A+ A-

Beavatás

Az irattár nálunk pont az irodaház legfelső szintjén van, ellenben más cégekkel, ahol a pincében. Persze nálunk nincs pince. Az irattárhoz csak két embernek van kulcsa; a vezér titkárnőjének, és nekem.
Nyáron az egyik ügyfél aktája miatt kutatnom kellett az irattárban. Felmentem hát, hogy előkeressem az aktát. Az ajtó nem volt bezárva, így gyanútlanul benyitottam. A polcok közül félreismerhetetlen hangok csapták meg a fülemet. Itt valakik bizony szeretkeznek. Lábujjhegyen osontam a hangok irányába. Péter az egyik marketinges dugta éppen Mariannt, a titkárnőt. A látványba beleborsódzott a hátam. Akkor már legalább féléve nem volt dolgom férfival, és a puncim egyből jelzett, hogy számára is kellemes a látvány. Megzavarni nem akartam őket, így hát óvatosan visszasurrantam az ajtóhoz, és csendben becsuktam magam mögött.
Ettől kezdve az járt az eszemben, hogy valakit fel kellene csábítani oda. Először Péternél próbálkoztam, de hamar kiderült, hogy ő nem igazán partiképes. Egyrészt gondolom Mariannra volt nagyon ráindulva, másrészt nem igazán csípi a hozzám hasonló idősebb nőket. Nem szégyellem elmúltam már harmincöt, és túl vagyok egy váláson. Melleim már nem állnak olyan peckesen, mint húsz éve, bőröm is már itt-ott megereszkedett, de azért a heti háromszori torna még elég szépen karbantart.
Nyáron, mint minden más cégnél, nálunk is nagy a pangás, a fele bagázs nyaral, a másik fele pedig vár arra, hogy rákerüljön a sor a szabadságolásban. Ilyenkor van az is, hogy nyári szakmai gyakorlatra érkeznek hozzánk fiatalok. A cégnél két informatikus van; Sándor és Imre. Imre a főnök, és már tavaly is behozta a fiát nyári gyakorlatra. A srác most tizenhét éves, jó felépítésű, aki után majd dögleni fognak a lányok. Kértem Imrét, hogy egy hétre adja kölcsön a fiút, mert az irattárat rendbe akarom hozni.
A koromhoz képest eléggé merészen egy miniszoknyát vettem fel hétfőn, és egy fehér blúzt. Még szombaton vettem három új tangát, és az egyiket már fel is avattam. Kilenckor nekiláttunk a rendrakásnak. Meg kell hagyni a fiú tudott dolgozni. Másfél óra alatt végeztünk egy sorral. Bár igaz, az elején még csak sorba kellett rendezni a papírokat. A második sornál már elkezdtem az apró női trükköket bevetni. Az alsó polcot például bevállaltam. Leguggoltam, de úgy, hogy ügyeljek arra, Imi belásson a szoknyám alá. Először nagyon meglepődött, de csakhamar észrevettem, hogy tetszik neki a látvány. A nadrágja elkezdett elől dudorodni. Zavartan elfordult, és úgy tett, mintha nem látott volna semmit. Halványan elmosolyodtam, hát igen, érezni még, hogy szűz.
A sor vége felé már én álltam a létrára, és Imi adogatta a dossziékat. Minden egyes dossziét úgy adott fel, hogy pont a szoknyám alá tudjon pillantani. A harmadik sort már csak elkezdtük, de mondtam Iminek, hogy, majd holnap folytatjuk. Kicsit szomorúan vette tudomásul, hogy a mai napi leskelődésének vége.
Másnap nadrágba mentem, de nem vettem fel sem bugyit, sem melltartót. A nadrág is elég vékony volt, de nem átlátszó. A pólómon viszont néha átböktek a mellbimbóim. Imi már az emeleten várt rám, és láttam a szemén, hogy ma is szoknyába szeretett volna inkább látni. A csalódottsága viszont egvből elszállt, amikor meglátta, amint a mellbimbóim elkezdtek ágaskodni. Ott folytattuk a munkát, ahol tegnap abbahagytuk. Megint én létráztam, Imi pedig adogatott. Ahogy jöttem le a létráról úgy tettem, mintha leesnék róla, és Imi karjaiba zuhantam. Ő elkapott a derekamnál egy kézzel, a másik kezével pedig a fenekemet szorította meg. Hallottam, ahogy felnyög, majd zavartan elkapta a kezét a fenekemről. Megköszöntem neki a segítségét, majd átsétáltam a következő sorba. Ő hozta utánam a létrát, majd megkértem, hogy most had pihenjek egy kicsit.
Hoztunk be a folyosóról két széket, és leültünk. Kérdezgettem a suliról, majd egyre jobban belemelegedve a beszélgetésbe kényesebb vizekre eveztem. Megtudtam, hogy jelenleg nincs barátnője, de már volt egy rövid tiniszerelem-féle az életében, de csak a pusziig jutottak el. Láttam, hogy a téma kezd kínos lenni, ezért javasoltam, hogy folytassuk a munkát. Ahogy felálltam, kicsit ki is nyújtóztattam magam, így a pólóm megfeszült rajtam, és láttatni engedte a melleim körvonalát. Az egész jelenet Imitől egy lépésre zajlott le, szegény ismét fülig elpirult, de a szemei kocsányon lógtak.
Zavartan felkelt ő is a székéről, de megláttam, hogy az iménti jelenet eléggé hatással volt rá, a nadrágja igencsak domborodott. Éreztem itt az alkalom, hogy valóra váltsam a vágyamat. Visszamentünk az irattárba, és ismét felléptem a létrára. Szóltam Iminek, hogy ha nem bánja, akkor ma túlórázhatnánk, mert holnapra be akarom fejezni ezt a munkát. Szegénynek, ahogy láttam eléggé rosszul esett ez, de azért derekasan dolgozott tovább. A szemeiben szomorúságot véltem felfedezni, de tudtam, hogyha megtudja mi lesz ma a jutalma, egészen felvidul majd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53
2016. 02. 7. vasárnap 13:31
Nem rossz írás. Válaszolok rá!
#4 A57L
2014. 06. 16. hétfő 05:53
Nekem is. Válaszolok rá!
#3 listike
2014. 04. 1. kedd 19:17
Tetszett. Jó tanárnéni. Válaszolok rá!
#2 chris
2005. 01. 19. szerda 11:54
teljesen ok kis story. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 01. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!