A+ A-

Internetes találkozás

A képen egy gyönyörű férfi volt, aki napbarnított, vakítóan ragyogtak a fogai, amint mosolygott. Egyszóval, göndör fekete hajával, akár egy görög antik szobor, aki megelevenedett volna. Kétkedve fogadtam a képet, hiszen lehet, hogy nem is őt ábrázolja.
Tamással az interneten találkoztam először. Chateltem, vele. Elmeséltem neki, hogy jöttem rá másságomra. Internetezés közben, a meleg témájú lapok nézegetése közben. Leírtam neki részletesen, milyen örömet okozott a farkam kiverése a monitor előtt. Valószínűleg ő is csinálhatott már ilyet, mert cseppet sem lepődött meg. Még párszor kapcsolatba léptünk egymással, mielőtt találkoztunk volna. Előzetesen leírtuk milyenek vagyunk nagyjából, majd küldtünk egymásnak fényképet magunkról.
A képen egy gyönyörű férfi volt, aki napbarnított, vakítóan ragyogtak a fogai, amint mosolygott. Egyszóval, göndör fekete hajával, akár egy görög antik szobor, aki megelevenedett volna. Kétkedve fogadtam a képet, hiszen lehet, hogy nem is őt ábrázolja. Tökéletes volt az alakja, izmos felső teste volt. Látszott a rendszeres mozgás, sport vagy kondizás. Ugyan egyszer írta is, hogy lejár a közeli konditerembe hetente háromszor gyúrni.
Magamról, én is a legnagyobb gondossággal kiválasztott képet küldtem el. Sokáig válogattam, hiszen nem akartam, hogy Tamás csalódjon bennem. Nem akartam a legjobbat küldeni, de nem akartam elriasztani, maradt a legéletszerűbb, ahogy mondani szokták. Minden szerénység nélkül mondom, nekem sem volt mit szégyelleni. Szerettem én is a sportot. Rendszeresen jártam úszni. Utánam is megfordultak a csajok. Szerettem a feszülő holmikat, amik kiemelték izmos testemet, keskeny csípőmet, formás fenekemet. A haverok mondták is, ha mentünk valahova, - Úgy készülsz, mint egy kurva a bevetés előtt.
Tamással a megbeszélt helyen találkoztunk. Mindketten izgatottak voltunk. Vártuk, mit szól majd a másik. Kezet szorítottunk, miközben egyszerre köszöntöttük egymást. Erős férfias volt a kézfogása, ennek örültem. Egy kézfogás sokat elárul az illetőről. Nyíltan egymás szemébe néztünk. Az életben még szebb volt, mint a képen, ha mondhatok ilyet azok után, hogy a képtől is el voltam telve. Most ott állt előttem teljes életnagyságban. Egyforma magasak voltunk. A szeméből úgy tűnt, ő sem csalódott bennem. Meg is jegyezte: - Nem sok olyan pasival volt dolgom ,aki az elején őszinte volt. De te az voltál. Kellemesen csalódtam benned,- mondta mosolyogva. Kölcsönösen viszonoztam a dicséretet, csak más szavakkal fejeztem ki örömömet.
Javasoltam menjünk el egy közeli vendéglőbe beszélgetni, azután majd meglátjuk. Legszívesebben inkább elbújtam volna vele, ahol senki sem lát, és átadtam volna magam neki. A gondolatok éppen csak megfordultak a fejemben, amikor Tamás megszólalt.
- Inkább menjünk fel hozzám. Itt lakom a közelben. Ott nyugodtabban tudunk beszélgetni. Napközben nincs otthon senki. Mindenki dolgozik a családból. Rólam, meg azt hiszik, hogy az egyetemen vagyok. Csak késő este jönnek haza.
Majd kiugrottam a bőrömből. Mondtam is magamban: Van Isten!
Felmentünk Tamásékhoz.
Közel laktak, egy második emeleti két és fél szobás lakásban. Tamás bevezetett a szobájába, miközben mondta, tegyem magam kényelembe. Azzal eltűnt a lakás valamelyik helyiségébe. Nemsokára egy üveg konyakkal tért vissza a kezében két pohárral.
- A megismerkedésünkre! Egészségedre! Nyújtotta oda a poharat, amit jól tele töltött.
Fenékig! - azzal egyhajtásra kiitta a poharat.
Egészségedre! - mondtam, azzal én is kiittam a poharamat.
Letette a poharat, elém állt majd mélyen a szemembe nézett. Átöleltem a derekát és szájon csókoltam. Hosszan, mélyen nyúlt át a nyelvével, miközben simogatta a testemet, föl-alá járt a keze. Megfogta a fenekemet szorosan magához húzott. Csókoltam, szinte zihált a mellkasom annyira izgultam. Éreztem, ahogy mind jobban merevedik a farkam. A nadrágon keresztül is jól láttam, hogy Tamás farka is majd szétrepeszti azt. Egy pillanatra sem hagyva abba a csókolózást, elkezdtük vetkőztetni egymást. Levettük egymásról az ingjeinket, majd a nadrág következett. Letapostuk magunkról, úgy bujtunk ki azokból. Tamás farka gyönyörű volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 19. szerda 07:11
Ez nem jó.
#1 Törté-Net 2005. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?