Kaland

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.89 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2005. október 20.
Hossz: 6 995 karakter
Elolvasva: 2 142 alkalommal
Ez is az interneten kezdodött. Olyan oldalra barangoltam, ahol nem szoktam, mert túlságosan szexcentrikusnak tartottam a hirdetéseit. Most mégis ráakadtam egy olyan hirdetésre, ami igényesnek tunt. Új lakhelyemen, egy vidéki városban hosszútávra keresett partnert egy fiatal, sportos srác. Úgy döntöttem, belevágok, válaszoltam hát. Nem tudom, hogy gyakorlat, emberismeret vagy a vakszerencse dolga-e, én minden esetre elobbiekben hiszek, vagyis szerintem meg lehet állapítani néhány levélbol is, hogy a sötétbe burkolózó idegen azonos szellemi színvonalon mozog-e, mint én.
A második levél után azt gondoltam, hogy igen, és elhittem a srácnak, hogy jóképu, értelmes, és mellesleg végzos fogorvos-hallgató. Igen gyorsan váltottunk aztán telefonszámot és alig pár nap alatt megvolt az elso találka. Egy telefon miatt fél percet késtem, s o máris hívott, hogy mi van velem. 50 méterre álltam tole éppen egy lámpánál, és a hívásból tudtam, hogy o legalább olyan izgatott, mint én. Hiába fogta vissza a hangját o is.
Szóval megérkeztem a helyszínre, megmondta milyen autóval jön. Mikor odaléptem a kocsihoz és o kiszállt belole, kevés híja volt, hogy földbe gyökerezzen a lábam, nagyon tetszett, elso látásra. Nem volt nagyon szép, de valóban sportos, jóképu és foleg igényes. Vakítóan fehér fogaival rám mosolygott, amivel már meg is hódított. Beültünk az autóba és percek alatt a lakásán voltunk. Nem szoktam elsore felmenni senkihez és ezt felajánlani sem szoktam, de tudtam, nincs mitol tartanom.
Órákig beszélgettünk, benyakaltunk egy rakás ásványvizet. 10-kor felhívta a barátnoje, sokáig beszéltek (én addig újságokat nézegettem), állítólag folyton veszekednek... Mi is volt a témánk hajnalig? Elég komolyra sikerült a dolog: jövokép, ambíciók, érdeklodés, munka és ki tudja, még mi.
Amikor úgy érezte, hogy eljött az ido, egyszerre csak az ölembe feküdt a kanapén és a hasamnak támasztotta a fejét. Kicsit idétlennek, korainak éreztem a dolgot, valami zavaros lelkibeszédet tartottam, hogy oldjam a helyzetet ("nem is igaz, hogy elso alkalommal nem kerülhet két ember közel egymáshoz", vagy valami ilyesmit mondhattam). Közben simogattam a fejét.
Nem is annyira a kívánás, mint a kíváncsiság vezérelte tovább a kezemet: a hasizma csodálatosan kidolgozott volt, a válla kemény és széles, a 180 centijén arányosan oszlott el a mintegy 65 kg súly.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.89 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. január 27. 11:35
#3
Én igen, de nem tetszik.
1
Panther
2005. október 21. 23:12
#2
nem tom, nem olvastam....
1
T
Törté-Net
2005. október 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1