A+ A-

Másfajta élmények

A történet mit elmesélek tavaly nyáron kezdődött és a mai napig is tart.
Boldog családban élünk feleségemmel és akkor kimaradt 16 éves fiammal. Én az egyik helyi szupermarket felelős vezetője, igazgatója vagyok. Mivel feleségem idejét, a munkája jelentősen lekötötte, ami azt jelenti, hogy este hattól másnap este hatig tart, az-az 24 órázik, aztán két nap szünet, így szinte csak én mellettem nőtt fel. Én foglalkoztam vele, nap, mint nap.
A nyár közepén jártunk, mikor a feleségem egy továbbképzésre utazott egy hétre. István fiammal elhatároztuk, hogy akkor mi meg péntek estétől vasárnap estig elmegyünk a közeli tóhoz kempingezni és közben horgászunk végkimerülésig.
Ki is költöztünk pénteken és sátor állítás után egyből beeveztünk etetni és a tó közepén úszóval horgásztunk majdnem éjfélig. Sajnos csak a botot fogtuk. Így kicsit csalódva feküdtünk le.
Én másnap hajnalban már mentem horgászni, de István csak 10 körül jött utánam. A mellettünk lévő horgászállásban két 20 év körüli fiú és egy 18 év körüli lány pecázgatott, de inkább csak szórakoztak egymással. Az idő előre haladtával a nap egye melegebb lett és a szomszédok nudizni kezdtek, azaz pucéran horgásztak. A lány és az egyik fiú 5 percenként szaladgált be a vízbe hűteni magukat. Mindketten a szemünk sarkából figyeltük ahogy szaladnak ki és a lány melle és a fiú farka, golyói ütemes táncot járnak. Láttam a fiam farka a bermudában igen csak ácsingózik, de be kell vallanom engem sem hagyott hidegen a látvány.
A tikkasztó melegben a sörünk felforrt és mondtam a gyereknek szaladjon már el a sátorhoz és az akkus hűtőládából hozzon ki hideget. Már vagy 15 perce elment a gyerek és izgultam mi van vele, így kihúztam a botokat és utána eredtem. A sátor csak le volt hajtva, nem volt becipzározva így hangtalanul léptem be és láttam, hogy István nagyban a farkát veri. Tudtam természetesnek kell maradnom, ha nem akarok gátlásokat a fiamba, így csak annyit mondtam, hogy jó munkát. Mit sem törődve mit csinál a sörömért mentem, de fél szemmel figyeltem mit is csinál. Láttam a technikája nem jó és így rengeteg fölösleges mozdulatot tesz, hisz nem a bőrt húzgálta a makkján hanem a száraz kezét az egész szerszámján.
Nagy levegőt vettem és felé fordulva elkezdtem beszélni.
Fiam. Ha nem sértelek meg adnék egy két jó tanácsot, mint idősebb, hogy miként tudsz magadnak nagyobb örömet szerezni. A fiam csak bólintott és abba hagyta a kézimunkát. Én leültem vele szembe és dőlt belőlem a szó.
Figyelj. Először is búj ki a nadrágodból, hogy ne zavarjon az elhelyezkedésben. Vártam míg kibújik és folytattam. Ne ülve csináld, mert úgy kevesebb a hely a kezednek, hanem dőlj hátra, nyújtsd ki a lábad, helyezkedj el kényelmesen. Egyik kezeddel fogd meg a golyóidat, másikkal húzd hátra a makkodon a bőrt, köpj a tenyeredbe, kend be a makkod és a bőrt húzogasd a makkodon.
A gyerek félre fordított fejjel szinte itta a szavaimat. Nevetve parancsoltam rá, hogy csinálja. El is kezdte utasításom szerint, de láttam valami nem klappol neki és mielőtt én megszólalhattam volna Ő szinte elhaló hangon kért meg, hogy mutassam már meg Neki hogy is gondoltam.
Addigra az elbeszéléstől és bevallom a fiam látványától nekem is meredezett odalent és nem teketóriáztam kibújtam a gatyámból lefeküdtem és elkezdtem maszturbálni. A fiam felült nézte amit csinálok, majd megszólalt. Oly profin csinálod és ha nem nagy kérés nekem is csinálhatnád úgy nem csak látnám érezném is a technikádat. Picit zavarba jöttem a kéréstől, de már én is eljutottam egy szintre az izgalmi állapotomba és nem volt teljes kontrolom. Így hát felültem a piperés táskához hajoltam és beletúrtam. Szerencsére a feleségem testápolója is benne maradt így magam mellé tettem a fiam mellét meglöktem, hogy feküdjön a hátára és a flakonból rácsepegtettem a farkára és a kezemre és óvatosan megérintette az éppen csak pihéző még kifejletlen, de kemény férfi farkat. Szinte villámcsapásként éreztem az érintést, de egyből szexuális melegség is eltöltött mire magyarázatot nem találtam, de nem is kerestem.
Előbb alig értem csak hozzá és finoman húzogattam a kezem az egész 15 cm-es szerszámján, majd szorítottam a fogáson és fitymájára összpontosítottam. Előbb egymás szemébe néztünk, de István lassan becsukta a szemét és elkezdte mozgatni a csípőjét. Szabadkezem megnyálaztam és a bimbó udvarát kezdtem egy ujjal simogatni egyre kisebb körökben. Mire a bimbóhoz értem már kidudorodott és az érintésemre megrándult a fiam egész teste. Tudtam már nem azt figyeli mit csinálok hanem az élvezetre koncentrál. Még elidőztem egy kicsit a melleinél, de a farkán a kezem ütemes mozgását nem hagytam abba. A melléről az ujjbegyemmel haladtam lefelé, bepiszkáltam a pupjába, megcirógattam a golyóit majd a feneke rózsája körül kezdtem matatni. Éreztem farka egyre keményebb és gyorsítottam rajta a mozgást. István az egyik kezével a bimbóit kezdte felváltva morzsolgatni a másikkal meg a combom simogatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 A57L 2015. 06. 7. vasárnap 05:44
Ez gyenge.
#20 x124 2013. 12. 5. csütörtök 22:03
Jó!
#19 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:48
Hááát enyhén homo...
#18 v-ir-a 2010. 03. 27. szombat 22:07
egyetértek azzal, hogy az szinte természetes ha két nő nyalja falja egymást...de ha ugyanezt két pasi csinálja ,az már undort keltő ...nevetségesez ez a fajta hozzáállás. nekem is tetszett az egész történet
#17 egy ember 2008. 11. 25. kedd 13:50
Kicsit homi a sztori, de szépen leírta az érzelmeket is, kár hogy nincs folytatás.
#16 Sztrapacska 2005. 02. 18. péntek 13:07
Nem igen szoktam írni hozzászólást, de hetero léttemre szuper történetnek tartom. Akik lehúzzák, pocskondiázzák nem látnak a sorok mögé, nem érzik meg az ember belsejéből áradó maximális gyönyört. Míg olvastam bizony elsírtam magam férfi létemre. Köszönet az írónak e gyönyörért.
#15 chris 2004. 12. 20. hétfő 14:31
"ha nem akarok gátlásokat a fiamba"
nevelni, ültetni?
"Farka és egész teste elkezdett rángatózni minek hatására maximális sebességre kapcsolta a keze a farkamra tapadt megszorította"
#14 Bratyó 2004. 12. 19. vasárnap 06:59
Steve, csak dicsérni tudom ezt a történetet.És teljesen igazad van abban amit irtál.Sajnos sokan ellégé negativan értelmezik e fajta irásokat.
#13 otto 2004. 12. 17. péntek 06:45
abrakadabra barátocskám. nem kéne köpönyeget forgatni. egyszer ezt írod "Törölték a negatív hozzászólásokat. GG.
A történet rosszullétet keltö. fínoman szólva". tegnap éjszak meg valahogy rájöttél, hogy valaki manipulálja a dolgokat. talán, mert vannak olyan emberek kiknek tetszik ez a fajta eseménysorozat. Steve ha lehet folytasd ezt a storyt is király vagy!
#12 abrakadabra 2004. 12. 16. csütörtök 23:32
nekem úgy tűnik itt egy lejárató hadjárat van az oldalon és ezt a történetet Steve lejáratására készítették. Csak így tovább törté-net..
#11 otto 2004. 12. 15. szerda 21:12
Szerintem király! 10-pötty
#10 Steve 2004. 12. 15. szerda 10:01
Bocsánatot kérek azoktól az olvasóktól kiknek ez a történetem nem jött be. Sajnálom azt is, hogy a mi társadolmunk még nem tolerálja a homo kapcsolatot. Sajnálom, hogy azok akik csepegnek az élvezettől mikor azt olvassák, hogy anya és lánya ki lehet csak 11-12 éves nyalják falják egymást többszörösen élélveznek olvasás közben és azt nem tartják pedofil-leszbikus történetnek! Sajnálom, hogy kimertem írni gondolatom, érzéseim, akkor lehet a többi írásom is ilyen fos és hányingert keltő! :)))))))))))
#9 gerontofil 2004. 12. 13. hétfő 17:58
Nagyon avét....hányinger!!!!!!!Minusz 10pont.
#8 Liv 2004. 12. 13. hétfő 12:23
Szóhoz sem jutok... ez egyszerűen gusztustalan... negatívba nem lehet pontozni?
#7 Petr 2004. 12. 12. vasárnap 17:38
Még jó hogy előbb elolvasom a kritikákat mielőtt a storyt kösszi srácok!!!
#6 tonio 2004. 12. 12. vasárnap 02:18
Egy új "csillag " a törté-net egén:))) Bakker, a felénél esett le, hogy ez egy HOMO családi sztori.. Öeee....... 1-es!
#5 Ben 2004. 12. 11. szombat 18:29
Szerintam nagyon jó!!!
10
#4 wergy 2004. 12. 11. szombat 18:17
katasztrófa...
#3 tomi 2004. 12. 11. szombat 16:58
Mi a szar ez?
#2 tomi 2004. 12. 11. szombat 15:40
undorito..