A+ A-

Nem sejtette...

Figyelem! A következő történet legnagyobbrészt a pisilés körül forog!
A lány akiről ebben a történetben szó lesz, nem is sejtette, hogy ami neki csak egy kellemes egyéjszakás kaland, az nekem a legvadabb álmaim megtestesülése. Annának hívták.
Az egész azzal kezdődött, hogy a volt szobatársam vett egy lakást az ország másik felében. Néhány emberrel együtt engem is elhívott a lakásavatójára. Nem tudott mindenki elmenni, végül velem együtt heten kezdtük az estét: a házigazda, két pár, Anna és én.
Sima házibuli volt, szólt a zene, ürültek a borosüvegek, activityztünk, kártyáztunk. A csajok sajnos elvetették a vetkőzős póker ötletét.
Két óra körül az egyik pár hazament, öten maradtunk. Nem sokkal később a házigazda és a másik páros is kidőlt, ki az egyik, ki a másik szobában. Már csak ketten tartottuk a frontot Annával, hogy ne zavarjunk senkit, kivonultunk a konyhába beszélgetni.
Egész este láttam rajta hogy van esélyem nála, nekem se volt már rég senkim, így kendőzetlenül flörtöltem vele egész este, és ő viszont. Máig nem értem hogyhogy nem volt akkor épp senkije, hiszen nagyon szép lány volt: magas, vékony, a mosolygós arcát hosszú szőke haj és vékonykeretes, lapos szemüveg keretezte. Kicsi, de még a ruhán keresztül is felismerhetően kemény mellei és kissé lapos feneke jól illett az alkatához. Állandó kacagását nem a bor okozta.
Már jó ideje kettesben beszélgettünk, közben pedig söröztünk mert a bor elfogyott. A sör hamarosan megtette a hatását: egy rövid csönd után bejelentette:
-Pisilnem kell!
Megdobbant a szívem. Van egyébként egy titkos perverzióm: eszméletlenül izgalmasnak találom ha egy lány pisil. Néhány barátnőmnek el is mondtam, párszor végignézhettem őket pisilni. De ez most más lenne: ez a lány nem is sejti hogy én mire indulok be. Ez most még izgatóbb! Miután ezt egy pillanat alatt végiggondoltam, nevetve feleltem:
-Nekem is! Menjünk együtt!
Visszanevetett, talán nem is gondolta hogy mennyire komolyan gondolom.
A fürdőszoba elég nagy volt, egy helyiségben volt a wc és egy nagy kád is. Amikor becsuktam az ajtót, kissé zavartan nekitámaszkodott a mosdókagylónak és azt mondta:
-Menj te először!
Kíváncsiság is volt a hangjában, és amikorra kigomboltam a nadrágom és lehúztam a sliccem, ő már a kád szélén ült, szemeit pedig oda szegezte ahol a farkam készült előbukkanni. Már attól a tekintettől felállt volna, hát még a tudat hogy mindjárt pisilek neki! Odafortultam hozz, most vagy soha:
-Szeretnél megpisiltetni?
Harsány nevetéssel válaszolt, de pillanatok alatt odalépett mellém és megragadta a megragadnivalót.
-Így?
Nem kevés önuralmamba került hogy elkezdjek pisilni, majdnem teljes merevedéssel. Az egyik kezemmel én is fogtam az ő kezét, nehogy az elején mellémenjen, mégse otthon vagyok, nem volt kedvem utána takarítani. Egyszer így is majdnem mellément: adtam neki egy puszit a szája szélére, amit ő viszonozni akart és levette a szemét arról amit a kezében tartott. Szerencsére észrevettem hogy balra húzzák a sebváltót és még idejében odanyúltam hogy korrigáljak.
Amikor végeztem, csókolózni keztünk. Ő persze még mindíg nem engedte el, inkább még húzott rajta párat.
-Akkor most én téged. - súgtam a fülébe.
-Dehát hogy akarnál megpisiltetni? Én nem tudok állva pisilni... - motyogta zavartan. Látszott rajta hogy tetszik neki a játékunk, de nem volt biztos benne hogy egy vadidegen srác előtt akar pisilni.
Újabb csók következett, tudtam hogy inkább a tettekre kell bíznom a dolgokat.
-Dehogynem tudsz! Megtanítalak.
Azzal bezártam az egyelőre csak becsukott fürdőszobaajtót. Nem hagytam hogy mondjon bármit is, átöleltem, majd ledugtam a két kezemet a nadrágjába, és jól megmarkoltam a két fenekét. Kicsit vissza, most már a bugyijába hatoltam be. Halkan nyögött a fülembe, tetszett neki a dolog. Pár másodperccel később eszébe jutott, hogy miért is jöttünk ide:
-Már nagyon kell...
Egy félreérthetetlen mosoly után vetkőztetni kezdtem: kigomboltam a nadrágját, és a bugyijával együtt húztam le róla. Nem ellenkezett. Az ellen se tiltakozott hogy a puncijára is nyomtam egy csókot. Teljesen szőke volt, még odalent is vékony világos szőrszálak borították. Szerencsére nem a teljes csupaszság híve volt. Mire felnéztem már kikapcsolta a melltartóját a pólója alatt, csak le kellett róla húzni. Egy szempillantás múlva már ott állt előttem teljesen meztelenül, farkmeresztően gyönyörű volt.
Gyorsan megszabadítottam saját magamat is a ruháimtól, majd kézenfogba besegítettem a kádba. Kíváncsian, egy szó nélkül várta most mi fog történni. Megfordítottam, pedig szívesen néztem volna még tovább a melleit és a punciját, de tudtam hogy ami most következik, ahhoz hátulról kell átkarolnom. Bárcsak lett volna ott egy tükör valahol!
-OK, most kicsi terpeszt, amekkorát a kád enged ... jó és most kicsit pucsíts előre - közben segítettem is neki kézzel, különben is szívesen fogtam meg a fenekét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 2. vasárnap 09:04
Nem rossz.
#3 LastAngel 2010. 11. 30. kedd 14:18
Szia!
Elkezdtem utána olvasni ilyesmi "perverzióknak", itt,más-más íróktól, hogy meglássam benne a jót, esetleg szépet, s azt hiszem a legjobb helyen kezdtem smile Köszönöm
#2 tiborg 2010. 10. 7. csütörtök 09:18
Kedves kis tortenet,cifralat nelkul. Nekem tetszett!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?