A+ A-

Ning

Fordítás: Eredeti történet
A történet pusztán a fantázia műve. Minden szereplő természetesen betöltötte a 18-at.
A kicsi Ning pislogott felnyitotta a szemeit és mozdulatlanul feküdt, teljesen tanácstalanul. Ötlete sem volt, hogy hol van. Úgy érezte, hogy sokáig volt eszméletlen... és egy számára teljesen idegen helyen van. Nem hallott semmilyen ismerős hangot vagy zajt - nem hallotta az ökrök zaját ahogy a családi rizsföldeket szántják, az anyukáját amint a testvéreire kiabál, hogy fejezzék be az ebédet, a nagyapja horkolását a kertben - semmit. Csak tündéri csendet.
Arra gondolt, hogy talán ez is a nagyapja eggyik vallásos kirándulása. Gyakran elvitte őt a nagyapja, csodálatos új helyekre, hogy imádkozzanak és rituálékat adjanak elő az Isteneknek. Például múlt héten, a Sárga Folyónál jártak, és azt mondta neki a nagyapja, hogy ha nem imádkoznak, idén ismét el fogja önteni a folyó a rizsföldjüket. Igy hát imádkozott, azon különös módon ahogy nagyapa tanitotta neki. Meztelenül, széttárt lábakkal, miközben a nagyapja a puniját maszirozta, és nedvesre nyalta a kicsi melleit. Nagyon szerett imádkozni. Mégjobban szerette, amikor, imádkozás után, nagyapa engedte, hogy az arcára üljön, és a punijával beszélgessen.
Igen, ez a különös hely, biztos nagyapa egyik ujjab kirándulási pontja. Nem volt meglepve, hisz ma volt a szülinapja, tehát nagyapa biztos ajándékot is fog neki adni. Ning, nem tudta pontosan mennyi idős, the az édesapja mindig mondta, hogy egyre idősebb, mivelhogy, már régóta elkezdett maszturbálni. Az apja, találni szerett volna neki egy fiút akit elvegyen, de nagyapa édesen közbeavatkozott és megakadájozta. Nem akart, férjhez menni. Ning, a nagyapjával szerett volna maradni.
Ning felkelt a roskadozó kiságyról amin feküdt, és a kicsi szoba ablakához sétált. Meglepődött, mert a feneke nagyon fájt. Azt gondolta biztosan leeshetett rá, amikor elájult. Kinézett az ablakon, és megörült, mert egy ismerős kép tünt elé. Csak a Sárga Folyó másik oldalán volt, azoknak az új hoteleknek egyikében amibe a fehér emberek gyakran szoktak lakni.
Kitörölte, a feketén csillogó haját az arcából, az ajtóhoz sétált, és megpróbálta kinyitni. Úgy tünt mintha kivülről be lenne zárva. Egy kicsit eluralkodott rajta a pánik, és erősebben húzta meg az ajtót. Az nem nyilt ki. Mély levegőt vett, majd visszasétált a kiságyhoz, és leült gondolkozni.
Egy különös szobában volt, különös, kicsi, ruhák takarták a filligrán alkatú testét, és a szobája ajtaja zárva volt. Mit tehetne? Ismét fellélegzett és megnézte a ruháját, amit eddig még nem látott. Olyan stilusu volt, amilyet még életében nem látott, baloldalt, a vállai teljesen meztelenek voltak, és éppen csak a mellbimbóját takarta a ruha. Rövid volt az alja, és akármikor lépett, a fehér bugyija tündökölt ki alólla. És a cipője! Magasak voltak a sarkai igy ő maga is magasabb lett az 5 lábnál, amennyi eddig szokott lenni.
Úgy igazgatta a haját, hogy ráessen a két vállára, és igy az jobban takarta kicsivel a fehér bőret. Az újjaival megpróbálta feljebb húzni a ruháját, de nem sikerült. Újra mélyet lélegzett. Talán imádkoznia kellene a biztonságáért, de nem tudta levenni a ruháját, ezért úgy döntött, hogy ruhástól kezd neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 06. 10. kedd 03:39
Egész jó
#4 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:43
Ez kevés.
#3 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:07
Nemrossz smile
#2 A Hegylakó 2004. 10. 24. vasárnap 04:09
Elgondolkodtató.
#1 Törté-Net 2004. 10. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?