A+ A-

Kriszta a feleségem 2. rész

Egy házibuliban voltunk, ahol az én barátaim, meg a házigazda öccsének a barátai voltak ott. Én a feleségemmel mentem, aki igen csak csinosan volt öltözve, egy kis szoknya volt rajta, harisnya meg egy kis csizma (nagyon jó lába van). Hát elég szexi volt. El kezdtünk iszogatni, közben a feleségemre rákattant a házigazda öccsének egy barátja. Nagyon fiatal volt kb. 17 éves (én 25, a feleségem 24), vékony kis kölyök arcú srác. Elég piás kis gyerek volt, csak töményt és bort ivott. A feleségemnek tetszett, hogy a kis kölyök ráállt. Egész este beszélgetett vele. Később oda jött és megkérdezte, hogy csókolózhat-e a kis sráccal? Persze én mondtam, hogy ne égessen be, itt az összes barátom. Nem nagyon örült neki, de betartotta. Pár nappal később megint szoba került, szerette volna, ha bevonjuk harmadiknak. Akkor elhárítottam, mondtam nagyon fiatal, meg közel van a baráti társaságomhoz, de láttam rajta, hogy nagyon szeretné, ezért nem zártam ki a lehetőséget.
Kb. 1 hónap múlva összefutottam a kis sráccal, épp megint piázott. Elkezdtünk dumálni, majd megkérdeztem, hogy tetszik-e neki a feleségem. Megijedt, azt hitte féltékeny vagyok és bántani akarom. Mondtam neki semmi ilyenről nincs szó, sőt ha van kedve, beszállhat 3-diknak. Kicsit habozott majd félve igent mondott. Mondtam neki, akkor ugorjunk fel hozzánk. Vett magának 2 db 2dc vodkát és elindultunk. Kriszta annyira meglepődött, hogy meg se bírt szólalni. Kicsit beszélgettünk a konyhában, de a fiú igen nehezen oldódott, kicsit félt. Miután megitta a vodkáját, bementünk a szobába, és a feleségem elkezdte simogatni, bátorítani, majd mondtuk neki, ha úgy érzi, bármikor beszállhat. Én elkezdtem Krisztával csókolózni, majd szép lassan vetkőztetni. Már feküdt az ágyon, amikor a kissrác elkezdett vetkőzni. Kb. 2 másodperc alatt ott állt meztelenül! Innentől nem sokat vacakolt, levetkőzte az összes gátlását is!
Rögtön a feleségem szájába nyomta a félig merev, de így is tekintélyes méretű farkát! Én meg a kis feleségem pináját kezdtem nyalni, de alig hogy hozzá értem, máris csurom nedves volt a kis puncija. Nagyon rá volt izgulva a kis kölyökre. Alig hogy elkezdtem nyalni, már hallottam is a jól ismert sóhajokat, amelyek pillanatok alatt kéjes nyögésekké váltak. 1-2 perc és már tolta is el a fejem, és fordult a kis pinájával a kissrác felé.
Ekkor felnéztem és alig hittem a szememnek, a kis vékony kölyöknek hatalmas farka volt! Már előre sajnáltam Kriszát, hiszen még a farkammal is (kb. 20cm) néha vigyáznom kellet, de ez még csak ez első meglepetés volt.
A srác már a feleségem lába között térdelt és óriási faszával (24-25cm) a csiklóját izgatta, én eközben a fejénél helyezkedtem, és miközben a farkam a szájába adtam, figyeltem az arcát. Kérte a srácot, hogy tegye már be, mert megőrül! Csak legyen kicsit óvatos, mert nagyon hosszú a farka! A kis srác szép lassan betolta a farkát. Ekkor a kölyök várt egy kicsit, majd szép lassan elkezdte kúrni a feleségem. Csodálatos volt nézni Kriszta arcát, láttam, hogy másodperceken belül el fog élvezni. Ezért is nagyon szeretem, hamar fel lehet izgatni, rövid időn belül el tud élvezni egy szeretkezés alatt, akár 8-10-szer.
Na de visszatérve, srác rövid időn belül olyan hévvel kezdte el baszni a kis feleségem, hogy nem hittem a szememnek. A nagy farkát majdnem teljesen kihúzta, majd olyan erővel vágta a kis punciba, hogy az ágy úgy recsegett, azt hittem ketté törik! És mind ezt olyan tempóba tette másodpercenként, kb. 3-4 ilyen lökést tett!
Kriszta már az elején rögtön elvesztett minden kontrolt, egyik orgazmusból a másikba esett. Még a farkamra se tudott figyelni, egyfolytában kiesett a szájából, de nem bántam, mert láttam az arcán az összes orgazmust. Ezalatt azért folyamatosan próbáltam a szájában tartani a faszomat. Kíváncsi voltam, hogy a kölyök meddig bírja ezt az őrült tempót, mert vagy hamar el fog élvezni, vagy erőnléttel nem fogja bírni ez a kis vékony kis srác. Tévedtem!
Ez se nem fáradt el, se nem élvezet el! Ez így baszott! Kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 06. 14. szerda 09:43
ez is jó lett
#7 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:26
Nem rossz.
#6 papi 2013. 12. 5. csütörtök 05:11
Nem értem a lényeget. Ez igy egy káosz.
#5 david70 2006. 03. 22. szerda 19:20
szánalmas történet, a megszoktt klisékkel. félig ernyedten is tekintélyes méretű. Én nem örülnék ha a feleségemet előttem basznák meg. utánna tuti nem lenne a feleségem.
#4 Chris 2004. 09. 27. hétfő 12:50
minden "kis"
#3 okoska 2004. 09. 27. hétfő 06:23
Elkapkodott és szánalmas Rád nézve, ha ez megtörtént! Sajnállak:(((((((((
#2 david70 2004. 09. 26. vasárnap 15:29
Ezek után szerinted jó a feleségednek veled?
#1 Törté-Net 2004. 09. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?