A+ A-

Klinika a Szép Új Világban 3-4. rész

3. rész - Ella
Peg nehezen leplezve izgalmát állt fel a vetítés után. Visszamentek a szobába, ahol az albumokat nézegették
- Eleget láttam, azt hiszem. Mondta közömbösséget színlelve .
Ella belül mosolyogva észlelte a kliens izgalmát. Tudta biztosan, hogy ismét szerzett egy szimpatizánst, vagy esetleg még többet is. Ki tudja, az ilyen nőkben sokszor ébred fel az eddig nem tudatosodott vágy!
- Bármikor hívhat, csak előre kell jelezni a dolgot, mert a büntetést csak megfelelő klinikai vizsgálat után lehet elvégezni Arról azonban sajnos szó sem lehet, hogy az elsőt közvetlenül láthassa, de a későbbieket már igen. Mint tudja minden bűntető-kezelés felvételre kerül nálunk, így nincs akadálya, hogy ha megkésve is, de láthassa.
- Később élőben is?
- Igen sok nő kíváncsi rá, némelyik élvezi is a látványt. Ezért e célra berendeztünk néhány szobát. Kedvére nézegetheti a bűnhődő személy arcát, fenekét, vagy a büntetés végzőt. A 3-as felvétel rutin. A Klinika nagyon szigorú a hírnevére. Még soha nem szivárgott ki tőlünk semmi.
- Ugyanígy történik mindenkivel?
- Nem egészen! Most volt bizonyos magán száma is Lolának, ő bírói ítéleteket hajt végre, nincs beleszólásunk ténykedésébe, legfeljebb a bírónő. Ha megnézte az anyagot. De ő minden bírónővel jóban van, mindent elnéznek neki!
- Nagyjából azonban a barátjával is így fog menni a dolog. Persze előtte néhány napig, be kell járnia a klinikára vaktában soha nem büntetünk, azt mindig nagyon pontos kivizsgálás előzi meg!.
- Ez megnyugtató! Nem szeretném, ha Max-et komolyabb baj érné!
- Megnyugtatom ki fogja bírni minden komplikáció nélkül. A kivizsgálás teljes: testileg-lelkileg átvilágítjuk a tudomány jelenlegi állása szerint. Persze mindent azért mi sem tudunk, de elég sokat, ahhoz, hogy baj ne történjen. Idáig nem is történt soha pedig el sem hiszi milyen sok esetünk van. Soha nem volt probléma, leszámítva persze az áldozat kínjait, de hát ez a cél!.
- Hát igen.
- Különben, persze nem tudom mi a probléma a barátjával, ha a bírósági büntetést akarják kikerülni, szóval van bírói ítélet akkor vannak bírósági tesztek is nemcsak fizikai vizsgálatok, ezeket is megszerezzük.
- Bírói tesztek? Álmélkodott Peg erről szó se volt!
- Szóval bírói ítélet alatt áll a barátja?
- Igen, vallotta be kissé zavartan Peg.
- És nem kapta meg a tesztjeit? Bizonyára túl jók voltak és az ügyésznő "elfelejtette" megemlíteni őket.
- De az ügyvédnő?
- Hm. a bíróságnak elég nagy a szabadsága, főleg ha valami nőket érő tettlegességről vagy hasonlókról van szó. Ilyenkor megtilthatja a teszt kiszolgáltatását. De nekünk ki fogja adni, ez egy kicsit zavaros, de elmagyarázom. Nem kötelesek kiadni az övékét, de mi sem a miénket. Az igazság, hogy mi vagyunk a jobbak. Magyarázta láthatóan büszkén.
- Ezért a cserebere, sokat tanulnak így pszichológusaik. Nem mindig jók a tesztjeik a miénk pedig mindig halál pontos! Ok: egyszerűen gazdagabbak vagyunk, így lehetőségünk van a modernebb vizsgálatokra, drágább szakemberekre. Az igazság, hogy magán ügyfeleink tesztjei is érdekli őket, elárulom azokat is kiadjuk, de csak engedéllyel. De ki nem ad engedélyt egy bírói kérelemnek? Ilyen még nem volt!
- Hm ez nagyon érdekes mindkettőre kíváncsi lennék!
- Semmi akadálya , átküldjük
- A büntetési alkalomra általában közösen jönnek a párok. Az fog történni amit megrendelt de alapszabályunk miatt a büntetésbe csak a 2. alkalomtól fogva tud bekapcsolódni, ez privát ügyfeleknél fontos, elitélt esetében nincs sok jelentősége!
- Amikor valaki élőben nézi a "privát" büntetést joga van reklamálni megállítani a dolgot stb. Ha megnyomja a stop gombot, a piros jelzés azonnal kigyullad és a büntetés félbeszakad, mondjuk meggondolta a dolgot és e nélkül is megbocsát stb. Ilyesmi ha ritka is előfordul. Igaz ez esetben oda az anonimitás, de ki tudja miféle folyamatok zajlanak egy elégtételre vágyó nőben. A bűnhődőnek egyébként fogalma sincs, hogy az érintett látja őt kínlódni, de ez esetben rájön. A felvételeket is ügyesen csináljuk, észrevehetetlenek a felvevők.
- A fiút ugyan úgy fogadja 3 személy, ahogy felvételen látta: elég ritkán, de azért előfordul, hogy a hivatalos bírósági felügyelet is jelen van. Ők tulajdonképpen, minket ellenőriznek: nem manipulálunk-e? Az elitet ugyanis pontosan az ítélet szerint kell megfenyíteni, abban persze mindenféle záradékok lehetnek, sokszor fel van hatalmazva a patróna, hogy enyhítsen, vagy súlyosbítson. A bírósági büntetés lényegi részébe azonban elvileg nem avatkozhat be! Persze, mondjuk Lola "magán számát" azt leállíthatja. De hogy pl. Lola hogy fogná fel a "jogaiba történő" beavatkozást, az más kérdés. Általában a "végrehajtóval" nem jó összekülönbözni. Annak sok lehetősége van: pl. nem pisilteti meg, vagy csak félig egy gumi gyűrűvel elzárja a húgycsövet, rosszul csináltatja a beöntést, beönt valamit a gyomrába stb. elszennyeződik a bak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.47 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 11. 3. kedd 21:40
Nem rossz
#4 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:53
A folytatás se rossz.
#3 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:16
Ez elég érdekes...
#2 Cic Imre 2005. 05. 17. kedd 10:39
Ez mi volt? Rendes S/M történeteket kérünk, aminek értelme is van.
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?