A+ A-

Először a tengernél 1. rész

Még emlékszem a napra. A napra, és arra a reggelre, amikor is elindult a család az első tengeri vakáció felé. Nem rajongtam a buszokért, de magamban elkönyveltem, hogy legalább kényelmesen végigülhetjük az utazást kerülők, térképböngészés és az ezekkel járó egyéb kellemetlenségek nélkül. Az út viszonylag eseménytelenül telt, ha leszámítjuk azt a három órás kényszermegállót a Makedón határon. Egy csaj a buszról hasonlított egy körözött személyre, ezért "állítólag" meg kellett várni, amíg tisztázzák a személyazonosságát. Bár az sem kerülte el a figyelmemet, hogy miután a sofőr átadott egy kisebb összeget a határőrnek, az egyből visszaadta a csajnak az útlevelét és intett, hogy mehetünk. Az út további részében dühöngtem egy kicsit a történtek miatt, majd úgy döntöttem, hogy Görögországig alszom egyet. Csodáltuk a tájat, a virágokat és amit szokás út közben. Érkezéskor mindenkit a saját kis szállása előtt raktak ki. A mi szállásunk egy négy emeletes kis hotelféleség volt, az épület előtt egy nagyon kis diszkrét kerttel és néhány, nekem kicsit giccsesnek tűnő szoborral. Egy hölgy elébünk jött, aki megmutatta a szobáinkat. Kiderült, hogy a foglalásunkkal ellentétben az én és a húgom szobája a negyediken, míg szüleimé az elsőn volt. Apám makacs ember, így egy darabig megpróbált vitatkozni a hölggyel, aki amúgy nem tudott magyarul, sem angolul. Végül az út fáradalmaitól ösztönözve én zártam le a vitát és hozzátettem :
- Ugyan fater, ez legyen a legnagyobb bajunk a nyaralás alatt! Különben is nekem meg a huginak kell majd felmászni mindig a negyedikre nem nektek! - nem is sejtettem milyen hálás leszek még a közénk ékelődött két emeletért.
Így hát megnyugodott mindenki, elfoglaltuk a két szobát, és elkezdtünk kipakolni, majd megegyeztünk abban, hogy kipihenjük az út fáradalmait, és utána irány a tenger. A szoba amelyet kaptunk tetszetős volt. Két ágy, egy dohányzóasztal két székkel, külön fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, és külön kis terasz. Pihenés után persze irányt vettünk a víz felé. Már nagyon kíváncsi voltam az igazi tengerre, így eléggé sikerült kifárasztani magam estig. Alkonyat után elmentünk egy étterembe, ahol két nem várt esemény is történt. Először is amikor tanakodtunk, hogy mit is rendeljünk, az egyik pincér odajött és megkérdezte magyarul hogy segíthet- e. A másik felfedezés sajnos nem volt már ilyen kellemes. Rájöttem, hogy nekem a tenger gyümölcsei nem igazán jönnek be.
Az étterem után megegyeztünk, hogy megyünk vissza a szálláshelyünkre, és kipihenjük magunkat, hogy holnap teljes erőbedobással kezdhessünk neki a napnak.
Visszaérve egyből a teraszra mentem. Gondoltam levegőzöm egyet, és közben gondolkozom a holnapi napon. A hugi odaszólt, hogy ne zárjam az ajtót mert lemegy anyuékhoz. Visszaszóltam hogy rendben van, és tovább nézelődtem. Azon törtem a fejem hogy jó lenne holnap egy csónakot bérelni és kievezni egy kicsit. A héten valamelyik nap kéne egyet jetskizni is. Még sosem próbáltam, vagyis épp itt az ideje. Amikor a jópáradik szúnyog is megtalált, úgy döntöttem ideje bemenni. Éreztem magamon a tengervíz sós mivoltát, így levetkőztem és elindultam zuhanyozni egyet. Kinyitottam a fürdőszobaajtót, és meg sem fordulva be is csuktam magam mögött. Amikor megfordultam hirtelen elakadt a szavam. Ott állt szemben velem a hugim a zuhanyzókádban teljesen meztelenül. Nem tudtam mozdulni sem. A szemem végigfutott a testén. Még soha nem láttam meztelenül. Kicsit husikás, de nem kövér. Szép kislányos telt, mégis előremeredő mellecskéi voltak. A puncija V alakban teljesen szőrös volt, ami érthető is volt, hiszen 15 éves volt, és még nem foglalkozott a fiúkkal és az igazítással. Nagyon felizgultam a látványtól, a kislányos és még elhanyagolt pihés- szőrös kis puncitól. Arra eszméltem, hogy ő sem mondd semmit, csak mereven bámul lefelé. Majd én is lenéztem és észrevettem hogy feláll a farkam és teljesen kemény. A farkamat nézi! Villant hirtelen az agyamba. Nem bírtam ki. Nem gondoltam semmire. Nem is én irányítottam a lábaimat csak elindultam előre. Beálltam mellé a zuhanyzótálba, megfogtam a fenekét és teljes erőmből ráhúztam a hugimat a farkamra. Ő hallatott pár fájdalmas nyögést amiért elvettem tőle a szüzességét, de közben átkarolta a nyakamat és hozzám bujt. Nekem persze ez már mit sem számított. Elborult az agyam, és vadul keféltem a hugim finom szőrös puncikáját, miközben hallgattam, amint a fájdalmast kéjes nyögések váltják fel. Mindkét kezemmel szorítottam a fenekét magamhoz és élveztem, mint még soha. Mindig is imádtam a szexet, és imádtam a barátnőimet is, akik kényeztettek és akiket volt szerencsém kényeztetni, de ekkora vágyban és ilyen állati túlfűtött és szinte tudattalan szexben még sohasem volt részem. Mindig próbáltam kicifrázni a szeretkezéseket. Előjáték, csókolgatás, sok pozitúracsere. De ehhez semmi sem volt fogható. Ott és akkor semmi ilyesmi nem számított, csak hogy szorítsam a hugim fenekét, és hogy tövig belenyomhassam a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sihupapa 2008. 11. 14. péntek 02:35
minusz kettő
#7 fiest 2008. 05. 21. szerda 11:45
jo lenne ha...
1 kicsit lassabban
2 folytatás lenne
3 figyelj hogy az ésszerü felépitésre
#6 kebelbarát 2006. 09. 17. vasárnap 20:51
Ilyen gyengét még nem olvastam 1-es, vagy inkább 0
#5 Sasha 2005. 05. 21. szombat 07:07
csak elindultam előre. Beálltam mellé a zuhanyzótálba, megfogtam a fenekét és teljes erőmből ráhúztam a hugimat a farkamra. Ő hallatott pár fájdalmas nyögést amiért elvettem tőle a szüzességét,

GYENGE, ELKAPKODOTT... 1 PONT
#4 okoska 2004. 09. 29. szerda 07:07
Hát.... sztori jó, de a megfogalmazás elkapkodott. 6pont, de csak azért, hogy legyen önbizalmad a folytatáshoz, ami remélem már érettebb lesz
#3 maci 2004. 09. 24. péntek 19:57
hülyeség
#2 tom 2004. 09. 24. péntek 19:38
Esküszöm majdnem eldurantam a végére.
FOLYTATÁST
#1 Törté-Net 2004. 09. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?