A+ A-

Igazi szerelem

Február vége van, egyre csak közeledik az évfordulónk napja. Az első közös évfordulónk! Mostanában elég sokat veszekedtünk, és már néha a szakítás gondolta is felmerül köztünk, de mindig kimásztunk a mély gödörből. Egymás kezét fogva sokkal jobb, és erre mindig rájövünk! Sok mindenen keresztül mentünk eddig, de mindig ott voltunk egymásnak, és tudom, ha esetleg szakítanánk, akkor is mindig számíthatnánk egymásra.
Két héttel ezelőtt éppen erről beszélgettünk, és a beszélgetés végére teljesen egymásba feledkeztünk, egymás karjai közt csókolóztunk, az érintéseiből gyengédség sugárzott. Igazi szenvedély és szerelem..
Hamarosan ruha nélkül feküdtünk egymás mellett ő simogatott. Betakaróztunk a paplan alá. Teljesen belepett minket, szorosan magához húzott, és mélyen a szemembe nézett. Ilyenkor mindig érzem, mennyire fontos vagyok neki! Imádom, amikor lassan apró puszikkal beborítja a testemet, és amikor leért a vénuszdombomhoz megáll, és rámmosolyog! Egyszerűen fantasztikus érzés, ahogy csinálja a pici nyelvével, lassan lentről felfele... Végignyalja a csiklómat...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.57 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2016. 03. 2. szerda 21:27
Nem nagy szám
#1 Törté-Net 2005. 03. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?