A+ A-

Deszantosok borotválkozása

Az egyik legemlékezetesebb emlékem, amit valaha átéltem az olyan izgalmas, hogy úgy érzem, le kell írjam, meg kell örökítsem.
Én a deszantosoknál vagyok szanitéc. Egyik repülotéren állomásozok, és ebbol következik, hogy szinte megorülök. Naphosszat látnom kell ezeket a kívánatos, fiatal, szexis kölyköket, akik még ráadásul az egyenruhájukból ki is kell bújjanak idonként. Nem tudok élvezetesebbet elképzelni egy deszantos katona testénél. Tökéletesen kidolgozott, izmos felsotest, keskeny csípo, amit kerek, formás fenék tesz teljessé - szokás emlegetni a "feszes" segget, de csak az tudja valójában ez mit is jelent, aki látott már egy igazi, deszantos hátsórészt!
Na, de elkezdem a történetemet. Úgy esett, hogy a haverok kimenot kaptak, és meghívtam oket a városi lakásomra, egy kis ivászatra, meg javasoltam, hogy megnézhetjük közben a focimeccset a TV-ben. A társaim közül senki sem tudta rólam, hogy homokos vagyok, ezért egy kis elokészületet igényelt a vendégvárásom. Le kellett szedjek néhány posztert a falról és néhány félmeztelen lányportréval helyettesítettem oket. Mindig tartok ilyeneket is, - hasonló esetekre.
Néhány órai ivászat után elokerült a régi téma, - ki a legvagányabb közülük. Az alkohol természetesen már dolgozott bennük kelloképpen. Egyikük, Gyuri - egy kis, olaszos, izgató kinézetu, szimpatikus fickó - felvetette, hogy szerinte a bázison az a legvagányabb krapek, (mindannyian ismerhetjük ot), aki nemrég a kimaradásán leborotválta a fanszorzetét. Ezekre a szavakra hegyezni kezdtem a fülemet, de bánatomra a többiek csendben maradtak és nem reagáltak a felvetésre. A deszantosok nem feltétlen a leggyorsabb észjárású emberek.
Végre Jocónak leesett a tantusz és visszakérdezett:
- Mi olyan nagy vagányság abban, ha megborotválod a tökeidet?
- Oh, te nagyokos, - válaszolta Sanyi - az úgy viszket, amikor elkezd ismét kinoni, mintha rühes lennél.
Jocó böfögött egyet, mielott válaszolt:
- Én elég vagánynak érzem magam, hogy ezt megtegyem. Szerintem bármelyik deszantos elég vagány ahhoz, hogy ezt megtegye.
Egy újabb kör sörivás után elhatározták, hogy mindannyian megborotválják a nemi szerveiket. Nem kellett már sok ido, és egyikük azt ajánlotta, ne is halogassák, hanem ott mindjárt tegyék is meg. Azt hiszem, Gyuri volt, aki ezt javasolta.Nos, rám sosem mondhatták, hogy bárkinek a szórakozását is elrontottam volna, úgyhogy akkor is már mentem ki a fürdobe és hamarosan a hajnyíró ollómmal, egy tubus borotvakrémmel és egy doboz eldobható borotvával tértem vissza. Mire én visszatértem, mind a négy haver már teljesen meztelenre vetkozött. Anélkül, hogy alaposabban körülnéztem volna, gyorsan átadtam a borotvákat, és már mentem is ki törülközoért, meg melegvízért. Ahogy a tálka vízzel beléptem, azt vettem észre, hogy mind a négyen ott állnak körben, meztelenül és a borotváikra merednek.
Végül Jocó volt, aki eloször megszólalt:
- Nem hiszem, hogy képes lennék magamat ott megborotválni.
Bevallották, hogy mindannyiuknak ezen járt az esze és egyetértenek Jocóval. Ez volt az igazán kellemes muzsika a füleimnek! Már tudtam, mi fog következni: Gyuri, aki a legalacsonyabb volt közöttük, de egyértelmuen az o farka volt a legnagyobb a szobában, átkarolta a vállamat.
- Mi lenne, ha te borotválnál meg mindannyinkat, Doki?
Valamennyien egyetértoen bólogattak. Csak pár pillanatig kérettem magam, majd megadóan beleegyeztem, hogy megteszem a kedvükért.
Jocó került elsonek sorra. Leterítettem egy lepedot a heverore és arra ültettem rá. Mind közelebb húzódtak, hogy jobban lássák, ahogy az ollóval dolgozom, majd bekenem a borotvakrémmel a két lába között, a combjai tövében és elkezdem ott borotválni. Valamivel tovább tartott ez a procedúra, mint elore gondoltam volna, különösen a tojásait borotváltam különös óvatossággal. Amikor végre befejeztem, nem akartam hinni a szememnek. Jocó pont úgy nézett ki, mintha csak egy megnyúlt, tizenkét éves kamasz lenne. Visszaültem a dohányzó-asztalhoz, hogy a munkám eredményében gyönyörködjek, ám ekkor Sanyi felhívta a figyelmemet, hogy még távol vagyok a befejezéstol, mivel le kell nyírnom a szorét a segge hasítékában is. Igazán nem akartam elrontani a kedvüket, ezért nekiálltam és gyorsan a kívánságuknak megfeleloen befejeztem a munkát Jocó legintimebb testtájain.
Jocó szinte még fel sem kelt, Sanyi már oda is siklott a helyére a heveron, szétterpesztette a lábait, és gyorsan felhajtotta még a sör maradékát a poharából. Jocóval ellentétben Sanyinak azonnal kezdett megmerevedni, amint hozzáértem. O ettol zavarba jött, de a többiek éppen csak viccelodtek és ugratták emiatt, viszont valamennyien még közelebb húzódtak, hogy jobban figyelhessenek munka közben.
Frenetikus érzés volt a kezemben tartani ezeknek az izgató katonáknak a farkát, miközben borotváltam oket, de annál jobban kellett azonban vigyáznom, semhogy közben még egy kis játszadozást is megengedhettem volna magamnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 25. kedd 06:07
Nem tetszett.
#6 AlexHun 2013. 12. 20. péntek 10:52
Folytatás nincs?
#5 Kereső 2013. 01. 3. csütörtök 12:31
Szuper. Tetszett. :P
#4 Pisti 2005. 09. 19. hétfő 07:56
Mi ebben a különleges. Ma már a férfiak is elég nagy számban borotválják, köztük én is.
#3 Anyád 2005. 09. 19. hétfő 07:55
Ez egy nagy nulla.
#2 Hérosz 2005. 09. 18. vasárnap 17:03
Huhhh! Nagyon izgató volt! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?