A+ A-

Akarlak!

Hűvös nyári délután volt. Az eget sűrű felhőréteg borította. Még nem esett, de bármelyik pillanatban neki kezdhetett. Bár még csak 5 óra volt, de a borús idő miatt sokkal többnek tűnt. A lány a megbeszéltek szerint az áruház előtt várta a fiút. Nem számított rá, hogy júliusban ilyen hideg is lehet, és ez az öltözködésén is meglátszódott. Egy rövid fehér farmernadrág volt rajta, a végén rojtokkal mintha egyszerűen csak levágták volna róla a szárakat, úgy tűnt az elvarrásával senki sem foglalkozott. Fölül egy hosszú ujjú fekete zipzáros felsőt viselt, ami nagyon illett a hosszú selymes sötétbarna hajához. Márkás sportcipőt hordott, amit mindig tisztán tartott, hiszen utálta az ápolatlanságot. Ahogy ott várt a fiúra olyan volt akár egy elveszett kiscica. Csak arra várt, hogy ölelje már meg végre valaki.
Már 10 perce ácsorgott egyedül, amikor végre megjelent az ismerős sötétkék autó. A fiú sietve kiszállt az autóból és egy csókot adott a lánynak. - Ma igazán jól néz ki, állapította meg magában a lány.
És valóban, a 185 cm magas, barna tüskés hajú fiú fontosnak tartotta a mai napot, ezért is készülődött annyit és valójában ezért is késett el, de ezt nem akarta a lánynak elárulni. Ő is sportcipőt hordott, hosszú sötétkék farmernadrágot és egy fekete pulóvert. A lányt egyből megcsapta a fiú kellemes illata, az az illat, ami mindig nagy hatással volt rá, és ez most sem volt kivétel.
- Ne haragudj a késésért! Tudod a forgalom... Nem fázol?
- Azt hittem melegebb lesz! De menjünk, mert lekéssük a mozit!
Kézen fogva bementek az áruházba, ahol szerencsére már jóval melegebb volt. Felmentek a legfelső emeletre, ahol a mozi volt. A fiú, Tamás vett 2 kólát, és egy nagy pattogatott kukoricát maguknak, úgy mentek a terembe. A teremben már sötét volt, mozifilmek bemutatóit látták a vásznon, a film még nem kezdődött el. A leghátsó sorba szólt a jegyük, a sarokba.
Mikor végre elkezdődött a romantikus vígjáték, Anna közelebb húzódott Tamáshoz, aki egy puszit nyomott a lány angyali arcára. A film közben többször adtak egy kis csókot egymásnak, ezzel bizonygatva, hogy szerelmesek, és szeretik érezni a másiknak a közelségét.
Igaz már három hete jártak, de még nem szeretkeztek, és mindketten úgy érezték, hogy ma lesz a nagy nap. Tamás a film alatt sokszor elkalandozott, milyen lesz az este, milyen lesz végre behatolni a lány édes testébe. Nem volt ismeretlen számára a lány gyönyörű alkata, már többször pettingeltek hevesen, és ha a lány merevedő bimbóira gondolt, rögtön elkezdett forrósodni a nadrágja. Most is így volt, ezért hamar észbe kapott mielőtt Anna észrevenné zavarát, és a filmre koncentrált inkább.
Anna közel sem volt annyira angyali mint amilyennek kívülről tűnt, ő is tudta, hogy ma lesz a nagy alkalom, sőt már alig várta, nem is igazán érdekelte a film, fél szemmel mindig szerelmét figyelte. Vágyott már rá nagyon, és amikor észrevette, hogy Tamás sem figyeli igazán a filmet, sőt zavartan elkezd mocorogni, legszívesebben ott rögtön elkezdte volna simogatni barátja keményedő férfiasságát.
De nem tette. Nem egy mozi a megfelelő hely erre. Mindketten uralkodtak érzéseiken, és mikor a filmnek vége lett sietve mentek az autóhoz. Az eső ekkor már nagy cseppekben esett. Út közben felelevenítették a film poénjait, és újra nevettek rajtuk. Tamás imádta Anna nevetését. Olyan szívből tudott kacagni mint senki más.
Tamás lakására mentek. A fiú a szüleivel lakott, de ezen az estén nem voltak otthon, elutaztak a hétvégére a nyaralójukba. Az eső most már zuhogott. Hiába rohantak be a házba, mégis sikerült mindkettőjüknek elázniuk. Lifttel mentek a nyolcadik emeletre, s míg felértek hosszan csókolóztak. Tamásék lakása nem volt túl nagy. Két kisebb szoba, egy nappali, konyha és fürdőszoba. Anna már többször járt itt, és kellemes élményei voltak mindig. Remélte, most lesz a legkellemesebb.
- Kérsz valamit inni, vagy enni? - kérdezte Tamás. - Igen egy pohár ásványvizet, kösz! Addig bemegyek szobádba, ok?
Mire Tamás bevitte a szobába a vizet, a lány levette a hosszú ujjú fölsőjét. Egy fekete top volt rajta, a vállánál a fekete melltartó pántja kilátszódott. A lány hosszú barna combjain most gurult le egy-két esőcsepp. Miközben ivott, Tamás nem tudta róla levenni a szemét. Iszonyú izgató látvány volt, ahogy ott ült az ágyon nedves hajjal, a mellbimbói is teljesen kirajzolódtak a top alatt. Lehetetlen volt nem nézni őket. A lány megköszönte a vizet, felállt és hosszan megcsókolta kedvesét. Annának nagyon finom puha, telt ajkai voltak, és nagyon jól tudott csókolózni. Tamásnak nem kellett sok hogy merevedése legyen. Igazi csókcsata kezdődött, masszírozták egymást a szájukkal, hol finoman, lágyan, hol vadul, kiéhezetten. Közben a fiú a lány hajába túrt, aztán egyre lejjebb jutott a keze, a lány puha kerek melleit simogatta, ahol csak a bimbók voltak kőkemények. Majd még lejjebb haladt a feszes feneket markolta meg, és újra a melleket, ami a lánynak a legnagyobb erogén zónája volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 08:30
Jó.
#4 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:05
Nekem is tetszett.
#3 listike 2013. 12. 29. vasárnap 06:54
Tetszett.
#2 papi 2013. 04. 26. péntek 05:33
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?