A+ A-

A jéghideg szőke bombázó

Az orvosi rendelőben ezúttal is sokan voltak. Megkérdeztem, hogy ki az utolsó beteg, mire egy köpcös ősz úr jelentkezett. Elsütöttem e célra gyártott saját ötletemet, hogy "téved, mert én vagyok", aztán megadóan ültem le az egyik üres székbe. Sajnos, gondoltam, ezúttal ki kell várni a sort, hisz elfogytak a gyógyszereim, ráadásul valami új pollenre is reagál a szervezetem, talán csalán, vagy ürömfű, végül is teljesen mindegy, a lényeg, ilyenkor gyakran fulladok, gyógyszer kell. Azért sem tudom megúszni a sorban állást, mert a háziorvosom szabadságon van, s a helyettesnek mégsem üzenhetek be, hogy mit szeretnék felíratni.
Szóval, itt ülök a háziorvosom rendelőjének fehér falai között, egy fehér padon, s nézegetem a magammal hozott újságcikkeket, melyekből ötletet kellene merítenem tanulmányom befejezéséhez, ám a "globalizációs csapda" aktuális hírei nem kötik le figyelmemet, s az elfogult hangú, szenvedélyes publicisztikákat is hamar félreteszem. Kínomban már egy ingyen újságot kezdtem forgatni, amikor egy 25 év körüli, szőke bombázó libbent át az előtéren, halkan köszönt, majd fehér, mélyen dekoltált, miniszoknyás ruhácskáját igazgatva velem szemben leült. Azonnal ionizálódott a levegő, s az unalmas újságok helyett az izgalmas dekoltázst kezdtem figyelni, amely kiváló kirakata volt a kívánatosan kreolszínűre barnult, figyelemre méltó nagyságű kebleknek. A lány időnként rám pillantott, némi érdeklődést látta.Ill a szemében.
Gondolatban már vetkőztettem, s fotóztam, amikor elővillantak kissé kiálló fogai. Na, gondoltam, ezt el kell takartatni, mert lerontja azt a Marilyn Monroe hatást, amelyet nemcsak a haj színe, s a dekoltázs biztosított, de a lány mimikája is; tényleg ügyesen mozgatta a száját. Ha mosolyog az bájos, ám nem előnyös, de ez a kissé csodálkozó ajaktartás kellően erotikus és jól takarja a fogakat. Vajon mit tudhatnak ezek az érzéki ajkak?
Eddig jutottam a gondolatokkal, amikor beszólítottak. A rendelőben elbolondoztam az asszisztensnővel s a doktonnővel, közben - vizsgálatok nélkül - megkaptam a recepteket és a fegyverviselési engedélyem meghosszabbításához szükséges orvosi igazolást is. Régi tapasztala.tom, hogy laza stílusban könnyebben megy az "ügyintézés", s ez vonatkozik a ma még kissé a múlt rendszerre emlékeztető, hivatalnok-stílursú háziorvosi szolgálatra is.
Dolgom végeztével sietve távoztam, mert reményeim szerint még nyitva a patika, s akkor ki tudom váltani az enyhet adó inhalátort. Tévedtem, mert a környék összes gyógyszertára zárva volt. Egy ötlettől vezérelve a rendelő felé vezettem a kocsit, "hátha most már végez a kicsike", gondoltam, s egyben egy utolsó kísérletet tettem, abban a reményben, mégis találok egy nyitott patikát. Nem volt esélyem, mert ez, az orvoshoz legközelebb fekvő, mindig korán bezárt.
Nos, kétszeresen tévedtem, meut a hölgyet nem láttam, de a gyógyszertár nyitva volt. Igaz, a vele szemben levő, záráshoz készülő posta fegyveres őre (hiába, az utóbbi két évben háromszor is kirabolták a lakótelepi kis postát) "feltűnés nélkül" méregetni kezdett, de én erre ügyet sem vetettem, a kocsi ajtaját nyitva hagyva siettem be a patikába. Nem sokkal később - immár gyógyszereimmel együtt - ismét kocsiba ültem, s elindultam haza. Arra gondoltam, hogy ezúttal is kihagytam egy jó lehetőséget, mert ha nem vagyok ilyen gyáva, s leszólítom a rendelőben a nőt, minden másképp alakulhatott volna! Például felajánlhattam voina neki a portréfotózás lehetőségét (épp egy címlaphoz kerestem modellt), s erre nem szoktam elutasítást kapni! Aztán - ha már kapcsolatban vagyunk - esetleg meg is vizsgálhatók azok a kihívó keblek, s ellenőrizhető az is, hogy a bűvöletes ajkak a táplálkozáson és kommunikáción kívül alkalmasak-e másra is?
Amíg ezen gondolkoztam, még egy saroknyit sem mentem, s máris megláttam a nöt! A hozzám legközelebbi utcasarkon fordult be, egy másik lánnyal jöttek velem szembe. Még bosszankodni sem maradt időm azon, hogy "Ime itt a lány, de most meg nincs egyedül", amikor láttam: éppen búcsút intenek egymásnak. Azonnal kapcsoltam, lassítva melléjük közelítettem, majd a leparkoltam a járda mellé.
- Bocs, kisasszony, a rendelőben nem akartam félreértéseket keltve leszólítani, de készülő könyvem címlapjára keresek egy alkalmas modellt, s miután a maga me~jelenése olyan elbűvölő, felkérném, adja kölcsön az arcát egy fotó erejéig!
- Hát nem is tudom, hogy megfelelnék-e? - rebegte, mire gyorsan közbeszóltam:
- Ne válaszoljon most, csak gondolkozzon rajta, hogy akar-e könyvem címlapjára kerülni. Fotogén arca van, s tényleg címlapra való jelenség, valódi bombázó! Egyébként - s itt bemutatkoztam -, újságíró vagyok, itt az igazolványom (tényleg megmutattam neki, figyelmesen nézegette, aztán visszaadta, de szerintem semmit nem olvasott ki ajellegtelen lapocskáról), sajnos névkártya nincs nálam, de felírom a telefonszámomat, s ha megadja a sajátját, küldök egyet, meg elküldöm a könyv szinopszisát is, ebből megismerheti a könyv témáját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 06. 27. kedd 12:32
Ha legalább egyszer átolvastad volna beküldés előtt, kijavíthattad volna a sok elírást. Bosszantóak!
#3 kelyhecske 2010. 05. 16. vasárnap 23:21
"Az egyik ok meglepett, azt mondta, hogy férje teljesen átállította az orális erotika élvezetére, így ma már neki ez a módszer igazi, teljes kielégülést jelent." nem tom engem nem elégít ki teljesen ez a módszer, persze jó, de kell utána a folytatás is:)
#2 Novák János 2007. 07. 17. kedd 07:25
Hát valahogy avittak a történeteid,olyan igazi "kádáriak".
#1 Törté-Net 2007. 07. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?