A+ A-

Zsuzsa

A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során Andi és én sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátságba is kerültünk. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedi az egyik törzshelyükké váló kávézóban lazítanak egy kicsit. Az egyik ilyen alkalommal Zsuzsa örömmel újságolta, hogy végre elkészült a házuk udvarán a medence és természetesen ezt Andinak is látnia kell. Ő persze azonnal megígérte neki, hogy ha alkalom adódik majd meglátogatja.
Nem sokkal ezt követően éppen strandolni készülődtünk, amikor megszólalt a mobilja.
- Hello, Zsuzsa vagyok.- hallottam meg én is mivel elég közel álltam a telefonhoz.
- Tudom, hogy szabadnapos vagy. Volna kedved kilátogatni hozzám? A férjem dolgozik, a fiam Horvátországban nyaral, a lányom táborozik, tök egyedül vagyok. Felavatjuk a medencét - folytatta a szokásos csevegő stílusában.
- Hát éppen strandolni készülődtünk mi is. - válaszolta Andi.
- Semmi gond, hozd a férjed is! Elég nagy a medence.- mondta nevetve Zsuzsa.
- Oké, akkor indulunk. - nyugtázta a feleségem.
A várostól autóval egy jó tíz perces az út a településig, ahol laknak így hamar odaértünk. A házuk előtt leparkoltunk. Andi már csengeni akart, amikor megjelent a barátnője egy lenge nyári ruhában.
- Várjatok, kinyitom a kaput. Álljatok be az udvarra! - jött a szíves invitálás.
Így hát beálltam az udvarra. Gyorsan kivettem a táskánkat a csomagtartóból majd indultam a lányok utánuk. Persze már a medencénél értem utol őket. A családi házhoz tartozó szépen füvesített udvar hátsó részében volt a medence, igazán igényesen elkészítve. Világítással, víztisztító berendezéssel és egyéb tartozékokkal ellátva, és ami igazán tetszett, a külső kíváncsiskodó szemektől többek között magas tujasorral védve. Teljesen lenyűgözött minket látvány.
- Zsuzsa ez igazán szép. - jegyezte meg egyszerre Andi, vendéglátónk nem kis örömére.
- Gondoltam, hogy tetszeni fog nektek. A víz is kellemes és látjátok nincsenek kíváncsiskodó tekintetek - mutatott körbe, majd még gyorsan hozzátette - Öltözzetek át gyorsan, addig hozok egy hideg italt!
A medence melletti parti sátorhoz mentünk és egy kis nézelődés után nekiláttunk átöltözni. Épp csak ledobtuk az utcai ruhánkat, amikor közben visszaérkezett Zsuzsa, kézében a hideg italokkal. A fürdőruhánkat lazán magunk előtt tartva igyekeztünk természetesen viselkedni, ő ránk nézett majd a legtermészetesebb módon megjegyezte:
- Látom, szerettek nudizni - célozva az egyenletesen lebarnult testünkre.
- Hát igen, ha csak tehetjük, szívesen napozunk meztelenül - válaszoltam azonnal.
- Itt is nyugodtan megtehetitek. Egyébként én is rendszerint fürdőruha nélkül pancsolok. - tette hozzá még nevetve.
- Ha komolyan gondolod, akkor mi már át is öltöztünk. - kapcsolódott be Andi is a beszélgetésbe.
Azzal ledobta a székre a bikinijét és átvette tőle az italát, majd leült vele a medence szélére. Én is csatlakoztam hozzá. Zsuzsa is gyorsan megszabadult a rövid nyári ruhájától. Eddig észre sem vettem, hogy csak az volt rajta. Ahogy a feje fölött átemelte azt, megcsodálhattuk a gyönyörű, egyenletesen lebarnult formás testét. Először a duzzadó ajkú igényesen fazonra igazított puncija tárult a szemünk elé majd a formás hasa, és ahogy a ruhát egyre feljebb húzta a szép telt keblei következtek. Igazán formás alakja volt. Andival cinkosan összenéztünk és abban a pillanatban tudtuk, hogy itt a remek alkalom, ha ügyesen irányítjuk az eseményeket, beteljesedhet egy régi közös vágyunk. Közben Zsuzsa ledobta a ruháját az egyik székre, majd odaült mellénk és lassan kortyolgatva az italunkat kötetlenül beszélgetni kezdtünk. Mindenki természetes módon viselkedett, egyáltalán nem zavart minket a meztelenség.
A nap egyre melegebben tűzött ránk. Az italokkal végezve gyors tusolás után beugrottunk a medencébe. A kellemes hűs víz, üdítő volt számunkra. A medence egyébként meglepően tágas, úgy 9-10 karcsapással lehetett átúszni, így egy rövid ideig csak oda- visszaúszkálgattunk. Andi rövidesen a létrához úszott.
- Azt hiszem nekem elég volt, napozok egy kicsit. Ti még maradtok? - kérdezett vissza.
- Ha a férjednek van kedve, akkor igen. - felelte Zsuzsa kérdőn rám nézve.
- Persze, hogy maradunk. Szeretném minél tovább élvezni ezt a kényelmet. - válaszoltam.
- Aztán csak semmi rosszalkodás. - jegyezte meg tréfásan Andi és kilépett a partra.
Kifeküdt a medence szélére készítette napozó ágyak egyikére. A vendéglátónkkal pedig még maradtunk egy kicsit. Úszkáltunk élveztük a vizet. Zsuzsa időnként egyre közelebb úszott hozzám, néha egymás testét is érintettünk. Ilyenkor minden egyes érintésére kellemes bizsergés lett úrrá rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:33
Jó.
#5 listike 2014. 05. 1. csütörtök 17:53
Nagíon jó.
#4 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:28
Nem rossz.
#3 Torkos 2007. 09. 27. csütörtök 07:50
Ez csak szex és semmi más. Játék, örömteli és szemtelen módon. Ezt sugalja az írás. Amilyen a szitu.
Jó szinvonalon, némi túlzással. Ahogyan a mesékben lenni szokott, általában.
#2 jozsi 2007. 09. 26. szerda 15:50
jo
#1 Törté-Net 2005. 02. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?