A+ A-

Love story - Igaz szerelmi történet

Történetem több, mint tíz évvel ezelőtt kezdődött. Negyedik egyetemista évemet tapostam, s igen mozgalmas ifjú életet éltem. Igyekeztem vigyázni egészségemre, de egy-egy kisebb megfázás engem is elért. Így történt, hogy nem kúráltam ki magam, s szövődményként a tüdőgyulladás mellett egy kezdődő mellhártyagyulladást is begyűjtöttem, aminek következményeként a kórházban kötöttem ki. Négyen voltunk egy szobában, két hozzám hasonló korú, s egy idősebb, ötvenes asszony.
A kórházban töltött hetem, bármilyen furcsán hangzik is, kellemes pihenés volt. Az orvosok, az ápolók nagyon kedves, figyelmes emberek voltak, fájdalmaim hamar enyhültek, s a kényszerfekvés alatt igen sok energiával töltődtem fel. A velem szemben fekvő lány két évvel volt nálam fiatalabb, ő is a tüdejével feküdt benn, de neki lényegesen komolyabb problémái voltak, daganata volt. Ő a közeli főiskolára járt, tanítani készült, de a rák, ami testét gyötörte, komoly akadálynak látszott.
Nos, ennek a lánynak volt egy bátyja, nevezzük Zoltánnak, aki mindennap bejött meglátogatni kishúgát. Zoli a húgánál öt, vagyis nálam három évvel volt idősebb. Őrjítően jól nézett ki. Sármos arc, mindig igényesen borotvált, körszakállas fazon, barnaszemű, kidolgozott testű, sportos-elegáns, 195 centis srác. Az első pillanatban megtetszett, de nem fűztem hozzá semmilyen reményt. Aztán látogatásai alkalmával velem is beszélgetett, mivel húgával együtt múlattuk az időt. Engem nem nagyon jöttek látogatni, a szüleim nagyon messze voltak, az évfolyamtársaim meg, ha jöttek is, nem maradtak soká. Így hát Zoli lett az én ügyeletes látogatóm is. Kiderült, hogy egy misére szoktunk járni, ráadásul van még egy öccsük is, aki velem egy karra jár az egyetemen. Milyen kicsi a világ!
Múltak a napok, én megkaptam a zárójelentésem, s előre sajnáltam, hogy a látogatások véget érnek. Akkor még nem volt annyira hétköznapi dolog a mobiltelefon, meg az Internet, így nem tudtam, mikor látom legközelebb. Reméltem, hogy azért egyáltalán lesz legközelebb.
A történet teljességének kedvéért megjegyezném, hogy Zoli húga három évvel később belehalt a tüdőrákba. Nem tudtak rajta segíteni. Igazságtalan az élet! Az a lány olyan tiszta, olyan ártatlan, csupa jótét lélek volt, mégis sokat szenvedett.
Szóval az a bizonyos legközelebb hamarabb jött el, mint reméltem. A vasárnapi istentiszteleten találkoztunk, hazakísért, s megbeszéltünk egy keddi mozit. A film valami középszerű akció-vígjáték volt, de persze nem ez a lényeg az első randin. Hazafelé séta közben megfogta a kezem, s poénosan megjegyezte, hogy többé nem engedi el. A szívem kalapált, majd kiugrott a torkomon.
A rá következő hétvégén elmentünk kirándulni. Hihetetlen nagy összhangban tudtunk együtt lenni. Nem mindenről volt azonos véleményünk, de mindig meghallgattuk és elfogadtuk egymás álláspontját. Az erdei séta célja a közeli kilátó volt. A hatalmas szél majd felkapott. Zoli gyengéden átkarolt hátulról, majd fülembe súgta "kedvesem", s gyengén megcsókolt. Megfordultam karjaiban, s vad csókcsatába kezdtünk. Hosszú perceken keresztül faltuk egymás ajkait, a szívem most nem a torkomon akart kiugrani, hanem egy nagy gombóc volt a gyomromban. Beleremegtem. A hideg szélbe, vagy a boldogságba, nem tudom már, de szerettem volna, ha megáll az idő.
Néhány hónappal később Zoli bemutatott a szüleinek, a testvérei már ismertek. Nagyon jó érzés volt, hogy mindenki nagy lelkesedéssel fogadott. Zolinak a felső szinten külön lakrésze volt, külön fürdő, dolgozó, háló, csak a konyha és a nappali volt közös. (Néhány évvel később némi átalakítás után, már saját konyhánk is volt, csak a lépcsőház maradt közös.) Attól kezdve, főleg hétvégenként egyre több időt töltöttem ott. Mindig csináltunk valami vicces, izgalmas, játékos dolgot. Az elején csak tetszett, de ahogy múlt az idő, úgy lettem egyre szerelmesebb, halálosan szerelmes.
Az én családom is örömmel fogadta újdonsült barátomat, igaz, ők jóval kevesebbszer látták a nagy távolság miatt.
Majdnem három hónapja voltunk együtt, amikor Zoli egyik este megszólalt: "őrülten kívánlak és szeretnék veled szeretkezni, de félek, hogy bántanálak." Ugyan-ugyan. Tudtuk egymásról, hogy mindkettőnk tapasztalt már dolgokat, s csalódott is párszor. Fölé hajoltam, megcsókoltam, s fülébe súgtam, hogy ne féljen szabadon engedni az ösztöneit. Szedem a tablettát, nem kell semmiért aggódni.
Nem kellett tovább győzködnöm. Átfordított, rám feküdt, s vad, szenvedélyes csókjaival halmozott el. Miközben nyelvemet szinte teljesen lezsibbasztotta, kezei gyengén masszírozták melleim, a bimbóim kőkemények lettek. Feltolta a felsőm. Szájával felfedezőútra indult. Előbb fülem, majd nyakam, dekoltázsom puszilta, majd bekapta és szopogatta hol egyik, hol másik bimbómat. Én csukott szemmel, és egyre szaporább mély lélegzetekkel élveztem a gyengéd kényeztetést. Miközben továbbhaladt útján, s lejjebb csúszott, lefejtettem pólóját, s az enyémet is levettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 20. szombat 09:17
Szégyen nemszégyen de kicsordúltak a könnyeim- e írás olvasásaközben.
#5 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:21
Nagyon nehéz, de az idő majd segít.
#4 listike 2013. 03. 31. vasárnap 15:45
Áttudom érezni a fájdalmadat. Nekem 30 év sem volt elég ahhoz, hogy feldolgozzam kedvesem és születendő gyermekünk elvesztését. Azóta magányosan élek, ugyanis azt fogadtuk egymásnak: Holtomiglan-holtodiglan. Ezt a fogadalmat egyszer teszi az ember igazhittel.
#3 v-ir-a 2012. 12. 26. szerda 00:53
huha...nagyon sajnálom az írót, azt kívánom neki, hogy idővel találja meg a békét a lelkében....és találjon hasonló társat magának....
#2 Sasha 2005. 02. 18. péntek 09:05
Dehogynem! A szerelem ereje igenis mindenható, mitazt meg is tapasztaltátok. Amikor ki mersz és tudsz nyílni egy másik lényre.És NE engedd, hogy elrontsa benned az emléket az, hogy ő már nincs veled! Gondolj arra, hogy olyasvalamit tudtatok egymásnak megadni, amit sok ember egész életében csak vár, de talán soha nem "kap" meg, talán, mert nem tud kinyílni az életre, az élményre, a másikra. A szerelem a teljesség legintenzivebb megtapasztalása, ezért vágyik rá mindenki annyira és ezért fáj annyira ha vége van. De nektek ezért kellett találkoznotok. Tudom, most bármit mondanék, igazán nem enyhíti a gyász fájdalmát. El kell fogadni, hogy az életünkben egyetlen dolog biztos onnantól kezdve, hogy megszülettünk, és ez a halál, hogy egyszer vége lesz. Ez a dolgok rendje. A közte eltelt idő lényegisége, tartalma rajtunk múlik és ezt széppé és tartalmassá tettétek egymás számára. Mindennek oka van, még akkor is, ha ezt most nehezen, vagy egyáltalán nem látjuk. Minden ami történik velünk, megmutat nekünk valamit magunkból, tanulhatunk valamit, de ez ne az legyen, hogy 37 évesen elzárkózol az ÉLETTŐl! Mindig annak rosszabb, aki marad. De talán az most a legtöbb, amit tehetsz, hogy éld meg a fájdalmad teljes intenzitásával, mint annak idején a szerelmed, hogy utána a fájdalmat hátrahagyva új erővel lépj ki az életbe, és azt éld meg teljességében, mert a világnak szüksége van RÁD!
#1 Törté-Net 2005. 02. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?