A+ A-

Reggeli ébresztők

Pavlovnak... meg a többi olvasónak
A Jutalomút c. írásomhoz kapcsolódnak ezek a történetek is. Ezek különálló irományok, általában "reggeli ébresztőként", hangulatba hozónak írtam őket a kolléganőm számára. Így csokorba gyűjtve talán kicsit tömény. A végén néhány "szösszenet" a levelezésünkből, illetve néhány írás tőle (ha úgy tetszik, válasza).
A végkifejlet rövid volt és izgalmas, de ehhez több idő kellene leírni.
Reggeli ébresztők
Szombat este, diszkó. Aktuális barátoddal mentek, jó a hangulat. Ő találkozik egy régi barátjával, aki neked is szimpatikus, már első látásra. Dumáltok, iszogattok. Felmerül az ötlet, hogy otthon kisebb a zaj és olcsóbb a pia. Hozzátok mentek, tovább fogy a martini és a "Jéger". Az új ismerős kimegy a konyhába, és mire visszajön, ti egymásba gabalyodtok, de erősen: rajtad már csak fehérnemű van (a két domb már ebből is kilátszik), és barátodon is csak egy alsó tartja vissza feszülő rúdját. Egy pillanatra megálltok, de már muszáj folytatni. Ő leül egy karosszékbe, kukkol. Rólad lekerül minden, de te sem tétlenkedsz. Franciáztok, mikor észreveszed, hogy a kukkoló is erősen dolgozik meredező szerszámán, ami csillog a tévé fényében. Te megsajnálod, figurát váltotok. Barátod hanyatt fekszik, te neki háttal ráereszkedsz fullánkjára. Intesz a srácnak, ő egy pillanat alatt levetkőzik és eléd áll. Kezed dolgozni kezd, tíz ujj fokozza gyönyörét. Szádba csúsztatod, miközben egy másik dorong dolgozik benned. Csodálatos. Újra váltás: négykézláb ereszkedsz, barátod hátulról dolgozik benned, te a hanyatt fekvő srác fölé hajolsz, le-fel mozgó hajkoronád mutatja a gyönyör tempóját. Összenéznek, egyszerre mozdulnak. Mire feleszmélsz, a barátod térdel előtted, de ágyékod sem marad üresen: belécsúszik egy másik kéjrúd. Szádban ízorgia tombol, ahogy saját nedvességedet nyalogatod le barátodról. Tested vonaglik az orgazmustól, de a fiúknak sincs sok hátra: először a srác spriccel tele, majd barátod lép át az immáron teljesen átnedvesedett nyílásodhoz. Pár mozdulat, és dupla adag van már benned...
A kellemes estét követően hajnali álmomban egy gyönyörű, vörös hajú nővel szeretkezem. Izgalmam egyre fokozódik, s ahogy kezdek ébredezni, érzem, hogy a valóság sem jár messze álmomtól: hajkoronád combomat és hasamat simogatja, ahogy ajkaid újra és újra elnyelik duzzadó férfiasságomat. Ujjaid a két barackmagot masszírozzák, nyelved táncot jár. Én combjaid közé kéretőzök, feltárulnak előttem duzzadó ajkaid, nyelvem újra és újra végigsimítják, tested legérzékenyebb pontját izgatom. Forró nedű csepeg a számba, nyelvemet mélyen beléd fúrom, hogy az illatos méz forrásáig jussak. Eltávolodsz tőlem, bár szomjam továbbra is megmarad. Ráülsz testem közepére, magadba fogadsz, lassan, élvezettel. Ágyékod előre-hátra, körbe-körbe mozog, izgat, de te is nagyokat sóhajtozol. Megmarkolom feneked, együtt irányítjuk a ritmust. Mozgásom felgyorsul, érzem rándulásaidat, végül együtt jutunk fel a csúcsra...
Már csak egy falatnyi bugyi van rajtad, amikor a két kezednél fogva egy selyemövvel kikötlek az ágy végéhez. Egy könnyű, bordó selyemsállal szemedet is bekötöm, ami tovább fokozza kiszolgáltatottságodat. Először hanyatt fektetlek, végigcsókolom testedet, hosszasan elidőzve a mazsolával koronázott édes halmokon. Lejjebb csúszok, milliméterenként húzom le a parányi fehérneműt, feltáruló bőröd minden négyzetcentiméterét ajkaimmal feltérképezve. A lassú vetkőztetés izgató, mire a háromszögerdőben megbúvó gombhoz érek, orromat megcsapja a nektár bódító illata.
Hasra fordítalak, immáron teljesen meztelenül. Én is ledobom utolsó ruhadarabomat, hozzád simulok, érzed duzzadó vágyamat. Gerincedet simogatom, csókolgatom újra meg újra, majd a popsid következik, combod felső része és az illatos virágszirmok, kóstolgatom ízedet. Tested vágyban ég, kívánsz már nagyon. Két kemény párnát helyezek hasad alá, így a két félgömb teljes formáját kiadja, közöttük csillognak a duzzadt ajkak.
Még egy utolsó kóstolás, popsidat önkéntelenül is megemeled, majd egy könnyű strandpapucsot veszek elő. Gyors, apró, de kíméletlen ütésekkel borítom be ülőpárnáidat, te tiltakozol, de ez nem túl meggyőző. Egy perc, és lángvörösen izzik az érintett bőrfelület, így combjaidat széthúzva áthelyezem a célpontot, combod felső és belső részeit sem hagyom ki.
Mikor abbahagyom a finom csapkodást, végigsimítom bőrödet, mintha parázshoz érnék. Jégkockák csörgését hallod, tenyerembe fogom, és égő alfeled hűtöm. Az érzés egyszerre hűsítő és izgató. Ahogy olvadnak, a folyadék összegyűlik a vágatban, végigfolyik szeméremajkaidon, s mielőtt lecsöppennek, nyelvemmel fogom fel. Édes ambrózia!! Te is kapsz néhány félig elolvadt kockát, szomjadat oltod vele. Az utolsó darabot máshova szánom: ráülök combjaidra, és a virágszirmokat kezdem el simogatni. Te menekülnél, de nem tudsz, s mire észbe kapsz, érzed, hogy széthúzom ajkaidat, és közéjük helyezem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 29. hétfő 09:11
Jó.
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:50
Nem rossz.
#2 papi 2013. 09. 28. szombat 08:46
Egész jó.
#1 Törté-Net 2005. 03. 1. kedd 18:00
Mi a véleményed a történetről?