A+ A-

Országúti kaland

Nyár volt. Tombolt a hőség, de Alexával úgy döntöttünk, nekivágunk egy hétvégi autós kirándulásnak. Ilyenkor legalább nincsenek annyian az utakon. Összecsomagoltunk egy kis kaját meg innivalót, és már otthon se voltunk.
A szőke Alexával néhány hónapja ismerkedtem meg. Új lány a suliban. Nagyon furcsa, hogy éppen az utolsó félévben kellett iskolát váltania, de állítólag nem bírta a régi sulija légkörét. Mindenesetre neki volt jogsija, így szüleim se mondhattak nemet a kis víkendünkre. Csodáltam Alexát. Ő olyan bátor és magabiztos, azon is csodálkoztam, hogy éppen engem választott legjobb barátnőjéül. Sosem voltam az a központi ember, nem szerettem a társaság középpontjában lenni. Alexa teljes ellentéte vagyok, talán azért jöttünk ki ilyen jól egymással. Ráadásképp ő nem fecsegett folyton a fiúkról, igazán komoly beszélgetések folytak közöttünk, zenéről, irodalomról és különböző felfedezésekről. Bár nem volt jó tanuló, nagyon tájékozott ember volt.
Nekivágtunk tehát a pár napos felhőtlen, szülői felügyelet nélküli szabadságnak. Faltuk a kilométereket, élveztem, ahogy a nyitott fedelű kocsiban ülve a szél összeborzolja rőtes hajamat. Nagyokat kurjongattunk, egy-egy felbukkanó kocsinak integettünk. Egy alkalommal egy tűzpiros sportkocsi zárkózott mellénk. Három srác ült benne, akik mindenáron azt akarták, hogy álljunk meg. Én nagyon szívesen megismerkedtem volna velük, egyiküket ismertem is látásból, de Alexa beintett nekik. Tudtam, hogy utálja a korabeli srácokat. Valószínűleg azért nem beszélt róluk soha. Amúgy sokan szerettek volna a kegyeibe férkőzni. Nagyon csinos és szexi lány. Ahogy ott ült a kormány mögött feszes piros topjában, és bőr miniszoknyájában, szinte már gyönyörű volt. A lazán a nyakába kötött, dús keblei felett ide-oda libegő sál minden srácot megőrjített volna.
- Mit bámulsz rajtam? - kérdezte hirtelen, mire én érthetetlen módon riadtan kaptam el pillantásomat róla. Persze rájöttem, hogy ez milyen hülyén nézhet ki.
- Jó a sálad - próbáltam titkolni zavaromat. Ő furcsán mosolygott, de nem szólt semmit.
Még tíz percet mentünk, majd hirtelen lekanyarodott az útról.
- Mi az, megőrültél? Hova hajtasz? - kérdeztem ijedten.
- Ne izgulj, csak pihenünk egy kicsit, mindjárt dél, és én még nem reggeliztem - mondta miután megállt a kocsival. A hangsúlyában volt valami borzongatóan különleges.
- Oké - pattantam ki a kocsiból. - Lássuk, miből élünk! - serénykedni kezdtem az elemózsiás kosárnál.
Alexa komótosan sétált mellém. Magasszárú lakkcsizmájának talpa alatt csikorogtak az apró kavicsok. Előszedtük az élelmet, majd a kocsi nagy csomagtartójára ültünk elkölteni ebédünket. Én elkezdtem fecsegni valamiről. Egyáltalán nem szokásom, de sokkal jobb volt, mintha csendben eszegettünk volna. Volt valami a levegőben.
- Mondd csak, bánnád, ha kérnék a kenyeremhez egy kis mézet? - kérdezte meg hirtelen Alexa.
- Mézet? Azt nem hoztam. De van egy kis lekvár - kezdtem kotorászni a táskámban.
- Ó, talán mégiscsak megtalálom a mézedet - mondta Alexa, amitől elhűltem, miközben kíváncsian vártam a folytatást. Végigsimított a karomon.
- Szép ez a blúz, de nem meleg kissé? - kérdezte, miközben a blúzom ujja után a hátamat is végigsimította.
Mi tagadás, eléggé meleg volt, és egy kicsit meg is izzadtam.
- Részemről megsülök - jelentette ki ő, és a lehető legtermészetesebb módon lekapta magáról a fölsőjét. Ott ült mellettem immáron egy szál melltartóban. Mellei irigylésre méltóan gömbölyödtek a fehérneműben.
- Mit csinálsz? - tettem fel a leghülyébb kérdést, de örültem, hogy végre hang jött ki a torkomon.
- Mézet akarok! - mondta erélyes, követelőző hangon, teljesen szigorú arccal. Megnyalta az ajkait, vonásai ellágyultak, és hozzám hajolt. Én nem tudtam, mit tegyek, így csak ültem lebénulva, várva, mi sül ki ebből. Ő egy puszit lehelt az arcomra, majd a szám szegletére, aztán mélyen a szemembe nézett. Mosolygott, és a számhoz hajolt. Teljesen izgatott voltam, ahogy ajka közeledett az enyémhez, és ahelyett, hogy ellöktem volna magamtól, hagytam, hogy megcsókoljon. Húsos ajka az enyémhez feszült, majd éreztem, amint nyelvével is hozzáér. Nagyon kellemesen puha volt. Akaratlanul is résnyire nyitottam a számat, és hagytam, hogy Alexa nyelve beljebb kalandozzon. Eközben elkezdte kigombolni a felsőmet. Egyik gomb következett a másik után, miközben én még mindig ajkainak hatása alatt voltam. Sosem kaptam még ilyen gyengéd csókot, ilyen lágyat, ilyen puhát. Éreztem, hogy izgalomba jövök. A blúzom szép lassan lekerült rólam, és immár én is melltartóban ültem a kocsin. Alexa kezei a mellkasomat simogatták, be-bekalandoztak a kosarak alá. Két-két ujjával megragadta a mellbimbóimat és morzsolgatni kezdte. Eközben nem hagyta abba a csókolást. Nyelve egyre követelőzőbben kutatott a számban. Halk nyögdécselésemre még erőteljesebben ujjai közé szorította bimbóimat, mire én felszisszentem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 18. csütörtök 08:15
Jó.
#4 listike 2014. 10. 16. csütörtök 15:36
Nagyon tetszett.
#3 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:08
Nem rossz.
#2 firstex 2005. 02. 23. szerda 09:31
Véééééééégre egy shemale sztori! Kicsit kevéske, de a téma kárpótol.
#1 Törté-Net 2004. 10. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?