A+ A-

Azon az éjjel

Ezen az estén is, mint minden éjjel mostanában, esett. Az ablakon kibámulva Emma az eső áztatta napraforgókat nézte, amint sárga tekintetüket haragvóan szegezték a földre. A cseppek különös ritmust dobolva hulltak alá az égből. A lány félig lehunyt szemmel hallgatta, s fátyolos tekintetéből látszott, hogy időben és térben már másutt jár.
Egy régmúlt éjszakára emlékezett ...
Az égi áldás akkor is így hullott az égből, s ő fázósan, dideregve húzta össze magán kardigánját. Hosszú barna haja tincsekben tapadt homlokára. A buszra várt, amely sehogy sem akart megérkezni. Végül úgy döntött, hogy lesz, ami lesz elindul. Csupán kétszáz métert tehetett meg gyalog mikor, egy régi típusú Volkswagen bogár lassított le mellette. Az autó gazdája egy huncut zöld szempár és egy csibészes mosoly volt. A hang mély orgánuma megborzongatta a lányt, mikor az megkérdezte:
- Elvihetem egy darabon, Kisasszony?
A lány habozott egy percig, de mivel semmi kedve nem volt tovább ázni, igent mondott.
A kocsiba beülve friss festékszag csapta meg az orrát, s a Huncut Zöld Szempár kérdés nélkül számolt be arról, hogy festéssel tölti napjait, és most haza fele tart vidékről, ahol kedvenceit, a napraforgókat örökítette meg.
Egy piros lámpánál megállva a fiú leplezetlenül jártatta szemeit a lányon. Emmát zavarba hozta a Pillantás, de ugyanakkor forróság járta át testét. Meglepődve tapasztalta, hogy a Zöld Szempár messze nem kéjsóváran falta fel, hanem szándéka érdeklődő, szemlélő, analizáló volt. Ez felpiszkálta női önérzetét. Önkéntelenül is kihúzta magát, ajkát nyelvével tette vágytól csillogóvá.
Arra gondolt milyen lehet az, ha ez a tekintet buján siklik végig meztelen testén, bőrét forrón perzselve. Látta maga előtt, amint a férfi fölé magasodik, s szelíd tenyerei édes fogságba zárják arcát. Ajkával lassan közelítve puha, lágy csókot lehelve meggypiros ajkaira. A kezek végigsimítják nyakának hajlott ívét, a vágytól megfeszült gerincét, kis időre megállapodva a derekán, csakhogy a pimaszul hegyesdő halmok felé folytassák útjukat. A levetett blúz sebzett madárként hullott a földre, felfedve a lány testének csodás domborulatait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 12. 19. kedd 14:07
Túl jó ide ez az írás!
#2 papi 2014. 01. 7. kedd 04:56
Nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?