagy fasz van a fenekemben. Neten sok pasival chatelgettem és az egyik felajánlotta, hogy eljön és megbasz. Nem tudtam, hogy mit tegyek, de már nagyon akartam egy igazi fasszal játszani. Sokszor képzeltem azt, hogy kint mászkálok lánycuccban és valakik keményen megerőszakolnak,tele töltve mindenem gecivel. Belementem hát a taliba. A pasi Debrecenből jött el hozzám és 40 éves volt. A megbeszélt napon egész nap smsezgettünk és már tudtam pár perc és ott lesz. Gyorsan rendbe szedtem magam és kiválasztottam a csábítós cuccomat. Egy kis fehér selyem tangát, egy kis melltartót, amit ki is tömtem, egy feszes nagyon pici segg kidobós piros rövidnacit és fehér toppot. Persze erre rá kellet még vennem fiúcuccot is, hogy otthonról kiosonjak,de minden rendben volt. Egy földútnál taliztunk és mire odaértem a fiú ruhám egy táskába került. Én robogóval mentem oda ahol várt. Amikor maglátott majd kiesett a szeme.
- Szia Edina vagyok mondtam!
- Huhh te aztán tényleg jó kis picsa vagy -válaszolta
- Akkor kövess - mondtam mosolyogva és elindultunk a közeli erdő felé.
Én igyekeztem úgy ülni,hogy igencsak kint legyen a fenekem és a tangám a motoron. Mindig nagyon izgatott, ha láttam a csajok kilátszó tangás picsáját és tudtam ez minden pasit beindít.
Hamar a megfelelő helyre értünk és ő kiszállt..
- Edina baby én ma nagyon meg foglak baszni téged.-mondta
- De tudod hogy nekem ez lesz az első. - válaszoltam
- Nem baj bírni fogod és ha először jól szétkúrnak még jobban imádni fogod a faszt! Aki így kirakja a picsáját igazi ribanc lehet.-mondta
Majd odajött és belemarkolt a fenekembe.
- Te kis kurva olyan jó segged van, hogy ezt éjjel nappal baszni kell, de előtte szopj keményre
Ekkor elővette a farkát és maga elé térdeltetett. Szép nagy farka volt kb 19 cm és már buktam is rá. Sokat gyakoroltam otthon banánon, mindent amit a pornófilmekben láttam. Jó bő nyállal akartam szopni és vadul,a mit ő nagyon élvezett. De egyszer csak bevadult és keményen megfogva a fejem a torkomra nyomta a faszt. Majdnem megfulladtam,de nem zavarta.
- Tanulj meg kislány szopni,mert ez nagyon fontos a magadfajta ribancoknak...-hörögte, majd még vadabbul szopatott, csak néha engedve, hogy levegőt kapjak. Ez nagyon beindított élveztem, hogy durva velem. Szoptam a nagy kemény faszt nyeltem és élveztem, hogy ringyó vagyok. Majd kihúzta a faszát és nyalnom kellett a golyóit.
- Jól csinálom - kérdeztem
- Elég jól te kis ribanc, de most már mutasd a kis tini segged.
- De ott finomabban légyszi
- Ne pofázz már - szólt rám és felrángatott, amjd hassal a kocsi motorháztetőjére fektetett.
Lerángatta a szűk nacim és félre húzta a kis fehér tanga bugyim.
- Jó kis picsád van kislány és mindjárt nem lesz szűz.
- Csak finoman kérlek
Erre kaptam egy pofont hátulról.
- Ha félsz a fasztól nem kellett volna idecsalnod, most már úgy szétbaszlak, hogy három napig ülni se tudsz majd Edinácska.
Mögém guggolt és nyalni kezdte durván a fenekem és néha rá is köpött. Minden nyelvcsapása izgatott a faszom már majd szétszakította elől a kis tangám, és amikor belém dugta az egyik ujját azt hittem elélvezek. Keményen ujjazta a fenekem és közben elmondott minden kis fasszopó buzi kurvának, aki már 16 évesen kúratja a seggét.
Hamarosan megérkezett a második ujja is, ami már igencsak feszítette a kis szűz fenekem. De nem zavarta jó keményen húzogatta ki és be. Bizsergett a seggem, ha fájt is valamennyire az izgalomtól ezt szinte észre se vettem. égre csaj lehettem igazi csaj, akit megaláz és mint egy kurvát megdug egy pasi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 18:37
XXIII.István! Gondolom nem lepett meg a kommentelő személye.
#7 XXIII.István 2015. 02. 7. szombat 10:03
Nocsak! Egy "coming out" a kommentek között - persze semmi meglepetés...!
#6 deajk2008 2015. 02. 7. szombat 09:26
erre a történetre én most csak 9p tudtam adni sajnos, de folytasd...
#5 deajk2008 2015. 02. 7. szombat 09:23
a gond e művel talán csak a hossza, azért ennél hosszabb is lehetett volna
#4 Rinaldo 2014. 11. 4. kedd 07:09
megérdemelte.
#3 veteran 2014. 11. 4. kedd 07:03
Ne folytasd!!!
#2 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 06:52
Nem muszáj folytatni.
#1 Törté-Net 2014. 11. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?