A+ A-

Érett nő a megállóban

1. rész
A villamosmegállóban csak néhányan várakoztak. Korán volt még a tömeghez. Én sem ilyenkor szoktam lemenni a megállóba, de most így alakult. A villamos még sehol sem volt, pedig jó messzire el lehetett látni a sín mellé állva. Kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy jó hosszú és unalmas várakozásnak nézünk elébe. A dolgok azonban szerencsés fordulatot vettek, amint kiszúrtam, hogy egy csinos nő közeledett felém. Ahogy elhaladt előttem, jó alaposan szemrevételeztem. Idősebb nő volt, úgy 45 év körüli, de valami veszett jó alakja volt. Testre feszülő, fehér nadrágot és rövid ujjú felsőt viselt, ami jól kihangsúlyozta tekintélyes méretű melleit. Bár a feneke már nem volt az igazi, azért a nadrágban még így is nagyon izgalmas látványt nyújtott, ahogyan elriszált előttem. Már azt hittem, hogy nem is villamossal utazik, de hál" istennek pár méterre tőlem, valahol az utolsó ajtó környékén megállt. Nem bírtam megállni, hogy újra jól végigmérjem. Hosszú, festett szőke haja volt, ami a visszafogott sminkkel és a gondosan kiválasztott szemüvegével elég dögös hatást keltett még úgy is, hogy az arca már elvesztette a csatát a ráncokkal folytatott kilátástalan harcban.
Alakján látszott, hogy valamikor rendszeresen sportolt, vagy legalábbis mozgott valamit, bőre feszesnek és simának tűnt. Mellei roppant kihívóan domborodtak a feszülős felső alatt, de nem tudtam megállapítani, hogy a kívánt hatás érdekében nem valamilyen rafinált melltartót vett-e fel. Öltözékének kétségkívül legvadítóbb eleme a fehér, feszülős nadrág volt, ami tökéletesen követte formás combjainak vonalát, vádlijának izgalmas ívét. Befejezvén a kalandtúrát, tekintetemet újra az arcára irányítottam, és bár eddig azt hittem, hogy sikerült teljesen észrevétlenül bámulnom őt, legnagyobb megdöbbenésemre pont összenéztünk. Tekintetünk csont nélkül, teljesen egyértelműen találkozott, ráadásul úgy, hogy világosan látszott, észrevette, hogy a testét bámulom.
Meglepetésemben mozdulni sem tudtam. Néhány pillanatig tartott csak, amíg egymás szemébe néztünk, aztán elfordította a fejét, de ezalatt végig úgy éreztem, mintha áramot vezettek volna belém. Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mit éreztem akkor. Egyfelől szégyent, másrészt viszont erotikus izgalmat, olyat, milyet máskor is érez az ember, ha szemezik valakivel, csak ez valahogy mégis más volt, izgalmasabb, bűnösebb, és valahogy olyan perverz. A pillanat varázsát az érkező villamos törte meg. Az utolsó előtti ajtónál szálltam fel, a nő pedig az utolsónál. Nem voltak sokan a villamoson, így aztán sikerült úgy helyezkednem, hogy ne veszítsem szem elől. Félig háttal állt nekem és kifelé bámult, tehát nem látott engem, ami hamar visszaadta megingott bátorságomat. A végállomásig jóformán le sem vettem a szememet a fenekéről.
El kellett ismernem, hogy korához képest nem volt mit szégyellnie. Sok fiatal lány elfogadna egy ilyen popsit, és mit ne mondjak, én is! A végállomásnál úgy kellett szerveznem a dolgokat, hogy mögé kerüljek és követni tudjam, amíg csak lehet. Reménykedtem, hogy ő is metróval utazik tovább.
Szerencsémre így történt. Lelassítottam a lépteimet és a lefelé igyekvő emberek közt kissé lemaradva, magam elé engedtem a nőt. Innen már nem volt nehéz úgy intézni, hogy egy kocsiba kerüljek vele. Diszkréten megtartva a néhány méteres távolságot levakarhatatlanul a nyomában maradtam. Utolsóként szálltam fel a metróra, megvártam, míg az ajtó bezáródik a hátam mögött, aztán nekidőltem. Úgy alakult, hogy 2-3 méterre, szinte teljesen velem szemben állva talált kapaszkodót magának. Ez hidegzuhanyként ért, mert szerettem volna még egyszer magamba szívni a látványát, mielőtt leszállok, de ebben a helyzetben a lebukás veszélye miatt erre nem igazán láttam esélyt. Fura érzések és gondolatok viaskodtak bennem. Egyrészt nagyon vonzott és izgatott engem, másrészt viszont nem akartam megint beégni előtte, hogy 25 éves létemre bámulom. Éreztem, hogy a szexuális izgalomtól remegni kezdek, a szívem elkezdett ezerrel kalimpálni, az agyam zúgott és a nadrágom hírtelen nagyon szűk lett odalent. Végül legyőztem a félelmemet, és mielőtt az első megállóba érkeztünk volna, odapillantottam.
Szemem egyből a melleire fókuszált. Figyeltem, hogyan süllyed és emelkedik a két hatalmas gombóc minden egyes lélegzetvételnél. Lassan lejjebb engedtem a tekintetemet és megállapodtam két lába közt ott, ahol a feszülős nadrág bevágott puncijának dombocskái közé. Éreztem, hogy a farkam kőkeményre merevedett, már alig fért el az alsógatyámban. Kész voltam a látványtól. Már csak egy megállót kellett mennem, lassan át kellett vergődnöm magam a túloldali ajtóhoz, hogy leszállhassak. Valamiért legyőzhetetlen vágyat kezdtem érezni aziránt, hogy még egyszer utoljára megnézzem az arcát. Ráfoghatnám, hogy úgy gondoltam, hogy így majd jobban emlékezni fogok rá, de az az igazság, hogy inkább valami rejtélyes, perverz erő kényszerített rá, hogy dacoljak az újbóli lebukás veszélyével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2014. 10. 24. péntek 07:03
8P
#8 A57L 2013. 08. 16. péntek 04:43
Elég jó.
#7 papi 2013. 06. 5. szerda 05:15
Egész jó
#6 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 02:54
Ez beugrott,de torolnod kell az "Erett no a megalloban 1." sztorit,mert az elso resz ebbol ismetlese annak!!!
#5 Teknősbika 2005. 10. 14. péntek 14:10
mostanában ez a legjobb sztori
de hol vannak IRL az ilyen némberek?
#4 tibusz73 2005. 10. 12. szerda 10:34
Most Ilonának, vagy Ildikónak hívják a hölgyet?:)
Ettől függetlenül szerintem a legjobb minősítést érdemli a sztori.
Gratula a szerzőnek
#3 banurr 2005. 10. 10. hétfő 08:33
fajitas!
Ha megnézed a másik írást láthatod, hogy az csak az első rész....:)
Egyébként meg jó a sztori, Én is szívesen lennék a srác helyében...:)
#2 fajitas 2005. 10. 9. vasárnap 19:06
Semmi mást nem kellene tenni, csak rákattintani a kedves író nevére, majd a beugró oldalon elolvasni a többi írását. Nos, kedves Törté-net, megpróbálod? Legalább a címeket...
#1 Törté-Net 2005. 10. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?