A+ A-

Én, az unokabátyám és az öccse

Tavaly nagynénémhez mentem látogatóba. Egyik este TV nézés után a fürdőszobába mentem, hogy megfürödjek. Észre sem vettem, hogy 21 éves unokabátyám utánam lopódzik. Avval a tudattal, hogy már alszik az egészcsalád, az ajtót be sem csuktam, úgy gondoltam hamar végzek.
Levetkőztem és beleugrottam a fürdőkádba, nagy örömmel elkezdtem fürdeni. Egyszer sem néztem ki az ajtón, így nem is láthattam az unokabátyám izguló tekintetét. Sőt még azt sem vettem észre, hogy leveszi egyetlen ruhadarabját az alsó nadrágját. Fürdés közben kissé elkalandozok és csiklómat simogatva élvezkedek, ettől egy kissé be is nedvesedek, de nem merülök bele.
Kiszállok a kádból megtörölközöm és lehajolok, hogy a papucsomat kivegyem a kád alól. AZ unokabátyám közben odaosont közvetlen a hátam mögé. Megfogta hatalmas faszát és a pinámhoz irányította. Mikor jól becélzott, nagyot lökött és a fasza tövig szaladt a már nedves pinámba, közben elkapott, mivel a hatalmas lökéstől majd orra estem. Faszt érezvén a pinámba meg s mukkantam, hanem jobban előre dőlve mozgatni kezdtem az aranyos kis seggemet. Unokabátyám mancsai rátapadtak himbálódzó csöcseimre. Forró szája nyakamat és hátamat csókolta. Pár perc múlva kéjes hullám öntött el, amint a pinámba fröccsent az édes gecije. A gyönyörtől hörögve nyúltam hátra két segge partját fogva szorítottam magamhoz, nehogy valamelyik drága csöpp geci kárba menjen. Egymást csak akkor engedtük el, amikor a kemény faszából már csak egy petyhüdt bőrdarab lett a pinámba. Utána újból fürödtem, de most már Zolival együtt. Ő mosta az én pinámat, én ezt úgy viszonoztam, hogy megmostam drága kis lelógó faszát. A sok dörzsöléstől újból duzzadni kezdett a bőrdarab, ami hamarosan megkeményedett. A fürdőkádból engedett le vizet, úgy hogy ha hanyatt fekszik, ne lepje el az arcát a víz.
Miután visszahelyezte a dugót, elnyújtózott és a lábaim szétvetve kirakta a kád két oldalán. A pinám ott tátongott éhesen a szája előtt. Éreztem amint a forró nyelve végig siklik a seggem lyukán, és tovább halad, majd becsúszik a rózsaszínű lyukba. Hirtelen hátra csúszott és faszát újból belém nyomta. Élvezés után még egyszer megfürödtünk és lefeküdtünk ki - ki a helyére.
E boldog este óta eltelt egy év, de feledésbe nem merült. Következő évbe is meglátogattam őket, de unokabátyám sajnos nem volt otthon, mivel bevonult katonának.
Viszont ott volt az öccse Sanyi, kis 16 éves szűz faszú csupa izom legény. Amikor nem volt otthon más csak mi ketten, levetkőztem előtte, de szégyenkezve elfordult. Odamentem hozzá és őt is levetkőztettem. A fasza izgalmában a hasához simult. Két tenyerem közé fogtam a vérvörös arcát és mellbimbómhoz húztam. Remegő ügyetlen ajkaival szopni kezdte, s mind jobban vadult. Hanyatt feküdtem, magamra húzva Sanyit. Lábaimat dereka köré kulcsoltam és farkát nedvedző pinámhoz irányítottam, majd szűz faszát egyetlen rántással magamba döftem. Meg se mozdult rajtam, így magam alá fordítottam és én kezdtem el kefélni. Pár lökés után elélvezett, majd lelankadt a fasza. Én még csak most kezdtem volna az igazi élvezést, így muszáj volt felállítani aranyos kis faszát. Így megfordultam rajta és szétvetett lábaimmal a nedves gecis pinámat odanyomtam ajkaihoz. Ügyetlenül elkezdett nyalni, de azért kezdett bele jönni az élet szépségeibe. Megfogtam aranyos gecis faszát, húzogatni kezdtem rajta a bőrt, majd megcsókoltam és mind mélyebbre csúsztattam a számba. Ezt már Ő se nagyon bírta velem együtt. Pinámba éreztem, amint egyre jobban gerjedt be, nyelve egyre mélyebbre hatolt a puncimba és egyre több belém lövellt spermát nyalt ki. Nagy élvezettel szoptam a faszát, miközben az vastagodni és keményedni kezdett. Az élvezéshez már nagyon közel álltam, újból megfordultam és pinámba szorítottam a drága faszát. Pár lökés elég volt, ahhoz, hogy sikongatva élvezzek el. Másodszorra neki már nehezebben ment és nem hagyta abba az ütemes lökéseket, míg 10 perc után tele lőtte gecijével a puncimat. Ekkor nagyot élveztem újból. Teljesen kielégülve szorítottuk össze egymást. Egy hétig minden este így ment, de sajnos nekem lejárt a szabadságom és vasárnap este vissza kellett utaznom Pestre. Unokaöcsém kikísért az állomásra. Otthon mielőtt eljöttünk volna rövid miniszoknyát vetetett fel velem és a bugyimat belerakta a kistáskámba. Ballagtunk ki az állomásra egymás mellett. Megvettem a jegyet és még volt az indulásig 30 percünk. Az állomáson bementünk a parkba, egy sötétebb félre eső helyen le akartam ülni, de Sanyi megfogta hátulról a derekamat és előre döntött, majd megfogatta velem a térdemet. Elővette faszát és kilátszó pinámba tette, majd elkezdett lökdösni. Markolászta a csöcseimet, majd a pinámba élvezett, de én is elmentem, a vonatot majdnem lekéstem emiatt a kis numera miatt.
Mikor bejött a vonat elbúcsúztunk egymástól és felszálltam a vonatra. Helyet kerestem magamnak. Nem úgy mintha nem lett volna bőven hely, de én üres fülkébe akartam utazni. Volt is egy üres, amelyikbe én beszálltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.13 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 08. 7. szerda 05:46
Elmegy.
#9 craig 2006. 07. 25. kedd 01:47
ez szar hogy nem veszi észre a csaj hogy mögé mennek sokkal jobb lehetet vollna ha kretivabb vagy
#8 Sasha 2006. 07. 24. hétfő 09:45
nagyon gyenge, le se tagadhatná, hogy fiú írta.haditudósítónak jobb lennél, ott jó ez a tárgyilagos stílus. nem kell másik történet.
#7 gabo 2006. 07. 23. vasárnap 15:27
Na erre kár időt és energiát pazarolni! Ikább olvass az írás helyett, de ha lehet ne ILYEN szennypornót mint a tiéd, hanem inkább valami igényesebbet. Pl.Steve,and.
#6 Anonymus 2006. 07. 21. péntek 14:21
szar
#5 qka 2006. 07. 21. péntek 09:05
0
#4 Bratyó 2006. 07. 20. csütörtök 15:56
Most nézem, nem tudom pontozni a történetet.Lehet hogy nem is baj!
#3 Bratyó 2006. 07. 20. csütörtök 15:54
Hátt !!!!
#2 banurr 2006. 07. 20. csütörtök 12:33
0
#1 Törté-Net 2006. 07. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?