A+ A-

Jill, a masszőrlány

Bill fáradtan ült be a kocsijába, igen nehéz napja volt. Ahogy becsukta a kocsiajtót, néhány percig kezeit a kormányra fektetve mozdulatlanul ült, mielott az indítóhoz nyúlt volna. A nehéz nap ellenére valahogy semmi kedve nem volt hazamenni az üres lakásba, így aztán úgy döntött, hogy elmegy a Paradicsomba, szaunázik egyet pihenésképpen, lehet, hogy kér egy jó masszázst is.
Kora este lévén, nem voltak még túl sokan a szalonban, egy ideig elücsörgött a szaunában, aztán vett egy fürdot is. A fürdo után már sokkal jobban érezte magát, de úgy gondolta, jót fog tenni a derekának és fáradt agyának egy pihenteto masszázs, és bement egy fülkébe. Rövidesen lebbent a függöny, és belépett egy masszorlány. Rövid, áttetszo pongyolát viselt, amely épp hogy eltakarta falatnyi csipkékkel szegélyezett bugyiját, és jól láthatóan kirajzolódtak viszonylag kicsi, de formás, hegyesen elorefeszülo mellei. Egyenes, fekete haj keretezte bájosan finom vonalú arcát, csak picit kiugró arccsontjai és enyhén ferde vágású szeme jelezte, hogy távol - keleti vér is csörgedezik ereiben.
- Jill vagyok - mondta, és hófehér, szabályos fogsora kivillant finom metszésu ajkai közül. - Masszázst óhajt, uram ? - Bill bólintott, aztán felkászálódott az ágyra. A lány könnyu kezeivel lehúzta a férfiról a dereka köré csavart törölközot, és lágyan végigszántott ujjaival a gerincén. Bill akaratlanul is megborzongott a kellemes érintéstol. A lány egy mozdulattal ledobta magáról könnyu kis pongyoláját és a férfihoz fordult.
- Kívánja, uram, hogy a bugyimat is levegyem ? - kérdezte halkan. Bill a fejével nemet intett, tudta, hogy ez úgyis csak a szemnek szól, itt a masszornoket nem lehet megdugni. Itt a hölgyeknek - megfelelo fizetség mellett - mindent szabad, a férfivendégnek semmit. De épp ez volt benne az izgató.
A lány ekkor munkához látott, lassú lágy mozdulatokkal masszírozni kezdte a férfit. Bill lehúnyt szemmel adta át magát a kellemesen símogató kezeknek. Jill végigsimogatta a férfit, aztán eroteljesebb masszázsba kezdett. Remekül értette a dolgát, kitartóan gyúrta Bill hátát, derekát, vállát, lábait. A férfi érezte, hogy egyre inkább elmúlik a fáradtsága. Alapos gyúrás után a lány szólt, hogy forduljon hanyatt, és a férfi mellkasát, hasát, karjait masszírozta tovább. Kis ido múltán Bill szinte teljesen frissnek érezte magát fizikailag, tagjai mintha megkönnyebbültek volna.
A férfit e kellemes relaxációból Jill halkan csilingelo hangja térítette vissza:
- Uram, óhajtja, hogy kielégítsem ? - kérdezte. Bill rövid gondolkodás után igennel válaszolt.
- Kézzel, vagy szájjal kívánja ?
- A kezed már dolgozott eleget - mosolygott Bill. - Most jöjjön a szád.
A lány engedelmesen bólintott,aztán felsotestével a férfi lábaira borulva szájába vette Bill kókadt kis szerszámát. A férfi nagyot sóhajtott, ahogy érezte, hogy a lány ruganyos melle a lábához simul, és szerszáma nedves, meleg ajkai között eltunik.
Jill tövig beszívta a dákót, nyelvével körülsimogatta, aztán ajkaival rátapadva kihúzta a szájából, majd megint tövig szívta. Bill érezte, hogy ágyéka körül megindul a vérkeringés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 02. 21. vasárnap 16:54
Egész jó
#4 A57L 2014. 08. 19. kedd 06:40
Én szerintem sem rossz.
#3 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:19
Ritka sematikus, fantáziátlan.
#2 Maci 2002. 05. 12. vasárnap 23:13
Nem volt rossz,remélem lesz folytatása...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?