A+ A-

A Bátor

Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Druck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.
Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig fésülködött - míg fejére tornyozott, szőke haja kellőképpen spontánnak nem tetszett, s arcába hulló tincsei a legelőnyösebb módon nem keretezték ovális arcát, ibolyakék szemét, duzzadt ajkát -, megkereste legapróbb bikinijét, és a csípős levegőtől enyhén borzongva lesétált a parkba.
A pályán Mercedes elvétette a labdát, az tompán puffant a füvön, és gurult vagy másfél métert. Mercedes utána szökkent, formás hátsóját partnere felé meresztve, kimódolt lassúsággal előrehajolt, felvette a labdát, hátrafordult, és ingerlőn felkacagott.
- Itt van! - kiáltotta.
A dög, gondolta Fanny, és szájában megkeseredett a limonádé. Mercedes jó bőr, ha nem is olyan szép, mint ő, mert alacsonyabb, és a lába se ér az égig, de formás lány. Nagy mell, gömbölyű comb és legendás szakértelem a szexben. Azt beszélik, fenomenálisan szop, és lelkesen részt vesz minden csintalanságban. Így mondta Balázs, akitől a jellemzést Fanny hallotta, hogy csintalanság, és nem ment bele a részletekbe, úgyhogy Fanny csak találgathatott.
A pályán befejezték a játszmát, a páros egymás mellett vonult a szálloda felé, majd elbúcsúztak a szökőkút mellett, ahol a keskeny gyalogjárdák szerteágaztak a tó, a napozóágyak, a sportpályák felé és a szálloda irányába.
Mercedes futó csókot nyomott a férfi arcára, majd könnyed, játékos léptekkel a szálloda felé indult, Laci pedig odajött Fannyhoz.
- Korán keltél - állt meg mellette mosolyogva, és Fanny feltolta feje tetejére a napszemüveget, mert nem volt már mit titkolnia.
- Nyolc óra van - felelte sután, mintha nyolckor valóban minden nap talpon lenne, és mint akinek nem azért pattant ki a szeme pitymallatkor, mert tudta, a férfi hétkor kezd, és láthatja a teniszpályán.
- Nincs kedved játszani? - kérdezte Laci, és meglóbálta maga mellett a jobb kezében tartott ütőket.
- Nincs, köszönöm - felelte Fanny, és alulról nézett fel a férfira, aki közel állt hozzá, így a tekintetével egy vonalba esett hosszú, inas combja, és a tenisznadrágot domborító nemi szerve. Fanny igyekezett nem oda nézni, mégis látnia kellett a vékony szövet alatt a hengerded péniszt, ahogy a herék halmán pihen.
Fanny nyelt egyet, és feljebb, a szálloda lógójával díszített pólóra siklott a szeme, majd fel a férfi arcára.
Tíz évvel ezelőtt, amikor utoljára látta, még egy kamasz pattanásos és szabálytalan arca volt, előreugró orral, hegynyi ádámcsutkával. Az eltelt időben Laci vonásai harmonikussá szelídültek, az orrához hozzá nőt az arca többi része, az ádámcsutkát megerősödött izmok ölelték körül, és eltűntek a pattanások is.
- Miért nincs? - kérdezte a férfi.
- Hogy mit? - kapta fel a fejét Fanny, iménti gondolatai miatt pirulva.
- Mért nem jössz teniszezni? A gimiben szerettél. Ti voltatok a legjobb páros Annával.
- Fáradt vagyok - füllentett Fanny, pedig azért nem ment, mert utált volna Mercédesz helyére állni, és azt csinálni Lacival, amiért a férfit megfizetik; teniszezni, vagy italt hozatni vele, vagy a táskájáért küldeni. - Inkább ülj le, és beszélgess velem. Annyi ideig, mintha játszanánk egy mecset - hívta, és maga mellett a másik székre mutatott.
- Rendben - nevetett a férfi, még közelebb húzta a széket, és leült rá, de nem úgy, ahogy Fanny hevert, csaknem fekvő helyzetben, hanem oldalról, félig szemben a nővel.
- Három napja itt vagyok, de még egyszer sem sikerült néhány mondatnál hosszabban szót értenem veled - jegyezte meg Fanny, összezárta az újságot, hogy ne takarja hosszú, mézbarna combját, és lecsúsztatta a fűbe.
- Sajna, dolgozom itt. Kétlem, hogy a főnök örülne, ha csevegéssel múlatnám az időt, főként azzal a lánnyal, akire ő hajt.
Fannyi szíve megdobbant a kijelentésre. Laci is figyeli őt? Számon tartja, ki udvarol neki?
- Roland és köztem nincs semmi. Csapja a szelet, de még nem... - tiltakozott sietve, aztán elharapta a szót. Csak semmi mentegetőzés, figyelmeztette magát.
Inkább titokzatosan elmosolyodott, lustán félrefordította a fejét, és évődve folytatta.
- Roland két hónapja jár utánam, virágot küldözget, többször hívott vacsorázni, felajánlotta, hogy szívesen furikázgat, de eddig semmit nem kapott cserébe. - Kacéran visszafordult a férfihoz. - Tudod, hogy van ez... - húzta fel a szemöldökét talányosan. - Még nem döntöttem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:46
Jó írás.
#5 listike 2013. 11. 27. szerda 07:54
Nagyon tetszett.
#4 v-ir-a 2013. 10. 22. kedd 23:15
de jó volt smile
#3 Peter Hun 2013. 10. 22. kedd 15:55
Nagyon jó!
#2 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:33
Fantasztikus!!! smile
#1 Törté-Net 2004. 08. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?