A+ A-

Az esti járaton

- Néztem egy filmet tegnap. Hát bazdmeg. Az kész műtét volt. Nyelvvel, egy ujjal pinatágítás. A nedvek nemhogy csorognak, mindent beborítva ömlenek. Folytatás: két ujjal agresszívan ki-be tologatás, szinte ráncigálás. Majd 3-4 ujjal ki-be rángatva marcangolás. A vaginán át történő vékonybélműtét. Nem csodálkoztam volna, ha a muksó ujja beleakad valami béltekervénybe. Rémes bazmeg. A pina egy romváros.
E szavak Palika száját hagyták el, némi fröcsögő nyál kíséretében, miközben az arca teljesen kivörösödött. A fiúnak tésztás bőre, zsíros fekete haja volt, szája szegletében pedig néhány csinos, érett pattanás ült. A buszon mellette ülő Sanyi vihogva hallgatta. Hétfő este volt, és éppen az iskolából tartottak hazafelé.
- Ejha, bazeg - reagált barátja történetére. - Nem semmi!
- Hát - vigyorgott szuvas fogaival Palika, aki biztos volt benne, hogy ennél izgalmasabb dolog egy vasárnap este senkivel nem történhet meg. - Háromszor kivertem rá ihihihih!
A fiú hangja berozsdállt sarokvas nyikorgására emlékeztetett. Egy szomszédos ülésen ülő öregasszony rosszalló pillantást vetett rá, amit Pali szemtelen, nyálas vigyorral viszonzott.
- Á de faszszopó vagy! Én szombat este fölszettem egy luvnyát a diszkóba! - Sanyi vagy két fokkal jóképűbb volt Palinál - ami azt jelentette, hogy beletelhetett néhány másodpercbe is, mire az ember kénytelen volt elkapni pillantását taszító ábrázatáról. - Fölszettem, aztán megreszeltem!
- Na ne bassz má - Pali jó adag, maga előtt jól titkolt irigységgel nézett barátjára. - Ne bassz má hogy megreszelted!
- Há de! - Sanyi mosolyánál diadalmasabb legfeljebb Kolumbuszé lehetett, miután felfedezte az Újvilágot. - Úgy volt, hogy így elég részeg volt a csaj - szerintem be is volt szívva, ahogy én is ehe - és nem volt nehéz rányómúni! Fizettem neki egy Tequilát, amitől aztán tökre fejreállt!
- És hogy nézett ki a gáré? - Pali pattanásai új rügyeket hajtottak az ámulattól.
- Kurvajól! - Valójában a lány alacsony volt, zsíros testű, és arca leginkább egy sertés ábrázatára emlékeztetett, amely benyomást az orrán átszúrt karika is erősítette.
- És aztán?
- Há wazeg. Mondtam neki, menjünk ki, szívjunk el egy szofit. Ő jött is, és közben már markolta a tökömet. Zsír volt! Bevonszoltam a WC mögé, és gondoltam, leszop. De aztán nem akart!
- És?
- Ellöktem magamtól, és mondtam menjen a francba, a hülye szűzkurvája! Há mit képzel bazeg? Fizettem a tetves Tequiláját! De aztán meggondolta magát. Azt mondta, ha hazafuvarozom, megdughatom.
****
A dolog úgy történt, hogy miután a lány tétovázott, Sanyi, a sértett mucsai macho dúltan visszarohant a füstös tánctérbe, és fennen üvöltözte a "szűzkurva" kifejezést. Agyatlan ingerültsége és vértolulásos feje nem nyerte el a kidobók rokonszenvét, akik főmunkaidőben favágók voltak a bükkaljai rengetegben. Így a fiú rögvest távozni is kényszerült. Ám miután Sanyit kirámolták a diszkóból, rohammal bevett hercegnője is megenyhült irányában.
- Figyelj... ne harizzá... miattam van az egész... - szipogta Sanyinak, akinek a neve természetesen tökéletes rejtély volt előtte.
- Miattad jaja! Hülye picsa! Szűzkurva! - Sanyi úgy sipákolt, mint egy robbanni készülő szamovár. - Menj el, akivel akarsz! Bár úccse találsz pasit, mert ronda vagy, mint egy tehervonat!
A lány elsírta magát, aztán megragadta Sanyi karját.
- Figyu... ha hazaviszel... rendben.
- Asszondod akko megdughatlak? - Nyilvánvaló volt, hogy a fiú érzéketlen az eufémizmusok iránt.
- Igen.
- Mit igen? - erőltette a dolgot Sanyi. Vigyora teljes kretenizmusról árulkodott.
- Mit, mit! Akkor megdughatsz - nyögte ki a lány dühösen.
A fiú erre egyből elfelejtette minden dühét. Egy durva, nyálas csók után betessékelte a lányt 1986-os évjáratú, optikai tunningolt Trabantjába, és a pöfékelő krehács elhajtott a szemerkélő borsodi éjszakában.
****
- És? És? - Palika teljesen bezsongott. Az utasok szemében már nem sok vizet zavart, mivel későre járt, és a Borsodvolán mezőkövesdi járata szinte teljesen kiürült. Csupán a busz elejében ültek még néhányan.
- Hát megdugtam - Sanyi igyekezett olyan szenvtelenül beszélni, mint valami cowboyhős, aki egymagában puffantotta le a Vadnyugati Gonoszok Bandáját. - A szülei már aludtak. A csaj nem sokat lacafacázott. Lehúzta a gatyám, és már szopott is. Csak utána dugtunk.
A szülök valóban aludtak, de mivel a lánynak nem volt külön szobája, a konyhában kellett csinálniuk. Sanyi lehuppant az egyik sámlira, a lány pedig - akiről a kocsiban legalább annyi kiderült, hogy az Éva névre hallgat - letérdelt elé. Bizonytalanul elkezdte kiverni a fiúnak, amit az helyben is hagyott, mivel amikor a szájával próbálta, kellemetlen mód fogazott. Sanyi körülbelül a tizedik rántásig bírta, aztán spriccelt. Némi tódítással élve a fél konyhát beterítette hitvány spermája, és bőven jutott a saját arcára is. Eme részleteket Sanyi feleslegesnek ítélte megosztani a haverjával
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.19 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 18. vasárnap 10:16
Olvasható történet.
#4 A57L 2014. 02. 5. szerda 09:28
Egész jó.
#3 papi 2014. 01. 12. vasárnap 12:19
Nem rossz
#2 valaki 2005. 01. 4. kedd 19:38
Először azt hittem nem tetszik, de mégis. Valami megfogott benne.
#1 Törté-Net 2004. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?