Internetes találkozás

Szavazás átlaga: 6.65 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2005. december 12.
Hossz: 7 907 karakter
Elolvasva: 1 463 alkalommal
A képen egy gyönyörű férfi volt, aki napbarnított, vakítóan ragyogtak a fogai, amint mosolygott. Egyszóval, göndör fekete hajával, akár egy görög antik szobor, aki megelevenedett volna. Kétkedve fogadtam a képet, hiszen lehet, hogy nem is őt ábrázolja.

Tamással az interneten találkoztam először. Chateltem, vele. Elmeséltem neki, hogy jöttem rá másságomra. Internetezés közben, a meleg témájú lapok nézegetése közben. Leírtam neki részletesen, milyen örömet okozott a farkam kiverése a monitor előtt. Valószínűleg ő is csinálhatott már ilyet, mert cseppet sem lepődött meg. Még párszor kapcsolatba léptünk egymással, mielőtt találkoztunk volna. Előzetesen leírtuk milyenek vagyunk nagyjából, majd küldtünk egymásnak fényképet magunkról.

A képen egy gyönyörű férfi volt, aki napbarnított, vakítóan ragyogtak a fogai, amint mosolygott. Egyszóval, göndör fekete hajával, akár egy görög antik szobor, aki megelevenedett volna. Kétkedve fogadtam a képet, hiszen lehet, hogy nem is őt ábrázolja. Tökéletes volt az alakja, izmos felső teste volt. Látszott a rendszeres mozgás, sport vagy kondizás. Ugyan egyszer írta is, hogy lejár a közeli konditerembe hetente háromszor gyúrni.

Magamról, én is a legnagyobb gondossággal kiválasztott képet küldtem el. Sokáig válogattam, hiszen nem akartam, hogy Tamás csalódjon bennem. Nem akartam a legjobbat küldeni, de nem akartam elriasztani, maradt a legéletszerűbb, ahogy mondani szokták. Minden szerénység nélkül mondom, nekem sem volt mit szégyelleni. Szerettem én is a sportot. Rendszeresen jártam úszni. Utánam is megfordultak a csajok. Szerettem a feszülő holmikat, amik kiemelték izmos testemet, keskeny csípőmet, formás fenekemet. A haverok mondták is, ha mentünk valahova, – Úgy készülsz, mint egy kurva a bevetés előtt.

Tamással a megbeszélt helyen találkoztunk. Mindketten izgatottak voltunk. Vártuk, mit szól majd a másik. Kezet szorítottunk, miközben egyszerre köszöntöttük egymást. Erős férfias volt a kézfogása, ennek örültem. Egy kézfogás sokat elárul az illetőről. Nyíltan egymás szemébe néztünk. Az életben még szebb volt, mint a képen, ha mondhatok ilyet azok után, hogy a képtől is el voltam telve. Most ott állt előttem teljes életnagyságban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.65 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. február 12. 10:48
#3
Nem az én világom.
1
a
A57L
2014. november 19. 07:11
#2
Ez nem jó.
1
T
Törté-Net
2005. december 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1