A+ A-

Újra együtt

Újra együtt vagyunk a világtól távol. A találkozásunk nem úgy indul, mint máskor. Munkahelyi és egyéb feszültségekre, idegességre panaszkodsz. Látszik nehezen tudsz ellazulni. Pezsgőt töltök, ami egy kicsit segít. Felvetem segítene-e, ha megmasszíroználak. Ez egy kicsit felvillanyoz Téged és elmondod, hova tetted a testápolót. Mire beviszem, már hason fekszel az ágyon és csak egy tűzpiros bugyi van rajtad. Levetkőzöm, de az alsónadrágot magamon hagyom és ráülök a combodra, miközben a szerszámom a fenekedhez nyomódik. Lassan nagyon lassan végig csorgatom a lapockádra a hűvös krémet. Rögtön libabőrös leszel és nagyot sóhajtasz. Talán a közelgő élvezetek elűztek minden gondot és átadod Magad a simításoknak. Nem vagyok egy gyakorlott masszőr, de igyekszek mindent megtenni, hogy jó legyen. Szépen lassan a bőrödbe dörzsölőm a krémet. Majd a hátad, derekad is megkapja ugyanezt a kényeztetést. A kezemmel oldalt is bekenlek kicsit a cicidhez is hozzáérek. Mozdulataim lassúak és látom csukott szemmel élvezed. Néha előre hajlok egy puszira az arcodra és a füleidre, halk elnyújtott sóhaj a válasz. Kicsit lejjebb megyek, hogy a feneked is megsimogassam. Bár a bugyit nem akarom összekrémezni. Ezért csak ami kilátszik alóla és a combod masszírozom meg.
A combjaid széthúzod és közötte is megsimogatom. Nem szándékosan, de hozzáérek a puncidhoz, amire felszisszensz. De még nem jött el az ideje, hogy ott járjak. A lábszárad is végigmasszírozom, majd elindulok visszafele. Ismét a combjaid és a feneked következnek. Visszaülök a combodra és a feneked simogatom a bugyin keresztül, kicsit be is nyúlok alá. Nagyot sóhajtasz, kicsit feljebb emelkedsz és hátulról megsimizem a puncid. Jelzed megfordulnál. Hagyom, hogy megfordulj és a cicid sem hagyom ki. Arra vágyom, simogassam, kezembe vegyem bimbóidat. De még egy dolog feltűnik: a bugyid már teljesen nedves. Az egyre keményebb szerszámom alsónadrágon át a bugyidhoz ér, ezzel mindkettőnk vágya fokozódik. De még a melleiddel foglalatoskodom. Oda is csorgatok egy kicsit és megmasszírozom mindkettőt, majd egy puszira előre hajlok. Csók lesz belőle és kéred végre vegyem le a bugyit Rólad és nagy meglepetés vár. Húzom le és megcsapja az orromat a vágyakozó puncid nedvének illata és az, hogy a szokásostól kicsit többet borotváltál le. Nem teljesen csupaszra, egy kicsit meghagytál. Őrítően izgató! A puncid látványa mindig felvillanyoz. Főleg hogy már mennyire vágyik a kezemre, nyelvemre, farkamra.
Széttárod a lábaid és látom tiszta vörös és nedves az izgalomtól és a csiklód duzzadt. Nem tudom megállni, hogy először a borotvált sima részeket pusziljam, nyaljam végig. Majd egy ujjamat a barlangod bejáratához viszed és szépen lassan bedugom. Ezzel együtt közel hajlok és a csiklódra tapadok a számmal. Beveszem szopogatom, majd kiengedem körbenyalom és az ujjamat elkezdem lassan ki be húzni. Rögtön gyors tempóban körözöl a csípőddel, az ujjaimat kihúzom, de a helyét átveszi a nyelvem. Ahogy máskor is, szinte csorognak a nedveid és én nyelem mint édes nektárt. A kezeimmel a fenekedet megfogom, kicsit megemelem, hogy a nyelvemmel még jobban odaférjek. Ahogy a nyelvemmel odaérek és bedugom egy nagy HUHHHH kiáltás hagyja el a szádat. Látom elengeded magad, nem fogod vissza. A kiáltásaid egyre hangosabbak majd egy nagy ÁÁÁÁÚÚÚÚ mindened megfeszül.Lassan kihúzom a nyelvem és nézem közelről a puncidat. Körbe puszilgatom, majd melléd fekszek. Csókok után megkérdezed megmasszírozzál-e. Leveszed rólam az alsónadrágot, ahonnan kiugrik a kemény szerszámom. Megfogod egy pillanatra és megpuszilod, de egyelőre mondod feküdjek hasra. Valahogy elhelyezkedem és a hátamra ülsz. Sejtem mi jön. A puncidból csordogáló nedveket szétkened a hátamon. Nagyon izgató és jól esik, amit csinálsz. Majd hátamra fordulok és a punciddal közelítesz a fejemhez és előrehajolsz.
Sejtem mit szeretnél, egyszerre kényeztessük szájjal egymást. Ezt nagyon szeretem. Nyalom a puncidat miközben először csak a makkomat veszed, majd tövig, de nagyon közeledsz az újabb orgazmushoz, ezért az én kényeztetésemet abbahagyod és előttem, benned a nyelvemmel egyre gyorsabb táncot jár a puncid.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 02. 18. hétfő 07:14
Egész jó.
#1 Törté-Net 2004. 08. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?