A+ A-

Váratlan vendég 1. rész

Fordítás
Eredeti történetet írta: Miranda Mars
Laura kalandjai - 284. fejezet
Joy Laurára várt a lépcsőn, mikor a lány hazaért a munkából. Hosszú karjai felhúzott térdein voltak, lába csupasz, barna és fényes volt (és nagyon hosszú), amiről Laurának az a kincs jutott eszébe, ami közte van elrejtve.
- Nem tudom elhinni, hogy megvártad, hogy elmenjek, aztán berángattad Carmelát az ágyadba - mondta a lány, és Laura szemébe nézett. Szemeiben egyaránt villant meg ellenségeskedés és egy kis kihívás.
Ajaj, gondolta Laura. Carmela nem kellett volna elmondja Joynak. Rám kellett volna bíznia. Másrészről viszont nem kell azon aggódnom, hogy hogyan fogom neki elmondani. Joyra mosolygott. Képtelen volt elfojtani azt a szexuális forróságot, amit a lány puszta közelsége váltott ki benne.
- Tulajdonképpen nem is 'rángattam'. Gondoltál már rá, hogy esetleg akart egy kis... tudod... ?"
Joy ravaszul elmosolyodott. Lenézett az utca aszfaltjára, aztán vissza Laurára, mint egy kisgyerek, aki nem tud valamit kiverni a fejéből.
- Jobb volt vele, mint velem?
- Jaj, Joy - Laura leült a lány mellé a lépcsőre. - Tudod, mennyire szeretlek. Ennek nincs semmi köze a dologhoz. Tudod, ő is olyan aranyos, mint te. Tudom, hogy tudod. Sokkal többször feküdtél már le vele, mint én. Ugye nem fosztanál meg ettől a gyönyörtől?
Joy bólintott.
- De. Megfosztanálak. Magamnak akarlak. Nem akarom, hogy bármidet is birtokolja.
Laura közel hajolt Joy csodálatos füleihez, és lágyan suttogta:
- Mi lenne, ha egyszerre csinálnánk? Mind a hárman! Mondd, hogy nem jó ötlet!
Joy Laurához fordult. Arcán széles mosoly terült el.
- Komolyan beszélsz? Erre még sohasem gondoltam Szerintem... nekem tetszene. Kipróbáljuk? Tuti tetszene annak a ribancnak is.
- Miért hívod ribancnak?
- Mert megpróbált ellopni téged tőlem. És mert olyan... kibaszottul csinos. És olyan szép nagy melle, olyan szép nagy segge van. Biztos jobban szereted őt, mint engem, csak kedves akarsz lenni. És gyorsan el is élvez. Nem mint én. Csak annyit kell mondani neki, hogy 'Csináld,' és már majdnem el is kezdi. Biztos odáig vagy érte ezért.
Laura körülnézett: végig a kis utcán, a környék ablakait, nehogy valaki kihallgassa őket. Joy intim témákat hozott szóba, a szokványos beszélgetés sokkal élénkebb szexuális vádaskodássá fajult.
- Nem csinosabb nálad - mondta Laura gyengéden. - Szeretem a tested. Szeretem, ha elélvezel tőlem - az utolsó mondatot lágy sóhajjal mondta ki.
Joy arca felderült. Ismét szokásos élénkségével mosolygott. Laura azon tűnődött, vajon a lány honnan vette az ötletet, hogy Carmela melle vagy segge nagy lenne. Talán minden relatív, ahogy a mondás tartja, gondolta. Carmela teste nem volt túl tömött, noha Joy szikár bájainál mindenképpen húsosabb volt.
- Tényleg?
- Tényleg - Laura összeesküvő mozdulattal megint körülnézett. - Miért nem jössz be, hogy megmutassam?
- Nem tudok - pillantott rá Joy. - Az apám itthon van. Sőt, most épp vacsorát főz. Azt mondtam neki, hogy kimegyek a levelekért. - Felemelte a kezét, ami tele volt számlákkal és reklámokkal. - Már aggódni fog, hogy hol vagyok. Csak láttam, hogy hazajössz, és arra gondoltam, megvárlak.
Laura próbált nem csalódottnak tűnni. Volt egy szabad estéje, és a gondolat, hogy meztelenül hemperegjen ezzel az étvágygerjesztő lánnyal, csábító volt.
- Fogadjunk, hogy örülsz, hogy láthatod.
- Inkább veletek lennék - mondta Joy szexi mosollyal. - Most, hogy már tudom, hogy nem szereted jobban.
Laura vállat vont.
- Mikor megy el megint?
Joy is megvonta a vállát.
- Nem tudom. Ha megtudom, majd szólok. Ígérd meg, hogy nem csináltok semmit a hátam mögött, jó?
Laura elnézően mosolygott.
- Megígérem. Várunk, amíg te is ott lehetsz.
Joy izgatottan megremegett, aztán felállt.
- A francba, azt sem tudom, hogy én hogy bírom ki - vallotta be, aztán lement, és hazaindult.
Laura bement. Nem érezte, hogy e kis találkozás előtt különösen fel lett volna izgulva, de mostmár tudatában volt a testét elöntő lüktető, duzzadó nyomásnak, a vágy érzésének. Tudta, hogy hanyatt vághatná magát az ágyon, és könnyíthetne magán, miközben elképzeli, hogy forró húsmasszává fonódik össze Joy és Carmela fekete, barna és az ő sápadt teste. De valahogy meg akarta ezt őrizni a valódi találkozásra. Ehelyett elővette a videokazettát, amit Stevie Archer készített a szeretkezésükről. Azt, amelyet Rhonda megtalált, és amiért olyan kellemetlen jelenetet csapott. Tulajdonképpen Laura nem is tudta, hogy Rhonda és Stevie vajon helyreállították-e utána a kapcsolatukat.
De a videó elég vad volt, mindketten kétszer élveztek el, és Laura gyakran megnézte. Általában az első két vagy három perc elég is volt. Stevie Joyra emlékeztette hosszú, sovány, világos karamellszínű testével, kis, hegyes melleivel és huncut kis mosolyával. Ez az este sem különbözött a többitől: gyorsan élvezett egy nagyot, aztán húsz perccel később már aludt is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Pavlov 2014. 04. 25. péntek 05:24
Köszi!
#3 A57L 2014. 04. 25. péntek 05:06
Nem rossz írás.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:17
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?