A+ A-

Hosszú élvezet

Sejtelmes ez a szoba, ahol vagyunk. Csak a hold világít be az ablakon, és mi engedjük neki, hogy kíváncsian kifürkéssze azt, amit tenni fogunk. Szorosan Hozzád bújok, vágyakozva nézek Rád, kezem átölel és máris megcsókollak. Hosszú, forró csók következik, amely annyira felhevíti amúgy is izzó testemet, hogy szinte nem is bírok magammal. De megfékezem vágyaimat, visszafogom magam, mert hosszú élvezetet szeretnék adni és kapni. Lassan az ágy felé lépkedünk. Kezed szorosan a derekamon, mintha nem is akarnál többé elengedni. Lágyan megérintem a karod, kibontakozom az ölelésből és az ágyra döntelek. Egy kissé én is Veled dőlök, miközben belecsókolok a nyakadba. Egészen finoman végigsimogatom a testedet, látom, kíváncsian várod, mi fog következni. Az ablakhoz lépek, kinyitom. Friss, nyáresti szellő táncoltatja meg a függönyt. Mélyet szippantok a beáramló levegőből, és elindulok az ágyhoz. Megállok előtte, egyik lábamat egy kecses mozdulattal felhelyezem rá. Előrehajolok, kioldom a szandál csatját és lehúzom a lábamról.
Ugyanezt teszem a másik szandállal is. Egy kissé hátrébb lépek, érzem, amint a hold hátulról megvilágít. Egészen lassan kezdem kigombolni a vékony blúzt, közben csípőmet lágyan ringatom. Néha-néha fejemet is hátra döntöm. Miután az utolsó gomb is megadta magát, széthúzom, vállamon kissé hátratolom és hagyom, hogy magától essen le rólam. Hófehér csipkés melltartóm szinte világít barna bőrömön. Mindkét kezem felemelem, majd végigsimítok az arcomon, a nyakamon, a mellemen, a fenekemen. A szoknya következik, miközben még mindig ring a csípőm. Ha lehetne, letépném magamról, de nem teszem. Inkább ha lehet, még lassabban szabadulok meg tőle, mint előbb a blúztól. Lassan húzom le a cipzárt, hüvelykujjaimat a csípőmnél a szoknya alá csúsztatom. Fenekemet hátratolom, ebben a pózban kerül le rólam ez az immár felesleges ruhadarab. A maradék fehérneműk levételét Rád bízom. Hozzád lépek, meg kell hogy fogjalak, érintselek. Lábad közé nyúlok, mily kellemes érzés, férfiasságod keményen ágaskodik. Egy határozott mozdulattal átlendítem a lábam, és máris Rajtad ülök.
Előrehajolok, hogy megint megcsókolhassalak. Eközben kezem az ingedet gombolja. Szám elindul lefelé, először a nyakadat, fültövedet csókolom, majd ahogy előbukkan a mellkasod, azt is. Csókolom feltárulkozó bőrödet, nem tudok betelni vele. Lekerül az ing, a nadrág következik. Kioldom az öv csatját, lehúzom a cipzárt. Szám már egészen odalent van, a köldököd alatt kalandozik. Benyúlok a nadrág alá, micsoda forróság van idebent! Szerszámod olyan kemény, olyan hívogató, alig bírok magammal! Szinte belekapaszkodom kétoldalt a nadrágba és így húzom le. Most a combod belső felét kezdem kényeztetni, először az egyiket, majd a másikat is. Aztán feljebb jutok, és így, az alsónadrágom keresztül kezdem csókolni férfiasságodat. Hallom, ahogy sóhajtozol, érzem, mennyire izgat, amit Veled teszek. Ez tovább szítja bennem a tüzet. Kezemmel lágyan megérintelek, és finom mozdulatokkal simogatni kezdem az ágaskodó szerszámodat. Már a szám is odatéved, így nemcsak a kezem izgat, hanem a szám is. Jó, nem kínozlak tovább, szabaduljunk meg ettől az utamban lévő felesleges ruhadarabtól. Csípőd megemelkedik, és egy határozott mozdulattal már lent is van. Alig várom, hogy számban érezhesselek! Újra végigcsókolom a combodat, miközben kezem már a szerszámodat fogja. Egyre feljebb jutok, de a heréknél megállok, nyelvemmel cirógatom őket.
Csókokkal halmozlak el, és még feljebb jutok, egészen a makkig. Kezemet szorosan rázárom erre a kemény forróságra és finoman a számhoz vezetem. Először nyelvemmel körözök a makkon, olyan lágyan, hogy szinte alig érintelek, majd már érezhetőbben rányomom a nyelvem. Kezem föl-le mozog Rajtad, és nem bírom tovább, makkodat a számba csúsztatom. Bizserget ez az érzés, éget a vágy, annyira kívánlak! Nagyon finom, játszadozok vele, hol rászorítom a szám, hol lazábbra veszem, de nyelvem egy pillanatra sem áll meg. Aztán hirtelen tövig nyelem, és vissza, majd megint tövig tolom, egészen a torkomig. Gyorsítok a tempón, szám már határozottan erősen szorít, kezem heréidet masszírozza. Hangosan élvezed ténykedésemet, és én folytatom ezt az izgató, szinte extázisba ejtő mozdulatsort. Egy kis idő elteltével mégis véget vetek ennek az élvezetnek, hiszen nem így akarlak a csúcsra juttatni, bár ez a dolog sem lenne ellenemre, sőt! Felemelkedek, immár előtted térdelek, kérlek gyere, szítsd bennem még tovább a tüzet. Persze, tudod, mit szeretnék, máris itt vagy, előttem térdelsz. Forró leheleted a nyakamon érzem, csókod áramként rázza testemet. Kalandozó kezed új vágyakat ébreszt bennem, kívánlak, kívánom minden érintésed, minden csókod.
Vállamon kalandozó nyelved, melleimet simogató kezed hangos sóhajokat eredményez. Szinte észrevétlenül kapcsoltad ki a melltartót, és kínos lassúsággal veszed le rólam. Mellbimbóm keményen mered előre, ujjaid alatt szeretne gyötrődni. Meg is teszed, kínozod őket, de ez gyönyörű kín.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2013. 07. 23. kedd 05:39
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 08. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?