A+ A-

Klinika a Szép Új Világban 1-2. rész

1. Az albumok
Ella az igazgatónő néhány albumot tett az asztalra. Kiválasztott egyet és átnyújtotta vendégének Peg-nek
- Ez a legenyhébb fenyítési módszerünk: Standard: 30-35 ütés. A férfi meztelenül, hajlított testhelyzetben van a bakon. Amint látható szíjak rögzítik.
Peg látszólag közömbösen vette kezébe az albumot, de ahogy középen kinyitva rápillantott a képekre izgalom fogta el, jaj vigyázat, nem szabad elárulnom magam, rezzent össze riadtan. Csak nyugalom... nyugalom!!
De ez mégis hallatlan, soha nem gondolt ilyesmire még álmában sem...
Az album középen lévő képeken súlyos testi fenyítés látszott. Ez nagyon érdekes, de a szerkezetet, amin a verés történt nem értette, különösen a testhelyzet hökkentette meg. Minden mozzanatot 3 kép mutatott.
Visszaforgatott hát az első oldalra a kezdetben még üres "bakot" vette alaposan szemügyre: igen valóban hasonlít kissé a múzeumban látott fűrészbakhoz. Két-két vastag gerenda féle egymásfelé döntve. A gerendákat alul 4 középen oldalt 2 lécszerű dolog köti össze. A gerendák 30-40 cm széles párnázott, kissé domború lemezt támasztanak alá, a lemezen azonban nyílás van: szó sincs róla, hogy esetleg "fontosabb" "nemesebb" testrész is megsérülhessen.. aha! Az alsó léceken kicsi félköralku fémkarikák.
Egy másik kép a bak mechanikáját mutatta be részletesen: igen automatikával van felszerelve, magától áll be a különböző méretű testekhez, a gerendák valójában valami teleszkópos combvastagságú fémcsövek, azonkívül a szerkezet fel van szerelve beépített szenzorokkal, amik a falon lévő táblán mutattak számára értelmezhetetlen számsorokat. Annyit megértett, hogy a most éppen a zöldet jelző gomb alatt zöld betűk ragyogtak: "minden rendben" jelzéssel.
No persze, de most nincs senki a bakon...
Hamarosan azonban olyan képek következtek, ahol már egy meztelen srác feküdt, vagy inkább hasalt mélyen előre hajolva a szerkezeten. A lábujjak és kéz ujjai éppen érintették a padlót bokája és csuklója - nézte figyelmesen - hozzá vannak rögzítve a szerkezethez.
A fiú heréje és pénisze "átlógott" a lemezen. Valami fémből kell lenni annak is gondolkodott, mert "minden" tökéletesen látható... Nem rossz! A farok tetszetős, izgalmas. A herék is kifogástalanok mosolygott tágranyílt szemmel. Szeme a megfeszített a farizmokra tévedt, hm azok valóban maximálisan kidomborodnak. Szép szabályos fenék, állapította meg, Maxé sem különb...
A fiút verték.
Az első képeken látható erekció lassan lelohadt, ahogy azonban hátrább lapozgatott a hímtag mind kisebb és kisebb lett... Nem sok élvezeted lehet a dologból gondolta gúnyosan, pedig nagyon csinos nő kínoz..
Ez hát a bak amin "iskolai pózban" lehet verni az áldozatokat. Idáig mindig úgy tudta, hogy a komolyabb verés mindig deresen hason fekve történik. Úgy látszik tévedett. Hát igen valamikor az őskorban szokás volt, hogy az iskolában a tanár kihívta a delikvenst az osztály elé, az előre hajolt, ujjai érintették lábhegyét és így kapta a büntetést. Na igen, de az legfeljebb 1/2 percig tartott és 6 ütésről volt szó. A klinika ezt a módszert tökéletesítette és modernizálta. Hm.. hm. jó ötlet!
A "six of the best" ahogy a szólás meg is maradt, kétségtelenül, a legmegalázóbb testhelyzetek egyike.. de az irodalom veszélyesnek tartja és nem is ajánlja spanking játékokra, biztosan tudta. Érdekes, a klinika mégis alkalmazza morfondírozott, valóban nagyon hatásos lehet a módszer: a fiú teste nagyon meg van hajlítva, bár feje veszedelmesen mélyen csüng, (az irodalom mindig az agyvérzéstől tart!), ezek úgy látszik megoldották ezt a problémát) a fenék izmai képtelenek védekező összehúzódásra, bár némi vonaglás jobbra balra lehetséges Hm. hm. de ez csak élvezetesebbé teszi a látványt, villant fel a gondolat.. Érdekes, nem félnek a koplikációktól. Hm. Hát persze ez egy klinika, nyilván biztosak a beépített szenzorokban azok bizonyára rögtön jeleznek, ha baj fenyegetne, ha összeomlana az áldozat.
A bakról és a testhelyzetről a figyelme a megkínzott testrészre tevődött át. Ismét átforgatta az albumot: a kezdetben a még normális színezetű fenék bőre egyre pirosabbá vált a büntetés folyamán. Az elszíneződés változása jól követhető volt a képeken. A farizmok vonaglása a büntetést végző lány lófark frizurájának különböző helyzete jelezte a verés intenzitását.
A büntetési eszköz egész különös tárgy volt egy nagy főzőkanálra, vagy pinpong ütőre hasonlító, szintén fekete bőrrel bevont tárgy : a "paddle" tulajdonképpen evező, de itt a kínokba eveznek vele. Hallott már róla, de még soha nem látott egyet sem. Hm tényleg fájhat gondolta kárörvendezve, de igyekezett közömbös arcot mutatni.
Nem is olyan kicsinyek lehetnek azok az ütések, nem valami megjátszott beállított színjátékról lehet szó: a nő szandálba bujtatott meztelen lába enyhe terpesz állásban van, a térdek hajlítva, a fenyítő eszközt egész magasról csap le. Az erőkifejtés is látható.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:52
Egész jó lett ez a írás.
#3 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:16
Fura smile
#2 xess 2004. 09. 7. kedd 07:26
Pet! Ezen az oldalon kevés ember van ki elolvassa az ilyen történeteket! Még kevesebb ki élvezni is tudja! Sok hozzászólás sem lesz, a pontok sem törnek az egekig, de ez ne vegye kedved az írástól. Jó a sztori és igényes is az írásod. Sok munka lehet benne. Köszönnyük:))))
#1 Törté-Net 2004. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?