A+ A-

Besurranó

Három halk kopogás az ajtón. Tamás felriadt, egy pillanatra csak nézett maga elé, aztán automatikusan válaszolt: "Igen!" Illetve csak akarta ezt válaszolni, mert ami a torkán előtört, csak részben hasonlított erre. Az órára pillantott, 1:32, vajon ki zavarja ilyenkor? Ekkor nyílt az ajtó, és az egyetemi kollégium folyosójáról beszűrődő fényben egy csapzott hajú lány lépett be, egy szál törölközőbe csavarva, kezében valami aprósággal. "Ő Csilla, a szomszéd szobából" - ismerte fel Tamás. "Szia, mi a gond, elfogyott a fogkrémed?" - kérdezte, mivel közben felismerte, hogy egy fogkefével a kezében áll előtte a lány. Csilla egy pillanatra nem értette a kérdést, aztán "leesett" neki is. "Nem, nem, csak te olyan rendes srác vagy...én meg egyedül éreztem magam, meg magányosnak...és arra gondoltam, hogy...szóval, hogy esetleg...te meg én...szóval...nem is tudom..." Úristen, miket hordok én itt össze! Tényleg, mit is keresek itt?
Egyik barátnője szülinapját ünnepelték, négyen csajok, két emelettel feljebb, egy négyágyas szobában. Készült néhány szendvics, egy bödön bólé (egyikük specialitása, nagyon jól szokta csinálni!), az ünnepelt pedig a barátjától egy rekesz pezsgőt (is) kapott ajándékba, úgyhogy mindenki magához szólított egy üveget. Jót dumáltak, aztán persze a "témára" terelődött a szó, kibeszélték fiúismerőseiket, különös tekintettel "ágybéli" dolgaikra (ilyet nem nagyon szoktak tenni, most is az alkohol nyitotta meg szívüket és szájukat). Valahogy kiderült, hogy egyikük barátnője Tamással járt egy évig, és ahogy egyértelművé vált, hogy ez a Tamás Csilla szomszédja, jól "aláfűtöttek". Mint kiderült, Tamás amolyan "béka"-kategória (az "állóvízben lakik a béka" mondás alapján), visszafogott, kissé bátortalan stílusa valójában egy érzéki, fantáziadús és figyelmes "tehetséget" rejt. Ott ugratták egy jó ideig, hogy miért nem használja ki, hiszen ők -mint szomszédok- jóban vannak egymással, ráadásul Csillának már fél éve nincs barátja, így a hormonháztartása is erősen felborult. Ilyen előzmények után ballagott le a lépcsőn, fejében az alkohol ébresztgette a kisördögöt Tamással kapcsolatban. Azt tudta, hogy ma este egyedül van a szobájában, és a kísértés egyre ott keringett fejében. Aztán beállt a zuhany alá, majd fogmosás után egy szobával odébb lépett, bekopogott...és most itt hebeg-habog. Legszívesebben kifutna a szobából...hogy lehet ilyen idétlen, hogy itt illegeti magát...lehet, hogy Tamásnak nem is tetszik...vagy van barátnője, amiről ő nem is tudott...
Tamás azt hitte, álmodik...vagy valaki szórakozik vele, és ott kint fognak röhögni rajta. De Csilla olyan őszintének, bár kicsit furcsának tűnt. Talán ivott valamit? Aztán különös bátorság fogta el, talán még nem ébredt fel teljesen. A falhoz húzódott az ágyon, felemelte a takarót, és fejével biccentett: "Gyere, bújj ide". Próbált olyan hangsúlyt megütni, ami átmenet a poénos ugratás és a komoly meghívás között. A lány arcán öröm futott át, letette a fogkefét, törölközőjét egy pillanat alatt letekerte magáról és a tartóra dobta. Tamásnak tátva maradt a szája: két formás cici, lejjebb egy kicsit gömbölyded has, árnyékba vesző háromszög-erdő és két formás comb rajzolódott ki az utcai lámpák halvány fényében. Aztán mellébújt a lány, s mivel rajta is csak egy könnyű short volt, alvástól hűvös bőre lelkendezve fogadta a forró, illatos női test simulását. Csilla egy könnyű puszit adott szája szegletére, aztán már Tamás kereste forró ajkait. Csókban forrtak össze, miközben finom ujjak simogatták hűvös bőrét, érezte a telt kebleket hozzásimulni: aztán az ujjak lejjebb jutottak, és megérezték a forró vesszőt. Az utolsó zavaró ruhadarabtól gyorsan megszabadította a lány (persze azért ő sem tiltakozott..), és az ujjak dédelgették, simogatták merev férfiasságát. Ő hanyatt feküdt, a lány oldalt, félig rajta, egyik combját felhúzva próbált minél teljesebb érintéshez jutni. Tamás jobb keze a lány alá szorult, ám így éppen az illatos virágszirmokat érte el. És ha már ott voltak, nem is tétlenkedtek. Néhány felfedező kóborlás, és már ott is jártak a "forrásvidéknél". A lány szájából forró sóhajok törtek elő, ujjai dédelgették a fiút. És Tamás elkezdett suttogni, halk, szenvedélyes hangon: "imádom ezt a nedves pinácskádat simogatni...érezni, ahogy egyre síkosabb, nedvesebb...hallgatni hangodat, ahogy nehezen veszed a levegőt...érezni a duzzadt virágszirmokat...elképzelni, hogy milyen lehet az íze...illatos-ízes nektár...férfiakat bódító cseppek. Beléd csúszni...istenem, milyen forró vagy itt belül...de valami másnak lenne itt a helye...ami ott van az ujjaid között." A lány teljesen elbódult, ilyet még senkivel sem érzett, behunyta szemét, és élvezte a simogatást. A fiú másik keze már a hátán vándorolt, a gerince mentén le és fel, mintha ezer hangya bizsergetné. És a suttogás, a belőle áradó fojtott szenvedély...hihetetlenül izgató volt. Aztán az ujjak feljebb csúsztak, ahogy a fiú hangja is: "izgató megkeresni csiklócskádat...a csuklyás vitézt, aki őrt áll...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 05. 10. vasárnap 06:14
Nagyon jó!
#5 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 07:37
Jó írás.Nekem tetszett.
#4 listike 2014. 03. 7. péntek 14:16
Jó volz.
#3 A57L 2013. 11. 3. vasárnap 05:48
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2013. 03. 31. vasárnap 00:59
egy elírástól eltekintve, nagyon jó smile
#1 Törté-Net 2004. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?