A+ A-

Ketten a seregből

Lennyvel akkor találkoztam, amikor mindketten részt vettünk a hadsereg önkéntesek számára szervezett kiképzésén. Én akkor 18 éves zöld fülu srác voltam. Lenny szintén olyan fiatal volt, mint én. Könnyen egymásra találtunk. Talán azért, mert mind kettonknek hosszú haja volt, majdnem vállunkig éro. És egy kicsit hasonlítottunk egymásra. Szinte adódott, hogy a kiképzésen o legyen a partnerem. Az elso nap után olyanok voltunk, mint mindenki más. Hajunkat levágták, szinte kopaszra nyírtak. Furcsa érzés volt végig sétálni a laktanyán keresztül, majdnem kopaszon. Lennyvel jót röhögtünk ezen, amikor visszatértünk a barakkba. Az alapkiképzés alatt, Lennyvel szoros barátságot kötöttünk. Szinte mindig egy dologról beszéltünk, és szinte mindig egyet is értettünk. Szóval igen közel kerültünk egymáshoz. De mégsem annyira közel, mint amennyire szerettem volna. Még sohasem voltam ágyban lánnyal és nem is kívántam azt eddig sosem. Mikor haza mehettem és megérkeztem a kocsimmal a városba, ahol ismertem néhány srácot. Velük szoktam ilyenkor leszopatni magam. Ez az egyedüli szexuális élményem.De ha Lennyre gondoltam, akkor mindig elkalandozott a fantáziám és arra gondoltam, milyen is lenne hozzáérni, lefeküdni vele és hagyni, hogy leszopjon. A laktanyában erre persze semmi esély sem volt. Vagy sok volt a dolgunk, vagy már túl fáradtak voltunk. De ha még lett is volna idom és kedvem bármit is csinálni, ott volt a többi 48 kopasz, akikkel együtt háltunk a barakkban. A kiképzés hetedik hetén az egész század kivonult egy éjszakai gyakorlatra. Lennyvel együtt voltunk párban. Együtt adtuk az orséget. Meleg volt, sehol senki, így hát levetettük ruháinkat, csak fos barna alsó gatyánk maradt rajtunk. De nem történt semmi... Úgy gondoltam, biztos Lenny is akarja annyira, amennyire én, mert egész éjjel csak beszéltünk és beszéltünk és állandóan csak lefelé bámultunk egymás alsójára. De nem mertem kezdeményezni semmit, mint ahogy o sem. A nyolcadik hét után megkaptuk elso kimenonket. Lennyvel busszal beutaztunk a városba. Megérkezvén betértünk egy kocsmába, söröztünk és flörtöltünk a csajokkal. Egy kis ido után azt vettem észre, hogy Lenny elmegy egy csajjal egy sötét kis zugba, hogy jól megbassza. Végül is együtt mentünk el a kocsmából, a közösen kivett motel szobánkba. Mindketten részegek voltunk már. A motel szoba nem volt nagy. Nem is lehetett nagy ennyi pénzért, amennyiért kivettük. Nem voltunk eleresztve anyagilag, így ezt kellett választanunk. A szobában csak egy nagy francia ágy volt. Mindketten egy kicsit furcsán éreztük magunkat, amikor levetkoztünk. Lenny a földre rogyott, annyira be volt rúgva. Segítettem neki felállni. Ez volt az elso alkalom, amikor úgy igazából megérintettem, segítve felállni, átkaroltam karommal derekát és úgy húztam fel és raktam be az ágyba. Úgy éreztem hirtelen, mintha az érintés égetett volna. Ahogy Lenny feje lebicsaklott a párnára, azon nyomban el is nyomta az álom. Mellé feküdtem, mert magam is eléggé el voltam ázva és aludni akartam.
Nem tudom, mikor ébredtem fel, de az biztos, hogy kint még mindig sötét volt és a szemközti bár neon reklámja még mindig világított. Hallottam, ahogy Lenny veszi a levegot. Szája majdnem a fülemnél volt. Ekkor hátat fordítottam neki, amikor Lenny megmozdult és karját átvette rajtam. Hátsómat kissé kitoltam, de utána mozdulni sem mertem, nehogy vége legyen e csodás dolognak. Lennyvel fekszem, aki átölelt. Tudtam, hogy ez nem szándékos, de akkor is. A csodálatos érzés, hogy Lenny mellkasa hátamhoz ért, mindent megért. Szuper dolog volt érezni, hogy csomagja súrolja seggemet. Persze ettol a faszom egyre keményebb és keményebb lett. És egyszer csak azt éreztem, hogy hátulról nyom valami. Lennynek is olyan kemény volt már a fasza, mint az enyém. Dacára annak, hogy mindketten viseltük még a fos zöld alsót. Lennyi ekkor megfordult másik oldalára. Továbbra sem mertem megmozdulni, amikor Lenny suttogva megkérdezte:
- Ébren vagy?
Hezitáltam, hogy válaszoljak, de végül is azt mondtam igen és feléje fordultam. O a hátán feküdt és fasza mereven ágaskodott az alsóján keresztül. Megfordult és rám nézett.
- Fogadjunk, hogy fickós vagy te is, igazam van? - kérdezte halkan és kezével megmarkolta faszát.
-Igen - feleltem és én is farkamhoz nyúltam.
- Oké, akkor csináljunk valamit - mondta Lenny, szinte elhaló hangon.
- A sör mindig fickóssá tesz - tette hozzá.
- Engem is - feleltem. Az alsómon keresztül ágaskodó durungomat Lenny lábai felé irányítottam. Lenny halkan felnyögött, majd lassan ritmikusan farával elkezdett mozogni. Nem bírtam tovább. Magamhoz öleltem Lennyt, olyan szorosan, amilyen szorosan csak tudtam. A két pénisz a fos zöld alsó alatt szorosan egymáshoz dörgölodött. Eközben igyekeztünk felfedezni egymás testét. Lenny izmos karjai, szépen kidolgozott teste, nagyon izgatottá tett. Nyelvemmel Lenny mellkasát csókolgattam, haladva lassan lefelé. Nem sokára elértem a köldökéhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 genius33 2013. 04. 13. szombat 06:01
Nem is rossz nyes
#4 ádám 2009. 09. 6. vasárnap 10:38
kiisvertemrá.^^
#3 Blazselyovics Béla 2008. 08. 15. péntek 21:52
Szép volt.Élveztem a történetett.
#2 bi srác 2005. 10. 31. hétfő 01:13
nekem nagyon tetszik remélem lesz folytatás
#1 Törté-Net 2005. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?