A+ A-

Kedvesem

Sokszor egyedül vagyok. Van egy férjem, aki a haverjaival állandóan a kocsmákat járja. Elhanyagol. 40 éves vagyok.Már nem vagyok olyan szép, mint hajdanán, de nő vagyok. A gyerekeim már nagyok, kiröppentek hazulról, már a sajátvilágukat élik. Főiskolások egy vidéki kisvárosban. Én meg itt vagyok, "teljesen egyedül". A férjemre csak undorral tudok gondolni, de mit tehet egy magamfajta nő. Már nem vagyok olyan fiatal, hogy annyira kapkodjanak utánam. A szexre viszont nagy szükségem lenne, de a részeges férjemre nemigen számíthatok. Ha nagy néha kedve támad, akkor is csak a saját élvezetét hajta. Már évek óta nem simogatott meg. Amikor velem hál, akkor az alatt a 3 perc alatt, durván rámmászik, azonnal belémjön és pár lökés után, már el is sül. Undorodva engedem magamba, és abban reménykedem összeszorított fogakkal, hogy hamar végez.
Egy barátnőm - aki ismeri az életem - ajánlott egy szexshopot. Azt mondta, hogy ott sokmindent lehet vásárolni, ott megtalálható minden, ami egy nőnek kell a szex élvezetesebbé tételéhez. Ez tőlem eléggé idegen volt. "Nem... Nem... én ilyen helyre nem mennék be!" - mondtam neki. Ő nevetett rajtam, és kicsit flegmán azt mondta, hogy elég hülye vagyok, ha nem csalom meg azt a disznót. Persze a barátnőm könnyen beszél, hiszen ő egy tizessel fiatalabb és sokkal jobban is néz ki, mint én. Én már eléggé megcsömörlöttem a férfiaktól. Nem igazán szeretnék a nyakamba venni még egy embert, ezért a titkos szerető elvét elég hamar elvetettem. Nem akartam túl sok bonyodalmat, csak egy kis felüdülést.
Már hosszú évek óta maszturbálással jutok el a csúcsra, de ez mégsem az igazi. Amikor a saját kezemmel kell kielégítenem magam, hiába "mozizok", hiába látok nagyon klassz hapsikat magam előtt, ez mégsem az igazi. Egészen más érzés, ha egy másik - vonzó ember - simogat, csókolgat és kényeztet.
Sok gondolkodás után azonban mégis erőt vettem magamon, és elmentem abba a bizonyos szexboltba. Amikor megláttam a kívülről besötétített üveget, akkor majdnem visszafordultam, de aztán mégis bementem. Az ajtón belépve, kellemes halk zene szólt és a vöröslő félhomályban a bársonyborítású ajtó kissé megnyugtatott. A körülöttem nézelődő férfiak behúzott nyakkal "menekültek" kifelé, amikor felfogták, hogy nő vagyok. Ezen mosolyognom kellett.
A boltban azonnal észrevettem a szexlapokat, gyorsan odaléptem és szórakozottan nézelődtem. Úgy tettem, mintha az újságok miatt jöttem volna be. Óvatosan körbenéztem. Aztán határozott léptekkel a segédeszközökhöz léptem. Közben észrevettem, hogy az eladó felfigyelt rám. "Most már azért is végigcsinálom" - gondoltam magamban, és tüzetesebben megtekintettem a kínálatot.
Néhány dologról, a mai napig sem tudom, hogy mi lehetett, de szerencsére voltak olyan "eszközök" is, amelyekről kétségtelenül meg lehetett állapítani, hogy mi az és mire való. Néhány műfasz kissé túlméretezettnek tűnt, de volt pár darab, mely igen vonzóan meredezett felém. A legtöbb szinte megtévesztésig hasonlított egy igazira. Némelyiket meg is lehetett fogni, ezek direkt "tapintás céljára" voltak kibontva a díszes csomagolásukból. Mivel az áruk eléggé borsosnak tűnt számomra, ezért úgy döntöttem, hogy először egy szerényebb kivitelű, de kívánatos "olcsóbb modellel" ajándékozom meg magamat.
Amikor a kiválasztott cikkszámot bediktáltam a boltosfiúnak, ő teljesen "pókerarccal" nyúlt a háta mögé, és vette elő a megfelelő díszes dobozt. Fizettem, ő pedig megköszönve a vásárlast egy reklámszatyorba rejtette "újdonsült barátomat".
Hazafelé tartva úgy éreztem mindenki engem bámul, olyan érzésem volt, mintha mindenki tudná, mit rejt a szatyor. Sietve tettem meg az utat hazáig. A konyhaasztalon egy cetli fogadott: "Elmentem a Janival, majd jövök!" A jól ismert üzenetet bevágtam a kukába, majd a hálószobába mentem. A "kis édest" kicsomagoltam, majd a piros kis kupakot lecsavarva a "használati utasítást" követve belehelyeztem a mellékelt két elemet.
Egy pici gombnyomásra hirtelen zümmögő hangot hallottam és a "szerszámocska" megmozdult. Hirtelen kicsit furcsán néztem a kezemben tartott bólogató - mocorgó fütyire, aztán kapcsoltam. Hirtelen elhatározással a fotelbe dobtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:28
Jóletvolna a folytatás.
#5 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:46
Jó kis mese.
#4 hairy_pussy 2014. 02. 27. csütörtök 06:12
10p
#3 VÁÓ 2003. 04. 11. péntek 20:59
Mesélj tovább!
#2 Lestat 2002. 08. 9. péntek 15:58
A történet nagyon tetszett (10), ellenben úgy gondolom, hogy még egy 40-es nő is találhat magának alkalmas (szex) partnert...
Egy szeretőre nem kell mosni, vasalni, csak időt és helyet kell találni a találkákra és kész...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?