A+ A-

Dugj meg Zsolti!

Te hogy találtál rá Lacikára? - kérdeztem aztán megint Józsitól.
- Lacika! Nem baj, ha most elmesélem ennek a két fasznak? - kérdezte meg Lacikát Józsi.
- OK! Beszélj csak róla nyugodtan! Nem hiszem, hogy eljárna a szájuk! - adta meg a beleegyezést Lacika, s Józsi nagy lélegzetet véve nekifogott a mesének. Odahúzódtunk hozzájuk, s most a színpad közepén lévő matracon piknikeztük mindannyian. Józsi elkezdte a meséjét:
...Mielőtt rátérnék Lacikámra, azért pár szóval magamról is mesélnem kell. Szóval azt tudnotok kell, hogy férfival egészen a bevonulásomig csak Zsolttal, az unokatestvéremmel voltam együtt. Ahányszor csak elmentünk bulizni, vagy meghívott magához, akkor minden esetben a vége azt volt, hogy jó alaposan bevágta méretes dákóját a seggembe, s addig baszott, amíg csak el nem aludt.
Ő kábé 5 évvel volt idősebb nálam, egy jó kedélyű, bohém srác viszonylag izmos testtel, de főleg elég hatalmas farokkal megáldva. Volt egy kis garzonlakása a városban, s ha bulizni hívott, akkor mindig nála aludtam, s csak másnap mentem haza a szüleimhez falura.
Eleinte semmi jelét nem adta annak, hogy a saját nemét (is) szereti, hiszen a bulikba különböző csajokkal táncolt, szédítette őket, de állandó csaja nem volt sohasem. Viszont annál több fiúbarátja, akikkel eléggé tisztességesen iszogatott ilyenkor. Én meg fiatalabbként örültem, hogy csupa idősebb srác között forgolódhatok, akik teljesen bevettek a csapatba. Itt főleg a sportról, meg a hódításokról ment a duma, de érdekes módon nem mindig csajokról szólt a téma.
Aztán egyszer az unokatesóm annyira berúgott az egyik bulin, hogy nekem kellett őt hazavinnem taxival. Amint hazaértünk, lerogyott a kanapéra, s megkért, hogy vetkőztessem le. Nagyon nehezen sikerült lecibálnom róla a zakóját, az ingét, a nyakkendőjét, majd következett a nadrágja, amit véletlenül az alsógatyájával együtt sikerült lehúznom róla. Ténykedésem végén ott hevert a kanapén tök csupaszon, s amíg én a ruháit raktam le az egyik fotelre, addig ő - láthatóan jól érezve magát - a farkával játszadozott, s ennek eredményeként a markában teljesen mereven ágaskodó pénisszel fogadott, amint visszafordultam hozzá.
Annyira zavarba jöttem, hogy sem megmukkanni, sem pedig semmilyen megjegyzést nem mertem rá tenni, csak reszkető kezekkel és lábakkal álltam előtte.
Ekkor ő rám nézett, s egyik kezével a nadrágom csatjához nyúlt, s nekifogott nagy nehezen fél kézzel kifűzni azt.
- Vetkőzz te is! Vagy itt akarsz állni egész éjszaka? - szólt oda az italtól akadozó nyelvvel.
- Jó, vetkőzni, tudok magamtól is! - dadogtam én is válaszként, s ellépve keze ügyéből reszkető kezekkel kezdtem neki a vetkőzésnek én is. Egészen addig vetkőztem, hogy már csak az alsógatyám volt rajtam, amikor az unokatesóm rám szólt megint:
- Azt se hagyd magadon! Ne legyél már szégyenlős! - mondta lassan tagolva a szavakat.
- Nem szeretném! - szégyenlősködtem.
- De azt is! Itt én vagyok a házigazda! Amit mondok, annak úgy is kell lennie! - szólt rám erélyesebben Zsolti.
Nem akartam az erősen ittas sráccal tovább vitatkozni, ezért hátat fordítva neki megszabadultam erényességem utolsó bástyájától, az alsógatyámtól is, s azt levéve magamról a ruháim tetejére dobtam. Amikor én is teljesen meztelen lettem, visszafordultam felé, s láttam, illetve már hallottam is, hogy Zsolti közben felült az ágyon, majd amint felé néztem, fel is állt.
Mondanom sem kell, hogy a - feltűnően kevés szőrrel övezett - farka már, illetve még mindig mereven ágaskodott kezében, mivel egész idáig szép nyugodtan simogatta, izgatta szerszámát.
- Na öcsi! Itt az idő, hogy elmúlasszuk a szüzességedet! - vetette oda nekem, s odalépve hozzám egész nyugodtan megfogta lagymatag hímvesszőmet.
- De Zsolti! Hát te mégis csak az unokatestvérem vagy! - hápogtam a megdöbbenéstől.
- Épp ez a jó! Egyrészt családban marad, másrészt pedig vigyázni fogok, hogy neked is jó legyen, hogy te is megemlegesd azt, amikor elveszted végre a szüzességedet. - mondta a legnagyobb nyugalommal.
- De, de, de... Én nem is akarom! Én nem is akarok veled... Én nem is akarok férfival szexelni! - nyögdécseltem teljesen elpirulva, mivel a farkam még mindig Zsolti kezében volt, s gyanúsan éledezni kezdett ott.
- Ááááá, én tudom, hogy te is akarod! Ha meg nem, akkor is szexelni fogunk ma, mert irtóra kanos vagyok! - vágta el a vitát.
- Dehogy! Én nem... - próbáltam ellenkezni, de Zsolti ekkor szép nyugodtan megmarkolta a farkamat a zacskómnál s figyelmeztetően egy nagyot szorított rajta! A fájdalom egy pillanat alatt kijózanított, annyira, hogy most szinte félni kezdtem Zsolttól.
- Na gyere öcsi! Menjünk előbb a fürdőszobába, ott szépen megmosod majd a farkadat, meg a lukadat, aztán pedig megyünk a hálószobába. - adott utasítást, s a farkamnál fogva lódított a fürdőszoba felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 szuszoka199601 2014. 04. 11. péntek 22:11
gut
#8 AlexHun 2012. 06. 27. szerda 22:16
Engem is lerendezhetne egy ilyen bika... Visszavágót nem vállalok...
#7 AlexHun 2012. 06. 27. szerda 22:12
Szuper történet! Mindig felizgat, amikor olvasom...
#6 bistván 2010. 08. 22. vasárnap 16:37
Ez 10 pont. Kár hogy nem én vagyok az öcsi.
#5 v-ir-a 2010. 04. 18. vasárnap 21:17
nekem a szenvedély tetszett benne:-) tök jó volt olvasni
#4 saint 2008. 03. 17. hétfő 06:10
príma:)
#3 Sasha 2004. 11. 25. csütörtök 07:28
A kiváncsiság idehozott, de nem birtam végigolvasni. Maradok a puncinál.. :)
#2 Steve 2004. 11. 23. kedd 14:47
Barátom ez egy oltári jó történet, szinte kedvet kaptam a kipróbálásához. Köszönöm, hogy felnyitottad az én szememet is. Ez hiányzik nekem is.

Baráti Öleléssel:)))) 10pont
#1 Törté-Net 2004. 11. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?