A+ A-

Váratlan vendég 3. rész

Írta: Miranda Mars (m_mars@lycos.com)
Az eredeti történet a http://asstr.org/~laura címen található: (Laura kalandjai - 284. fejezet)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2005. május-november
- Unnmmgggmmm! - nyögte Laura. A szája félig a lepedőre szorult, a csípője pedig még mindig bizsergett és mozgott, miközben Joy a punciját szopta. Élénken bólintott, és a fejét elfordította egy kicsit.
- Jó! - kiáltotta. - Siess!
A férfi lecsavarta az üveg tetejét, és olajjal kente be az egész farkát, ami újra életre kelt, megvastagodott, lüktetett, és a vértől valósággal meglilult a vége. Az olaj a lepedőre csöppent, miközben a férfi a szerszámát nedvesítette sietve, és Laura meglepetten jött rá, hogy ez nem is aggasztja. Általában nagyon kényes volt a tisztaságra, de most a vágy annyira felcsigázta, hogy ha egy iszapgödörbe süllyedtek volna, még akkor is akarta volna a folytatást.
- Ohhhhh... kérlek! - hallotta saját nyöszörgését. Nem akart túl gyorsan elélvezni, de tudta, hogy mi fog most történni, és Joy mohó szája különleges gyönyörökhöz juttatta punciját.
Brad, mivel már korábban volt már Laurával egy párszor, ismerte a jeleket. Tudta, hogy a lány mindjárt hatalmasat élvez, és azt is, hogy sietnie kell, ha utol akarja érni. Mielőtt rápattintotta volna az üvegre a fedelét, még az ujjait is jól bekente, és Laura hirtelen azt érezte, hogy két kíváncsi ujj csusszan be a végbelébe, mintha csak előkészítené az igazi menetet.
- Unh! Unh! - nyögte. Hirtelen könnyek csordultak végig az arcán. Siess, kérlek! gondolta. Érezte, hogy remegnek az izmai a karján és a lábán. Egy pillanatra a fájdalom túl erősnek bizonyult, de tudta, hogy pillanatok alatt eltűnik majd, hogy átadja helyét az intenzív élvezetnek. Érezte, hogy a férfi ujjai elengedik a testét, és szinte azonnal kegyetlen, vastag, kőkemény farka veszi át helyüket. A csúszós szerszám a lány fenekébe hatolt.
- Unnnnngghhh! - rándult meg Laura, lágy nyögdécselésbe kezdett, miközben testét birtokba vette a fájdalom és a kibírhatatlan szexuális izgalom. Nem tudta, miért, hiszen Brad vastag, kegyetlenül kemény farka már korábban is volt a fenekében, de ezúttal úgy érezte, mintha egész testét kitöltené és szétfeszítené, mintha a szűk kis hátsó alagút túl kicsi lenne, mintha a kemény rúd testének legmélyebb, lüktető, égő titkaiba hatolt volna. Egyenesen a lepedőbe nyögött, arcán könnycseppek gördültek végig.
Ugyanakkor Joy nem csak szopta és nyalta a punciját, hanem bele is dugta az ujjait. Élvezte Laura szenvedélyét, tüzes izgalom ragadta magával, ahogy Brad elkezdte baszni Laura seggét, időt hagyva, hogy a lány hozzászokjon az acélkeménységű vessző támadásaihoz. Laura elveszett. Teljesen kínzói kegyelmére volt bízva. Brad kitartóan kefélte, Joy keményen szopta a csiklóját, ő pedig csak nyöszörgött és sikoltozott.
- Anngghh! Unmmmggh! - dorombolta. Eközben Joy ujjazta, aztán abbahagyta, hogy újra keményre szophassa a csiklóját.
- Aúúúúúúú! - sikoltott fel, ahogy Brad merev szerszámát mélyen a seggébe döfte. - Úúú! Ungghh! - kiáltotta, mikor újra meg újra belényomta.
Csak egy kis ideig bírta, aztán hirtelen lüktető, erősödő hullámokban tört rá az orgazmus, mintha csak szét akarná szakítani a lány szegény, megkínzott kis testét. Nem is tudta, hogy mikor kezdődött, de testét átjárta a forró, izzó szenvedély, aztán hirtelen olyan erős rándulások törtek rá, hogy attól félt, elájul. A lélegzete teljesen elakadt, arcát a lepedőbe nyomta, krákogott és remegett, aztán újra megfeszült, amikor egy újabb hullám tört rá.
- AUUNNGGGHH! - sikoltott hangosan. - Annggrriiuuhh! Annggrriiuuhh! - nyögött fel, miközben Brad a fenekét gyötörte a farkával.
De mikor megérezte, hogy a lány elélvez, abbahagyta a dugást, és szilárdan tartotta, míg Laurán újra és újra végigfutott a gyönyör. A lány kimerülten és boldogan zuhant Joy meztelen ölébe, arca még könnyes volt, de rögtön ráeszmélt, hogy Brad még nem élvezett el a menet alatt. A férfi kihúzta belőle farkát, oldalra húzta a lányt, hogy szabaddá tegye az utat Joy felé.
Laura kábultan és megsemmisülten hevert. Mivel négyük közül ő élvezett el utoljára, az elnyújtott szexuális feszültség teljesen kimerítette. Üveges szemekkel és kiszáradt ajkakkal feküdt Joy mögött, akinek vékony combjai közé éppen Brad kúszott be bátran. A farkát a lány hosszú, tüzes puncijába vezette.
- Ohhhnnnnnn! - nyögte Joy, szemei fennakadtak, ahogy a vastag rúd a testébe csúszott. Ujjaival végigsimította Brad vállait, aki fölötte dolgozott, és elkezdte nedves, merev farkát ki-be húzogatni a lány fekete puncijában. A látvány lenyűgözte Laurát, alig tudott mozogni, de mégis meredten bámulta, hogy Brad Joyt bassza. Nem tudta, hogy Joyt baszta-e már meg valaki, de Joy arckifejezése hihetetlenül volt. Azt is látta, hogy Carmela, aki már új erőre kapott, hasonló dolgokon töri a fejét.
Miközben Laura nézelődött, Carmela közelebb csúszott hozzájuk, csókolgatni és simogatni kezdte Joy arcát. Közben Brad lassan tovább dugta a lányt. A lázas zihálásból és erőlködésből pár perc alatt érzékeny kefélés alakult ki, már-már gyöngéd, szelíd nyögdécselés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2014. 04. 25. péntek 05:22
Köszi!
#5 A57L 2014. 04. 25. péntek 05:07
A befejezés is frankó.
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:37
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2005. 12. 19. hétfő 19:06
Fenn van mind a három, rá lehet keresni, pl. az Író neve címszónál.
#2 Rebyc 2005. 12. 19. hétfő 12:36
érdekelne az első rész is...
#1 Törté-Net 2005. 12. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?