A+ A-

Jótestvérek

- Nudista közösség - kiáltotta Richard és megpróbálta kitépni a törölközőt a nővére szoritásából. De Rachel kisiklott a kezei közül és a folyosó felé szaladt.
- Hagyj békén te kis patkány - kiáltozta nevetve.
Megint csak anyjuk hangja hallattszott lentről.
- Vigyázzatok a nyelvetekre, és siessetek már! El fogunk késni.
Rachel hirtelen balra cselezett aminek az lett az eredménye, hogy öccse szép hasat dobott. Ott feküdt mezelenül kiteitve a lábai elott.
- Ha! - mondta gúnyosan, majd sarkon fordult és a fürdo felé vette az irányt. Majdnem el is érte, de ekkor egy eros kéz ragadta meg a bokáját.
- Megvagy - mondta fenyegetően Richard. A lány megpróbált szabadulni, de hát az öccse vizipólózott a suliban, és meglepően jó izomzattal rendelkezett. Jót is tett neki egyébként, kicsit férfias külsőt adott neki. Richard felnézett a szoritásában küzködo novérére. A Redland szakközép bimbózó szépségére és egyben egy gyönyöru fiatal nőre. (ezek meg hogy jutottak az eszébe?). Annak ellenére hogy a nővére volt az idősebb az elmúlt évben mág mindig nőtt. Most éppen fél fejjel volt magasabb öccsénél. Most hogy elkezdett Tai- Bozni, minden fölös súly lement róla és fantasztikus alakja lett.
De mégis ami szinte csak most realizálódott a fiúba, hogy a nővére mellei megnőttek. Hirtelen a semmibol szép formás mellek kerültek oda.
Rachel mindig is bő ruhákat hordott, mert sokáig nem indultak növekedésnek a mellei és ezt igyekezett takargatni. Szegényt csúfolták is a iskolában miatta.
Aztán hirtelen megindultak és a legszebb, legformásabb mellekké váltak amiket Richard valaha látott. Na jó élőben nem látott sokat, legfeljebb anyja melleit, de azért képekrol volt összehasonlitási alapja.
A fura az volt, hogy amig eddig azt takargatta, hogy milyen lapos, most attól jött zavarba, hogy milyen szép kis halmok domorodtak a melkasán. Még mindig gyakran hordott bő ruhákat és gyakram tette keresztbe a karjait maga előtt. Szóval a saját szépsége hozta zavarba.
És még egy dolog. Amig nem indul ilyen szépen fejlődésnek ők ketten minidg meztelenül mászkáltak a hálóban. Együtt fürödtek és telejsen természetes volt, hogy meztelenek és a másik is az.
De most a melleivel együtt a erényessége is megnőtt a nővéreének.
Nem volt több csak bugyiban alvás, mindig nagy hálóingekbe bújt amik eltakarták a látnivalókat. Mindig köpenyben vagy törölközoben közlekedett a fürdőbe, soha egy pillantás sem engedett Richardnak, hogy lássa mivé is fejlodtek nővére mellei. És rá kellett jönine késobb, hogy bizony látni szerette volna. Látni mindennél jobban.
Ahogy ott küzködött, hogy kiszabaduljon a szoritásból, egyik kezével elengedte a törölközot és megpróbálta lefejteni magáról öccse kezét.
Ebben a pillanatban Rachel elkapta az öccse pillantását és rájött hogy hibázott. Az edzett izmok villámgyorsan reagáltak és Richard keze mint a kigyó feljebb siklott. Ahogy a bokája felszabadult Rachel elvesztette egyensúját és mésik keze reflexszeruen az ajtókeret felé kapott.
Az öccse keze megragadta a fehér törölközo szélét és egy nagyot rántott rajta.
Puff. Rache másodszor esett a fenékre ma reggel, most ráadásul a csupasz feneke csattant a földön.
Nagyon jó húzás volt. A töröközö valahol a folyosó korlátján kötött ki, Richardnak pedig remek kilátása nyilt novére meztelen testére.
Különösen a mellei vonzották a figylmét. Kicsit csillogtak az izzadságtól, és a kissé hüvös reggeli levegotol a bimbók kissé meredeztek. Szó szerint szájtátva bámulta az elétáruló látványt. Ami még különösebb volt, hogy a reggeli harc ellenére a novére hagyta hagy bámulja. Rachel sem tudta volna megmondani miért, de a sok iskolai szégyenlosködés ellenére, ez valahogy magától jött. Nem érezte, hogy el kellene takarnia magát.
Itt ült félig kint a fürdoből, térdei felhúzva, válla az ajtókeretnek vetve, vörös haja csapzottan az arcába lóg. Öccse kicsit zihálva a játéktól, még mindig csöpögött róla a viz, ott ült a térdén és bámulja a mellét,mintha az lenne amit először lát életében.
Rachel érezte,hogy valami melegség önti el ott lent hastájékon, és rájött... élvezi a figyelmet.
Anyjuk hangja szakitott félbe a pillanatnyi idillt.
- Elég volt. Aki nincs itt 15 percen belül az nagymama sárga ruhájában lesz megörökitve a családi képen.
- A francba - zükkent ki Richard a kábulatból és elkapta a tekintetét a csodás látványról.
- A nudista közösség bezárt kistesó. Öltötzz gyorsan - mondta játékosan a nővére.
Richard egy utolsó pillantást vettet a mellekre, mielőtt teljesen felállt volna.
A nővére észrevette ezt és kicsit kihúzta magát, mellei kicsit megemelkedtek, a bimbók szinte fölfelé mutattak. Látván, hogy az öccse hogy bámulja, önbizalommal töltte el. Csinosnak érezte magát, vonzónak. Azt akarta, hogy jól meg tudja nézni, hogy lássa milyen kis csinos nővé is fejlodött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (173 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 davee10 2015. 01. 2. péntek 08:15
jó 10pont
#15 tomi19 2014. 06. 24. kedd 13:38
Jó kár hogy nincs folytatása 10 pont.
#14 békaréka 2013. 12. 16. hétfő 08:33
jó, de egy helyesírás ellenörzöt elviselt volna
#13 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:27
Nem rossz.
#12 Kaszkadör 2012. 02. 26. vasárnap 13:18
Kár hogy nem írtad meg a folytatást!!!!!!
#11 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:52
a hétvége is érdekes lehetett
#10 levim 2004. 04. 2. péntek 11:16
Kissé elnyúúújtott, de jó. 9
#9 Chris 2004. 03. 1. hétfő 14:43
Nagyon jó!!!! Várom a folytatást!!!
#8 iklo 2004. 02. 22. vasárnap 10:16
Ilyen történetekkel kéne ezt az oldalt feljavítani. Ez eddig a legjobb, amit itt olvastam.
#7 ottó 2004. 02. 18. szerda 22:07
kemény!!!!!!!!!!!!
#6 Pocok3 2004. 02. 11. szerda 08:58
Király történet, jöhet a folytatás.
#5 vogel 2004. 02. 5. csütörtök 09:20
Igen nem nagyon peregtek, de igazabol egy egy sztori elso fele, a bevezetes. Es igazabol az esemeny most nem a dugas volt, csak az elojatek hozza.
#4 olasz 2004. 02. 4. szerda 08:30
hmm hát nem nagyon peregtek az események...........
#3 én 2004. 01. 31. szombat 19:46
király! folytatása lesz?
#2 Bratyó 2004. 01. 31. szombat 10:50
Nagyon-nagyon király.Lesz folytatás?
#1 Törté-Net 2004. 01. 31. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?