A+ A-

A pillanat muve

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy olyanról álmodozott, amit nem mert megvalósítani. Az viszont már szerintem jóval kevésbé, hogy az álmok valóra váltak. Ez most nagyon fellengzősen hangzik, de ennek a sztorinak is egy ilyen álom a mondanivalója.
A szexualitás nagyon szorosan hozzátartozik az emberhez, legyen az fiú-e vagy lány. Ez eredendően bennunk van, hiszen néha az ösztöneink vezérelnek minket, amelyeknek a célja szaparodás. És itt vagyunk mi, gondolkodó emberek, akiknek a szex mindig is központi szerepet játszott az életében. Kinek erősebben vezérli életét az erotika, kinek gyengébben; egy biztos mindenki szereti. És néha igényli a változatosságot.
Sokszor álmodozom olyan dolgokról, amik túl merészek ahhoz, hogy azt merjem mondani a páromnak: valósítsuk meg. Az agyamban repkednek a gondolatok, amelyekben kulönböző erotikus helyzeteket élek meg, de ezek közul csak keveset tudok megvalósítani. Nem azt szeretném ezzel mondani, hogy szexhiányom van, csak azt hogy vannak olyan vágyálmok, amelyek a párom erkölcsi, vagy egyéb gátjaiba utköznek és ezért megvalósíthatatlanok. Magammal sem vagyok tisztában, lehet hogy csak egyszeruen a párom kulönböző tulajdonságait okolom azért, hogy nem élhetem meg a szexuális vágyálmaimat. Vagy lehet hogy ez az egész mégsem olyan lehetetlen? Lehet hogy csak egyszeruen egy megfelelő alkalom és helyzet kell ahhoz, hogy az ember bevállaljon valami olyasmit, amit a lelke mélyén szívesen kipróbálna, de nem mer. Talán az a pillanat szukséges, ami átlendít azon a gáton, amelyet a gondolkodó,lelkiismeretes elmém támasztott az ösztönös, szexuális vágyaim elé?
A helyzet sokak számára ismerős lehet. Albérlet, három szoba, az egyikben egy lány - a volt barátnőm barátnője - a másikban egy fiú, a harmadikban én. Néha nagyon átkoztam a helyzetet; miért van az hogy egyutt kell élnem számomra két idegen emberrel, akikkel csak az köt össze, hogy egyutt kell kifizetnunk a lakás rezsijét? Miért nem tud a magyar ember olyan szinten élni egy átlagos kerestből, hogy saját lakást bérelhessen? Minden zavaró volt ebben a szituációban: reggelente, esténként várni a furdőszobára, a konyhára, odafigyelni arra, hogy ne rohangáljon alsóban, vagy pucéran -pedig néha milyen szívesen megtenném , főleg nyáron -az ember a lakásban, visszafojtsa a szeretkezés közben vágysikolyokat, , szégyellje magát a kihallattszó cuppogó hangok miatt. Sok-sok apró bosszúság amit csak nyel, nyel az ember. Azt nem tudom, hogy a két lakótársam ezeket hogy élte meg, az bőven elég volt nekem, hogy én szarul.
A lány nem nézett ki rosszul, rövid szőke haja volt, arca inkább kerek, mint hosszúkás, nagy kerek barna szemei voltak,ha mérges volt átható tekintetével szinte felnyársalta az embert. Nem volt bomba alakja, kicsit teltebb volt az átlagnál,viszont nagyon jól öltözködött; vagy szexis volt vagy elegáns,sose vett volna fel olyan ruhát, amely kislányos,vagy plázacicás kulsőt kölcsönzött volna neki. 25 éves volt, volt barátja - bár még messze voltak az összeköltözéstől. Jókedélyu és jóhumorú lány volt, akire egyáltalán nem illett a hangulatember kifejezés. Bezzeg rám! Régebbóta ismertem, hiszen mint említettem a volt barátnőm barátnője volt, csak az élet úgy hozta hogy mi szakítottunk, és a barátnőjének szuksége volt egy szobára, és mivel mi nem voltunk rosszban, ezért jött a lehetőség hogy költözzön hozzám az albéreltbe. Így legalább egy ismerőse volt és nem teljesen idegen környezetet kellett megszoknia. Amúgy egy bankban dolgozott, azt hiszem ugyintéző volt. Vagy talán előadó?
A fiú nemrégiben költözött be, ezért alig ismertem, beszélgetni csak annyit beszélgettunk , amennyit szukséges volt, se többet se kevesebbet. A lány se dumált vele túl sokat, a fiú első látásra kissé magánakvalónak tunt. Lehet hogy ez még csak a kezdeti félénksége volt. Amúgy éjszaka dolgozott, így nem is találkoztunk vele sokat, hiszen a lány meg én a megszokott - nappali - muszakban dolgoztunk. Amúgy magas volt, majdnem 190 cm, de ennek ellenére vékony, szerintem alig volt több mint 70 kg. Arca nyúlánk, kicsit hasonlított Anthony Perkinsre, bár lehet hogy ezt csak a fiú magánakvaló, hallgatag természete - na meg ahogy késsel szelte a kenyeret - alapján képzeltem. Haja rövid volt, sötétbarna szinte már fekete. Fogalmam sincs hol dolgozott.
Szóval így éltunk hármasban. Köszöntunk egymásnak, beszélgettunk - főleg a lánnyal - de amúgy közösen sose
jártunk sehova. Nyíltan nem utáltuk egymást, csak a entebb említett nehézségekkel kellett megkuzdeni.
Gyakran van az, hogyha nincs elég szexuális élményben része az embernek, akkor fantáziálgatni kezd, önkielégít,maszturbál. Velem is történtek ilyen esetek, és bevallom nem egyszer a lakótársam volt vágyálmaim asszonya.
A fantáziaképben nem látszottak tisztán a körvonalak, elsősorban az érzések - puha kéz, puha bőr, puha száj - domináltak. De tudtam hogy ő volt. Néha az álmok is határozottak voltak, mindent tisztán láttam magam előtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 06. 28. szombat 05:55
Tetszett és a folytatás?
#4 A57L 2014. 05. 20. kedd 05:46
Nem tetszik.
#3 papi 2014. 02. 18. kedd 05:30
Egész jó
#2 pergament 2005. 05. 19. csütörtök 16:01
ötletes, az elején nagyon aktuális és sokakat foglalkoztató kérdések....
#1 Törté-Net 2005. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?