A+ A-

Kriszta a feleségem 1. rész

A kicsi kis feleségem még a kapcsolatunk elején elmesélte, hogy a szex nála nem csak a fiúkra korlátozódik, sőt azt is megbeszéltük, hogy a szexet és a szerelemet külön lehet egymástól választani. Kriszta, a feleségem vékony, jó alakú, helyes arcú kis csaj, nem túl nagy, de nagyon érzékeny kis cicikkel. Volt egy nagyon helyes kis barátnője, Móni, aki nagyon tetszett nekem.
Egy nap megkérdezte Kriszta, hogy mit szólnák, ha Mónit is bevonnánk egy szeretkezésbe. Azt nem tudom, hogy Móninak mit mondhatott, de ő is nagyon kacéran kezdett velem viselkedni. Természetesen igent mondtam.
Egyszer mikor hármasban érkeztünk haza, Kriszta már a liftben elkezdte simogatni a farkam. Ehhez Móni is hamar csatlakozott. Már az előszobában lekerült rólam a nadrág. Móninak a lélegzete is elállt, amikor meglátta az igencsak ágaskodó farkam. Hamar a szájába vette, és a feleségemmel együtt kezdtek szopni. Jó volt őket nézni, ahogy felváltva izgatnak, és közben csókolóznak.
Pár perc után már meztelenül az ágyban voltunk mindketten, inkább Mónira figyeltünk. Először én nyaltam a kis punciját, majd a feleségem is segített. Ezután alaposan megkeféltem, miközben Kriszta simogatott és csókolózott mindkettőnkkel. Ezeket az estéket, így hármasban többször megismételtük. Közben kitaláltam, hogy mi lenne, ha még egy fiút bevonnánk a partyba. A lányoknak nem volt ellenvetése. Javasoltam az egyik nem tul közeli barátomat, bár a lányok nem voltak elragadtatva tőle, de azért belementek.
A barátom Zsolt, mikor megemlítettem neki, azonnal igent mondott. Ahogy megérkezett, egyből a lényegre tért. Egy-két perc csókolózás után, már a fotelban ült le tolt gatyával, és Móni előtte térdelt. Én ezalatt a feleségem édes kis pináját nyaltam. Hamar az ágyon találtuk magunkat. Én és Zsolt hanyatt fekve, engem Kriszta, őt meg Móni kényeztette. Egyszer csak helyet cseréltek és a feleségem kezdte szopni a barátomat, majd egyik pillanatról a másikra fölé guggolt, és kezdte ráhúzni magát a farkára! Az űtő majd meg állt bennem! Láttam, ahogy a feleségem apró nyögések közepette teljesen rá ereszkedik Zsolt farkára, majd elkezd rajta szép lassan vonaglani. Engem közben Móni szopott, de én nem tudtam levenni a szemem a feleségemről, aki a barátom farkán lovagolt, és a hangokból ítélve, amit kiadott nagyon is élvezte. Pár perc után, mikor már tiszta víz volt a háta, óriási nyögések közepette hatalmas orgazmust élt át! A barátom se tudta tétlenül ezt nézni, tele pumpálta a feleségem kis pináját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 06. 14. szerda 09:36
jó írás
#5 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:26
Egész jó.
#4 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:09
Nem rossz
#3 david70 2004. 09. 21. kedd 21:08
Inkább ne meséld el!
#2 Okos Tojás 2004. 09. 21. kedd 09:35
Túl rövid és elkapkodott.
#1 Törté-Net 2004. 09. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?