A+ A-

Kutyasétáltatás

Reggel van. Még csak most pirkad. A kutyámmal vagyok, a reggeli sétáltatáson. Ő egy kis vizsla. A közeli játszótéren vagyunk, a szokásos helyünkön. Mivel még nem régóta van nálunk, még a sétáltatásban sincs nagy múltunk. Ő már ismeri a környék kutyáit, én még nem nagyon a sétáltató társakat. Oda is megy egy kis foxihoz. Ezt már én is ismerem, de most a gazdáját nem láttam. Eddig mindig egy korombeli férfi sétáltatta, most egy csinos copfos szőke nővel van. Mivel a kutyák nagy örömmel üdvözölték egymást, én is megközelítettem a sorstársamat. Üdvözöltük egymást, majd bemutatkoztunk. Őt Máriának hívták. Kiderült, hogy férje, akit már ismertem, több napra külföldi kiküldetésben van, így most az ő feladata Morgó sétáltatása. Mivel nem volt hideg, nem kellett nagyon felöltözni. Erre a kis rövid sétára elég volt egy dzseki is a kabát helyett. Ő sem volt túlöltözve, szoknyát, felül egy kis prémes mellényt viselt. Nagyon oda volt a kis dögjével. Állandóan becézgette, ha arra jött, akkor mindig lehajolt és megsimogatta a fejét. Kutyáink, ahogy egymással játszottak, az enyém a Morgó fölé került, de úgy, mint azok a kutyák, amelyek egymással dugnak. Mária ijedtében nagyot kiáltott. Ettől Sudár, a kutyám is, meg én is megijedtünk. Sudár egyből arrébb somfordált, Morgó pedig farkát csóválva odajött gazdájához.
- Ó tündérkém, vigyázz magadra! A vizslával nem szabad! Még egy korcsot hoznál a világra. Nem szabad! Majd jövő héten jön a Felsőhegyi Amorozó Pixi, attól lehet. - Erre lehajolt, és megcsókolta kutyája homlokát. Ahogy lehajolt, fenekét felém fordította. Óh, de izgató, kemény, formás fenék! És mivel nyújtott lábaival jól előre hajolt, úgy tűnt lenge szoknyájának anyagán át, mintha nagyajkai is kicsit kidudorodtak volna felém, mintha kínálták volna magukat egy jó simogatásra. Ezt nem lehet kihagyni. Tenyeremmel egyből be is fedtem a combok közül kidudorodó kis halmokat.
- Ah! - hallatszott halk sikolya. Egy pillanatra lemerevedett, majd úgy előredőlve maradva nekitámaszkodott, szinte beleült tenyerembe. Kéjes tekintettel felémfordulva adta ki az utasítását. - Nehogy elvedd a kezed most onnan!
Dehogy veszem el. A szoknyája anyagán át éreztem átforrósodott megduzzadt nagyajkait. Finoman belemarkolva simogattam őket. Ő a kutyáját magához szorítva élvezte egyre sűrűsödő zihálással simogatásomat. Közben szerszámom is egyre jobban megdagadt nadrágomban, egyre kényelmetlenebb volt bezártsága. Meg jó - jó a simogatás, de jó lenne valami folytatás is. Ekkor felegyenesedett, kezemet fogva húzott maga után.
- Gyere! - mondta elöl haladva. A tér egy nagy üzem mellett volt. Az a része, ahol mi voltunk fákkal, bokrokkal volt leválasztva a játszó grundtól. A többi kutyasétáltató távolabb, a grundon tartózkodott. Az aránylag még sötét, és a bokrok, a fák, és a távolság miatt nem igen láthattak minket. Legalábbis azt nem, hogy mit csinálunk. Mária behúzott egy kisebb térre, ami bokrokkal teljesen körbe volt kerítve, és a közepén egy pingpongasztal volt. Ráült a pingpongasztal sarkára úgy, hogy kellő hozzáférést biztosítson hüvelyéhez. Szoknyáját elöl felhúzta, és ugyanazzal a mozdulattal tangáját félretolva szabaddá tette az utat a behatoláshoz. Nem sokat cicóztam, amikor megláttam, hogy mit vár el tőlem. Zippzáramat letolva kiszabadítottam meredező rudamat, és azonnal bevágtam neki. A hirtelen mozdulattól, de inkább a kéjtől hangosan feljajdult. Nem hiszem, hogy fájt neki, mert hüvelye szinte csorgott nedveitől, a behatolás könnyű volt. Elhelyezkedése miatt pedig nem tudtam neki tövig bevágni, tehát nem nyomhattam meg fájdalmasan belső szerveit. Kezeivel, lábaival átkulcsolt, és ütemesen lüktető hüvelyizmaival merev rudamon elélvezett. Mikor kéjérzete alább hagyott - ezt átkulcsoló szorításának gyengülésén éreztem - kezeit vállamról lefejtettem, azokat hátamögé helyeztem, hogy támaszkodjon meg. Elölről combjai között feneke alá nyúltam és megemeltem. Most már tudtam őt úgy igazítani a rudamon, hogy hüvelyénél fogva tövig magamra húztam. Most már éreztem hüvelye végét a makkom csúcsával. Elkezdtem ütemesen baszni. Először kisebb löketekkel, majd a hosszt egyre növelve sajnos hamar teleraktam punciját. De azért jó volt. Megelégedett mosollyal köszönte meg tevékenységemet. Papírzsebkendővel eltorlaszolva a kicsorgó nedveket, tangáját visszaigazította, majd szoknyáját lehajtva felállt az asztalról. Én is rendbeszedtem magam. Közben eléggé kivilágosodott.
- Nézd csak! - kiáltott felém, a kutyákra mutatva. Hát közben, míg nem figyeltünk rájuk, a Sudár is megugrotta a Morgót. Már épp vége felé tartottak. - Olyanok, mint a gyerekek. Minden rosszat eltanulnak a felnőttektől. Ejnye! Morgó, hát nem bírtad ki jövő hétig? Igaz, én sem! - és mosolygott rám.
Közben hallani lehetett, hogy más kutyák is rohangálnak arra. Meg lassan dolgozni is el kell indulnom. A kutyákat pórázra kötve elindultunk a park széle felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 10. 6. péntek 06:55
Nagyon de nagyon élvesztük feleségemmel- e írást. 10 pont.
#9 papi 2016. 03. 20. vasárnap 06:07
Nagyon tetszett
#8 A57L 2014. 08. 31. vasárnap 09:26
10P Nagyon jó történet.
#7 tiborg 2010. 11. 3. szerda 02:48
a kezdet hihetetlen,de attol fuggetlenul a sztori szuper!
#6 lulu 2003. 03. 3. hétfő 11:52
megkapo a magazodas, olyan trubaduros... :)
#5 szinyor 2002. 11. 28. csütörtök 22:59
szép volt !
ui:vizslát vennék!:))
#4 jorge 2002. 11. 28. csütörtök 18:58
Szuper a történet és a leírás is profi munka. Gratula 10 pötty
#3 Caveman 2002. 11. 28. csütörtök 18:01
Még soha nem szóltam hozzá egy történethez sem és nem is szavaztam, de ez amilyen hirtelen és szokott módon indult, annál hihetetlenebb és izgalmasabb módon folytatódott. Csak gratulálni tudok a szerzőnek!
#2 Gbx 2002. 02. 28. csütörtök 18:19
HA nem is hiheto, de szuper....
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?