A+ A-

Kaland

Ez is az interneten kezdodött. Olyan oldalra barangoltam, ahol nem szoktam, mert túlságosan szexcentrikusnak tartottam a hirdetéseit. Most mégis ráakadtam egy olyan hirdetésre, ami igényesnek tunt. Új lakhelyemen, egy vidéki városban hosszútávra keresett partnert egy fiatal, sportos srác. Úgy döntöttem, belevágok, válaszoltam hát. Nem tudom, hogy gyakorlat, emberismeret vagy a vakszerencse dolga-e, én minden esetre elobbiekben hiszek, vagyis szerintem meg lehet állapítani néhány levélbol is, hogy a sötétbe burkolózó idegen azonos szellemi színvonalon mozog-e, mint én.
A második levél után azt gondoltam, hogy igen, és elhittem a srácnak, hogy jóképu, értelmes, és mellesleg végzos fogorvos-hallgató. Igen gyorsan váltottunk aztán telefonszámot és alig pár nap alatt megvolt az elso találka. Egy telefon miatt fél percet késtem, s o máris hívott, hogy mi van velem. 50 méterre álltam tole éppen egy lámpánál, és a hívásból tudtam, hogy o legalább olyan izgatott, mint én. Hiába fogta vissza a hangját o is.
Szóval megérkeztem a helyszínre, megmondta milyen autóval jön. Mikor odaléptem a kocsihoz és o kiszállt belole, kevés híja volt, hogy földbe gyökerezzen a lábam, nagyon tetszett, elso látásra. Nem volt nagyon szép, de valóban sportos, jóképu és foleg igényes. Vakítóan fehér fogaival rám mosolygott, amivel már meg is hódított. Beültünk az autóba és percek alatt a lakásán voltunk. Nem szoktam elsore felmenni senkihez és ezt felajánlani sem szoktam, de tudtam, nincs mitol tartanom.
Órákig beszélgettünk, benyakaltunk egy rakás ásványvizet. 10-kor felhívta a barátnoje, sokáig beszéltek (én addig újságokat nézegettem), állítólag folyton veszekednek... Mi is volt a témánk hajnalig? Elég komolyra sikerült a dolog: jövokép, ambíciók, érdeklodés, munka és ki tudja, még mi.
Amikor úgy érezte, hogy eljött az ido, egyszerre csak az ölembe feküdt a kanapén és a hasamnak támasztotta a fejét. Kicsit idétlennek, korainak éreztem a dolgot, valami zavaros lelkibeszédet tartottam, hogy oldjam a helyzetet ("nem is igaz, hogy elso alkalommal nem kerülhet két ember közel egymáshoz", vagy valami ilyesmit mondhattam). Közben simogattam a fejét.
Nem is annyira a kívánás, mint a kíváncsiság vezérelte tovább a kezemet: a hasizma csodálatosan kidolgozott volt, a válla kemény és széles, a 180 centijén arányosan oszlott el a mintegy 65 kg súly. Megfordult, ledobta a fekete pólót és felém magasodott. Nagyon kívántam, a kezemmel végigjártam felsotestét egészen pici fenekéig. Egyszerre dobtuk le a nadrágot. Ölelkeztünk, csókolóztunk. Láttam, hogy nem bír már magával ezért azt mondtam, ma nem akarok a végéig jutni. Ezzel szépen félre is értettük egymást: o az elélvezésre gondolt én meg az anális szexre. Mindketten arra, amit kívántunk a másiktól. Milyen bolond is az ember::))
Szeretkezésünk ennek ellenére heves volt, mint egy csata, melyben az ellenfelek felváltva törnek elore. Ahogy lovagolt a hasamon, ahogy szopta a farkamat, de foleg és mindent túlszárnyalva: ahogy hangosan lihegett, a paradicsomban éreztem magam.
Egy ponton megálltunk, mintha megállapodást tartanánk be. Felöltöztünk, még dumáltunk kicsit aztán hazasétáltam... Igen, van itt még egy részlet, ami persze csak a dolog lelki oldala miatt fontos: volt egy letört fogam, és o búcsúzáskor azt mondta, hogy akkor jelentkezzek, ha elmentem fogorvoshoz.
Mondanom sem kell, napokig nem jelentkeztem, majd nem bírtam tovább és írtam egy hirdetést arra az oldalra, ahol találkoztunk. A lottó 5 találata sem jöhetett volna be pontosabban: válaszolt a hirdetésemre, de úgy, hogy nem volt biztos benne, én vagyok-e az. Aztán felvilágosítottam. Kiderült: várta, hogy hívni fogom, hogy én keressem.
Tudtam, hogy rövidtávú lehet csak a dolog, mert o Pestre akar menni lakni, és tudtam, a barátnojét nem fogom felváltani. Nem tudtam, de nem is akartam magamnak beismerni a sejtésemet: egy ilyen srác, mint o, nem hagy ki lehetoséget és én lehet, hogy csak egy strigula leszek a hosszú sorban. Ennek ellenére fontosnak éreztem. Miért? Nem találok más választ, mint az igényességét. Hát ez vezetett ahhozn is, hogy rászántam magam a régóta rettegett fogorvosra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Panther
2005. 10. 21. péntek 23:12
nem tom, nem olvastam.... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 10. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!