A+ A-

Feleségemmel másképp

Tegnap este ahogy a feleségemet néztem alvás közben, arra gondoltam, milyen szerencsés vagyok, hogy ő a párom. Nem tudom miért, de eszembe jutott egy régi történet amin jót mosolyogtam az ágyamon fekve és úgy döntöttem leírom nektek. Kicsit talán messziről fogok indulni de igyekszem a legkerekebben megfogalmazni az egészet, hogy értsétek mi miért történt akkor...
Egy Bécstől nem messze lévő városban éltünk akkoriban, mert a munkám oda kötött. A feleségem is talált magának állást ideiglenesen, valami marketing cégnél, úgyhogy ifjú házasként alig vártuk a délutánokat, amikor meghitt pillanatokat tölthetünk együtt az ágyban, a fürdőben, és egyéb helyeken a lakásban. A lakást a cég bérelte, én sokadik ott lakónak számítottam. Volt egy hálószoba, és egy egyterű konyha-nappali. A pikantériája hogy a nappali be volt süllyesztve és a kanapé olyan alacsony volt, hogy szinte egyből feküdni kellett nem ülni, de azért meg lehetett szokni. Szexuális életünk konzervatív volt és mondhatom, (bár sok helyen szeretkeztünk, a repülőtől kezdve a vonaton át egészen nyílt helyekig, mindig megmaradtunk a "hagyományos" pózoknál és az 1-1-es felállásnál) ezt a kis megingást követően az is maradt. Sem előtte, sem utána mással nem próbáltuk és nem is akartuk próbálni mással.
Történt egyszer, hogy hazaugrottam édesanyámhoz, gondoltam meglepem egy szál virággal. Nagy meglepetésemre a köszönésemre nem érkezetett válasz. Benéztem minden szobába, de nem találtam otthon senkit. Rögtön vettem a mobilt és tárcsáztam, amikor még a hálóba is benyitottam. Érdekes látvány fogadott. A lepedő összegyűrve, a párnák a földön és az ágy egyik végében egy vibrátor volt. Olyan tapaszthatós fajta, szép hosszú, olyan 20-22 cm-es lehetett. (Anya, mióta meghalt apa egyedül volt és úgy látszik ezt a módját választotta a szexuális vágyainak kielégítésre). Eközben kicsöngött a telefon. Néhány másodperc után az ismerős hang szólt bele.
- Szerbusz fiam - szólt Anya a kagylóba - hát te?
- Hát te? - Kérdeztem vissza- meg akartalak látogatni.
- Az ma nem fog menni elsőszülöttem, mert nem leszek otthon csak késő este. Átugrottam a ide szomszédba kártyázni.
- Rendben van akkor nem is megyek fel - kamuztam, azzal elbúcsúztunk és letettük a telefont.
Nem tudom mért de a Vibrátor rögtön felkeltette az érdeklődésem, talán azért mert még élőben sosem láttam és sosem fogtam ilyet. Leültem az ágyra, és a kezembe vettem a szerszámot. Fura volt, puha anyag de szép nagy. Jóval vastagabb mint az én szerszámom és jóval hosszabb is. Eljátszani a gondolattal, mi lenne ha a számba venném. A gondolatot pedig tett követett és egy hirtelen ötlettől vezérelve kimentem fürdőbe, lemostam alaposan és finoman a számba vettem. Vicces volt. Néztem magam a tükörben, hogyan kezdek el bekapni egy műfaszt a számba. Rögtön eszembe jutott, hogy milyen mérges szoktam lenni a feleségemre, ha nem nyeli tövig, ezért elhatároztam megpróbálom az egészet benyelni. Hát mit ne mondjak, nem volt egyszerű, vagy 30 percig kísérleteztem, köhögtem, krákogtam, köptem, és még ki tudja mit csináltam mire, folyamatosan le tudtam nyelni vagy 3-4 egymást követő alkalommal a műpéniszt.
Ekkor nagy büszkeség töltött el, hogy megy ez nem tudom mit izélnek a csajok. Ekkor megjelent egy kaján mosoly az arcomon, ugyanis eszembe ötlött, hogy van még egy dolog, amit az asszony nem szívesen enged. Ha seggbe durrantom. Egy párszor csináltuk, de azt mondta fáj és hagyjuk. Miután nem vagyok erőszakos típus ezért azóta ezt nem is csináltuk, viszont most óriási kíváncsiság lett rajtam úrrá, hogy mi az ami ennyire fájhat neki benne. Miután tapaszthatós volt a dolog szinte gondolkodás nélkül oda vágtam a csempéhez, ami ott is maradt. Elkezdtem kigombolni a nacim, közben pedig magammal veszekedve azon gondolkoztam, kell-e ez nekem. De valamiért, nem tudom megmondani mért, úgy döntöttem megcsinálom. Odaálltam a falból kiálló fasz elé, és oda helyeztem a popsimhoz. Nem akart csúszni. Rögtön eszembe ötlött, mekkora állat vagyok, hogy nem használok sikosítót. Persze jött egyből a kérdés, honnan lenne nálam?
Rögtön Anyu hálója jutott eszembe, mert gondoltam neki majd lesz, ha már vibrije van.
Gyorsan berohantam a hálóba és aki keres az talál alapon megleltem a kincsemet. A biztonság kedvéért jó nagy adagot nyomtam a műpélóra, majd ismét mögé helyezkedtem, és elkezdtem finoman rácsúszni. Tényleg fájt. Nehezen ment előre állandóan kiakart fordulni ezért az egyik kezemmel folyamatosan tartanom kellett. Végre a hegye áttörte a hátsó részt és mint egy becuppant, mondhatnám beakadt. Na ez még jobban fájt. Nem mertem mozdulni, vártam, hogy a fájdalom alább hagyjon. Kis idő múlva amikor csillapodott a fájdalom, elkezdtem beljebb csúszni. Érdekes módon azt vettem észre, egész kellemes volt, ráadásul a farkam is elkezdett ágaskodni. Önkénttelenül is magamhoz nyúltam, és húzni kezdtem a bőrt a farkamon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2017. 12. 29. péntek 00:29
A buziskodás nemkelletvolna.
#9 papi 2016. 02. 27. szombat 09:32
Tetszett.
#8 hairy_pussy 2013. 11. 10. vasárnap 16:46
mindig a pia
#7 Peter Hun 2013. 11. 10. vasárnap 11:51
Klassz történet!
#6 genius33 2013. 03. 8. péntek 17:05
Egészen remek smile
#5 v-ir-a 2010. 09. 4. szombat 00:32
egy ilyenben simán benne lennék, de nem részegen az tuti smile
#4 Csabi 2009. 08. 3. hétfő 13:23
Nagyon jóóóóóóóóóó!!!
#3 papi2007 2009. 03. 29. vasárnap 16:00
szerintem jó volt , nagyon állt a farkam, egyszer én is kiprobálnék ilyet
#2 Gege 2007. 10. 27. szombat 15:00
Klassz és nem pusztán ujjból szopott
#1 Törté-Net 2007. 10. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?