Klinika a Szép Új Világban 1-2. rész

Szavazás átlaga: 6.41 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2004. szeptember 6.
Hossz: 19 714 karakter
Elolvasva: 3 047 alkalommal
1. Az albumok

Ella az igazgatónő néhány albumot tett az asztalra. Kiválasztott egyet és átnyújtotta vendégének Peg-nek

– Ez a legenyhébb fenyítési módszerünk: Standard: 30-35 ütés. A férfi meztelenül, hajlított testhelyzetben van a bakon. Amint látható szíjak rögzítik.

Peg látszólag közömbösen vette kezébe az albumot, de ahogy középen kinyitva rápillantott a képekre izgalom fogta el, jaj vigyázat, nem szabad elárulnom magam, rezzent össze riadtan. Csak nyugalom... nyugalom!!

De ez mégis hallatlan, soha nem gondolt ilyesmire még álmában sem...

Az album középen lévő képeken súlyos testi fenyítés látszott. Ez nagyon érdekes, de a szerkezetet, amin a verés történt nem értette, különösen a testhelyzet hökkentette meg. Minden mozzanatot 3 kép mutatott.

Visszaforgatott hát az első oldalra a kezdetben még üres "bakot" vette alaposan szemügyre: igen valóban hasonlít kissé a múzeumban látott fűrészbakhoz. Két-két vastag gerenda féle egymásfelé döntve. A gerendákat alul 4 középen oldalt 2 lécszerű dolog köti össze. A gerendák 30-40 cm széles párnázott, kissé domború lemezt támasztanak alá, a lemezen azonban nyílás van: szó sincs róla, hogy esetleg "fontosabb" "nemesebb" testrész is megsérülhessen.. aha! Az alsó léceken kicsi félköralku fémkarikák.

Egy másik kép a bak mechanikáját mutatta be részletesen: igen automatikával van felszerelve, magától áll be a különböző méretű testekhez, a gerendák valójában valami teleszkópos combvastagságú fémcsövek, azonkívül a szerkezet fel van szerelve beépített szenzorokkal, amik a falon lévő táblán mutattak számára értelmezhetetlen számsorokat. Annyit megértett, hogy a most éppen a zöldet jelző gomb alatt zöld betűk ragyogtak: "minden rendben" jelzéssel.
No persze, de most nincs senki a bakon...

Hamarosan azonban olyan képek következtek, ahol már egy meztelen srác feküdt, vagy inkább hasalt mélyen előre hajolva a szerkezeten. A lábujjak és kéz ujjai éppen érintették a padlót bokája és csuklója – nézte figyelmesen – hozzá vannak rögzítve a szerkezethez.

A fiú heréje és pénisze "átlógott" a lemezen. Valami fémből kell lenni annak is gondolkodott, mert "minden" tökéletesen látható... Nem rossz! A farok tetszetős, izgalmas. A herék is kifogástalanok mosolygott tágranyílt szemmel. Szeme a megfeszített a farizmokra tévedt, hm azok valóban maximálisan kidomborodnak. Szép szabályos fenék, állapította meg, Maxé sem különb...

A fiút verték.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.41 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 9. 15:47
#5
Sajnos nem jött be.
1
a
A57L
2014. március 25. 05:52
#4
Egész jó lett ez a írás.
1
xess
2004. szeptember 7. 07:26
#2
Pet! Ezen az oldalon kevés ember van ki elolvassa az ilyen történeteket! Még kevesebb ki élvezni is tudja! Sok hozzászólás sem lesz, a pontok sem törnek az egekig, de ez ne vegye kedved az írástól. Jó a sztori és igényes is az írásod. Sok munka lehet benne. Köszönnyük:))))
1
T
Törté-Net
2004. szeptember 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1