A+ A-

Jim

A lány kézenfogta Jimet, és a boltocska kis raktárába vezette. Aztán egy pillanatra még kiszaladt, ráfordította a kulcsot a zárban, és visszament a férfihoz. Behajtotta maga mögött a raktárajtót, majd a félhomályban a férfihoz lépett, ajkával a férfi szájára tapadt, lassan, de eroteljesen és érzékien csókolta. A férfi még egy kicsit zavart volt ettol a nem várt kalandtól, de ha már így alakult, ki kell használni a helyzetet. Egyik kezével megfogta a lány kicsi, de formás és feszes mellét, a másikkal a rövid szoknya alatt indult felfedezo útra. A lány kisvártatva abbahagyta a csókolózást, eltolta magától Jimet, kioldotta a férfi nadrágját, letolta róla a alsót is, aztán leguggolt és lassan körbecsókolgatta Jim farkát. A lány tenyere kelyhével Jim heréit simogatta, aztán lassan nedves ajkaival beszívta a férfi ébredezo pucuját. Jim a félhomályban kimeresztett szemekkel nézte a lány ügyködését, aki egyre intenzívebben szopott a férfinak. Nem kellett sok ido, Jim farka teljes életnagyságban mozgott ki - be a lány mohó ajkai között. A férfi úgy érezte, gyorsan el tudna így élvezni, de nem volt olyan önzo, hogy ezt megtegye. A lány azonban nem is hagyta volna, kisvártatva abbahagyta a szopást és felegyenesedett. A szoknyája alá nyúlt, letolta magáról a csöppnyi bugyit, a szoknyát a derekára felhúzta, majd a férfinak hátatfordítva egy ládára támaszkodott, és lehajolt. Jim rögtön megértette, a lányhoz lépett és merev dákóját a pinájához nyomva lassan behatolt. Egy pillanatra meglepodött, hogy a lány a szopástól így felizgult, hiszen farka az enyhe nyomástól is tövig becsusszant a lány lucskos pinájába. Ezen a nem várt, de annál kellemesebb fordulaton felbuzdulva Jim lendületesen baszni kezdte a lányt, aki elfolytott nyögéseivel hálálta meg szorgos munkálkodását. Látva a lány élvezetét, Jim fokozni próbált a gyönyörön, és egyik ujját a lány segglyukába nyomta, majd azzal a ritmussal, ahogy a fasza járt ki - be a punciban nyomkodta az ujját is mind mélyebbre. A lány már vonaglott a gyönyörtol, egyik kezével a ládára támaszkodott, a másikkal besegített a férfinak, s hol saját punciját, hol a lendületesen harangozó heréket simogatta. Aztán amikor Jim egyszerre három ujját s jókora faszát nyomta tövig a lány seggébe, illetve pinájába, a lány sikítva élvezett el. Teste megvonaglott, ajkát szapora, artikulátlan sikolyok hagyták el. A férfi meglepetésére a lány orgazmusa perceken keresztül tartott,és az volt az érzése, hogy talán még akkor sem volt vége, amikor a lány szinte eroszakkal rán totta ki magából a férfit. A lány ekkor odaszólt Jimnek:
- Sajnos ez még nem volt elég - mondta a lány lihegve,kipirult arccal. - Feküdj hanyatt, gyorsan - kérlelte. Jim engedelmesen hanyatt feküdt a sorbarakott sörösrekeszeken, a lány háttal neki föléguggolt, lucskos pináját az arcához nyomva. A férfi ajkait és nyelvét aktívan munkára fogva nyalt a lánynak, közben a seggét ujjazta. A lány szinte reszketve a gyönyörtol kezdte szopni Jim keményen meredo faszát, majdhogynem belefulladva a jókora falatba. A férfi szorgalmasan és eroteljesen munkálkodott tovább, közben meglepodve konstatálta, hogy a lány orgazmusa milyen sokáig tart.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.89 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 08. 22. szombat 08:53
Nem rossz
#6 listike 2015. 03. 13. péntek 07:54
Nem tetszett.
#5 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:40
Kedves kis történet.
#4 genius33 2012. 10. 3. szerda 06:59
Nem lett olyan jó.
#3 kangyesznó 2003. 05. 2. péntek 18:55
Rokonszenves a női főszereplő. Én az ő nevét adtam volna címül a történetnek.

Bár a férfinemhez tartoznék magam is, értékelem, hogy a szerzőben volt annyi realitásérzék, hogy a csajszi nem hagyja telelőni magát. Az élet kegyetlen. :)
#2 vox 2003. 01. 4. szombat 00:35
elég jo kis törtenet
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?