A+ A-

Álmodozás - Menekülés a vadonba 1. rész

A nő napozott. Testén izzadságcseppek folytak le a plédre. Melengette bőrét a napsugár, s kellemes bizsergést hozott a könnyű nyári szellő. Az elalvás és ébrenlét felemás, köztes állapotában volt, amikor elmosódik a valóság és álom közötti határ. Térdben behajlított lábai szétnyíltak, kellemes érzés volt. Elképzelte, álmodozott, mi lenne ha ...
Mi lenne, ha a férfi itt állna felette, s csak nézne azokkal a perzselő, olvadt csokoládé szemeivel. A szeme ..., az a végtelen sötét mélység. Azok az erős, de mégis gyengéd kezek, a telt, puha száj, s a teste ... Milyen szép is volt régen, mikor még ez ezek szemek szerelmesen néztek, a kezek őt simogatták, vagy épp szorították áhítattal. Mikor a férfi hosszú haja az arcát söpörte, miközben szája a mellbimbóit szívogatta, nyalogatta. S az az izmos fenék, melyet annyira szeretett magához szorítani. Milyen jó lenne megint szenvedélyesen szeretkezni, s aztán szerelmesen összebújni az ő indiánjával. Régen így hívta a férfit, indián. Ha a férfi most itt állna...
... A félvér árnyéka rávetődött egy pillanatra a tó partján napozó lányra. Ő azonban semmit nem vett észre, egyrészt, mert a férfi visszalépett a bokor mögé, másrészt el volt foglalva a szökés okozta megkönnyebbüléssel. Nagy, alsószoknyás ruháját felhajtotta a térdéig, lábait szétterpesztette, ingmellét megoldotta, hogy ziháló mellének könnyebb legyen a levegővétel. Rásütött a nap, kellemesen bizsergette bőrét, s a ruha szorítása sem kínozta már. - Hogy milyen apró dolgoknak is lehet örülni! - gondolta. - Bezzeg ha apám látna széttett lábakkal, kikandikáló mellekkel a fűben fekve, ő biztos nem örülne! Eljátszott a gondolattal, hogy teljesen levetkőzik és fürdik egyet a tóban. Ezen az isten háta mögötti helyen ugyan ki láthatná meg. És ő mindig is szerette a tilos dolgokat. Nem állhatja a korlátokat.
Többek között mostani szökése is ennek köszönhető. Az apja hozzá akarta adni egy szottyadt, ráncos vénemberhez, aki ráadásul egy "vén kéjenc". Ezt a szolgáktól hallotta. Meg azt is, hogy a vénség a lovászával hágatja meg az előtte gondosan kikötözött és kékre-zöldre vert nőket. A meghágni szót már ismerte, egyszer kileste amint a lovak párosodnak. Miközben leselkedett először azt hitte az undortól borzong, de aztán érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, s altestén furcsa bizsergés lesz úrrá. Ettől megijedt. Úgyhogy a meghágni biztos nem jó szó. A végét már nem is nézte, elmenekült az istállóból. Mint ahogy az oltár elől is. Most aztán nem mehet haza, mert vagy az apja veri meg, vagy a vénemberhez kell hozzámennie. Nem túl kecsegtető kilátások.
Ahogy ezt végiggondolta, már el is határozta magát. - Most már úgyis mindegy! Megfürdök! S már vetkőzött is. Levetette a cipőit, majd harisnyáit göngyölgette le nagy gonddal. Felséges érzés volt mezítláb lenni a meleg füvön. Teljesen kifűzte ingét, majd kibújt a ruhából is. Már csak az alsó inge volt rajta, mely alig takarta meztelen fenekét, s a kis aranyló háromszöget a lába között. Itt megtorpant egy pillanatra. - Levegyem ezt is? S miközben ezen gondolkodott lehajolt, hogy megnézze nem túl hideg-e a víz? Ezzel tökéletes rálátást engedve, s izgató, de kínos pillanatok szerezve a mögötte leskelődő férfinak.
Az indián már nem látott mást, csak az aranyhajú lányt. Ahogy lehajolt elébe tárult kerek, feszes feneke, s egy kis rózsaszín rés, melyre egyre sürgetőbben vágyott. Ágyéka már úgy feszült, mintha szét akarna robbanni. A péniszét fedő puha bőr minden négyzetcentiméterét érezte. Megoldotta hát ágyékkötőjét, hogy kiszabaduljon lüktető, duzzadó férfiassága. Őrlődött. Legszívesebben azonnal odament volna, s akár erőszakkal magáévá tette volna a nőt, de ... ahhoz túl szép volt. És az túl egyszerű lenne. Neki, aki a vadlovak betörését jobban szerette a vadászatnál is. Semmihez sem hasonlítható a hatalom érzése, a mámor, amely elfogta, ahányszor betört egy nemes állatot. Ez a nő is ilyen. Látta, követte, míg lován idáig menekült. Bátor és gyönyörű, s ő épp ezért rettenetesen kívánta. Szerette volna elcsábítani, betörni, s látni a gyönyört azon az arcon. Azt akarta, hogy kérje tőle, hogy újra és újra magáévá tegye. De ehhez még várnia kell. Nem szabad elriasztani.
- Óh, milyen finom meleg! - s hirtelen elhatározással feje fölé húzta ingét, s ledobta maga mellé. Nagyon szép volt. Vékony dereka kerek fenékben folytatódott, s hosszú, izmos lábakban. Kerek, súlyos mellei megrezdültek minden lépésnél, melyet a víz mélyebb része felé tett. A háta mögött mintha emberi sóhajtást hallott volna, de biztos csak a szél - gondolta. Amikor combját simogatták a víz redői, jóleső érzés kerítette hatalmába. Kellemes, simogató érzés. Ahogy beljebb ereszkedett, a lába közötti részt is elérte a víz, ami egyszerre volt meglepő és borzongató.
Eddig csak a kádban fürdött meztelenül, az sem volt rossz. Furcsa érzés volt, amikor a szobalány puha kendőkkel szappanozta meztelen testét. Csiklandós, érdekes érzés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 05. 31. szombat 04:55
Nem lett rossz.
#5 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:49
Egész jó
#4 valaki 2005. 10. 8. szombat 19:40
Lostot ne merd fikáni vazze :))
#3 Pavlov 2005. 10. 8. szombat 17:22
Csak nem a manapság olya divatos Lost-őrület ihlette? Nem baj, csak kérdezem?
Várom a folytatást!
#2 Andreas 2005. 10. 8. szombat 13:34
Előkészítésnek kitűnő! Várom a folytatást. Eddig 10-es
#1 Törté-Net 2005. 10. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?