A+ A-

A szenvedő lepedő

Két éve is van, hogy gazdámhoz kerültem.
Egyátlagos fehér lepedő vagyok. Napközben az ágynemű tartóban pihenünk. Itt szoktuk kicserélni gondolatainkat a testvéreimmel: a kispárnával, a paplannal és a takaróval. De este vége a jó világnak: leterítenek az ágyra, rám rakják a párnát és paplant. Kisidő múlva megjelenik a gazdánk, Zsolt. Csakhogy ő általában nem egyedül fekszik belénk, hanem egy nőtársával együtt. Ha egyedül tölti az éjszakát bennünk, nekünk az is nagy megpróbáltatásokat jelent, mert állandóan összegyűr reggelre. De ha egy nővel, az maga a pokol!
Most az elmúlt éjszakát írom le, hogy jobban megérthessétek milyen kínokat is kell elviselnie egy lepedőnek:
Úgy este 11óra lehetett, amikor Zsolt megzavarta békés nyugalmunkat az ágyneműtartóban, és felpakolt minket az ágyra. Ezután eltűnt, valószínűleg a fürdőbe mehetett aktuális barátnője után, mert a vízcsobogást már felpakolásunk közben is lehetett hallani. Zsolt egy olyan huszonéves srác, aki nagyon könnyen talál magának nőt, és ezt ki is használja: egy barátnőjét sem láttuk három alkalomnál többször. Újdonsült nője, Dóri viszont elődeihez képest jobban nézett ki: legalább 100-as mellek, lapos fenék, vékony derék, helyes arc.
Nem sokkal később Zsolt és barátnője Dóri megjelentek az ajtóban, nagyon el voltak foglalva egymással. Zsolton egy boxer volt csak, a lányon pedig egy rózsaszín teljesen átlátszó tanga és egy hozzá illő melltartó. Először csak hosszan csókolóztak, aztán Zsolt egyre lejjebb merészkedett a puszikkal, kikapcsolta a lány melltartóját és a gyönyörű melleit vette kezelésbe nyelvével. Dóri bimbói gyorsan megkeményedtek, jelezve, hogy élvezik a játékot. Ez eltartott egy ideig, majd Zsolt rámültette a lányt, és éreztem, hogy kezdek elázni puncijának nedvétől. Zsolt odalépett Dórihoz, aki nem sokat gondolkodott azon, mit csináljon. Egy határozott mozdulattal letépte a fiúról a boxerét és szájába vette annak nagyon is merev férfiasságát. Már nem egyszer láttam Zsolt merev hímtagját, de most mintha az átlagosnál is merevebbnek látszódott volna, úgyhogy lelkiekben fel kellett készülnöm egy nagyon vad éjszakára. A lány nagyon érzékien szopta gazdámat: először csak nyelvével nyaldosta annak makkját majd egyre többet engedett szájába, végül több mint fele eltűnt ajkai között. Ezután ritmikusan mozgatta fejét és Zsolt engedte, hogy a lány azt csináljon falloszával, amihez csak kedve van.
A fiú nem akarta hogy idő előtt véget érjen az éjszaka, ezért szólt a lánynak, hogy hagyja abba, mert hamarosan elélvezne. Dóri engedelmeskedett, majd levette teljesen átázott bugyiját, és combjai közé nyomta Zsolt arcát. Zsolt olyan ügyesen nyalta a puncit és a lány már annyira be volt indulva, hogy nem kellett sok idő ahhoz, hogy hangos nyögések közepette elélvezzen. A lány rángatózásától kezdtem összegyűrődni de tudtam, hogy az éjszaka csak most kezdődik. Zsolt felugrott az ágyra és ledobta a földre szegény paplan-testvéremet, mert csak útban volt nekik. Dóri hanyatt feküdt rajtam. Zsolt fölétérdelt és elmerítette szerszámát a lány nedves vágatában. Gazdám őrült tempóban dugta szegény lányt, aki lehet hogy nem csak az élvezettől nyögött hatalmasakat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 09. 15. péntek 23:31
Kibaszottúl jó írás.
#9 sztbali 2016. 02. 14. vasárnap 12:55
Jó, merte eléggé kreatív az író.
#8 zsuzsika 2016. 02. 5. péntek 08:00
Nem rossz.
#7 A57L 2014. 05. 21. szerda 05:11
Nem rossz az írás.
#6 papi 2013. 10. 26. szombat 08:56
Ez egy tuti nézőpont.
#5 genius33 2013. 04. 17. szerda 08:25
Humoros nyes
#4 v-ir-a 2011. 11. 20. vasárnap 22:28
szokatlan aspektusból közelítette meg a szexet de qrva jó nyes
#3 vlado 2007. 08. 26. vasárnap 20:50
10-mert vicces
#2 Scully 2004. 11. 19. péntek 08:49
Dijazom az otletet!
#1 Törté-Net 2004. 11. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?